reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja za szczepionke dla starszego 53zl place (jako jedorazowa dawka) no i wlasnie nie wiem czy Natanka jutro szczepic czy jeszcze poczekac.

reklama
My dziś z Matim idziemy na roczek do jego kolegi.
Jak narazie moje dziecię regeneruje siły i śpi.
Wyjatkowo to fakt, ale wstał dziś o 6 rano.

U nas dziś nie jest biało, choć do Hanti nie mam aż tak daleko, ale ten padający snieg z deszczem skutecznie niszczy mi nastrój.

Elen czy szczepiona na ospe to koszt 300?bo nie wim czy dobrze pamietam.

U nas ospa kosztuje 190 zł. A na te pneumokoki dla dzieci poniżej 2 lat to właśnie był koszt około 250-300 zł za 1 dawkę szczepionki.
Aga mi się wydaje, że lepiej się wstrzymaj z tym szczepieniem, aż młodszy skończy 2 latka. Lipiec już nie daleko. Po co tyle przepłacać?

u nas koszt szczepionki to ok. 160 pln w jednej dawce
a pneumokoki były w 3, każda po straszne 280 pln :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

No właśnie, właśnie. U nas ospa jest trochę droższa i też się zastanawiam czy zaszczepić przeciw niej Julkę??

Na razie młoda wydaje się być czymś zainfekowana:baffled: Zobaczę do wieczora co się z tego wykluje:confused:
Teraz śpi, ale nie chciała dziś jeść, miała rano 37,5 stopnia temp.
Myślę, że tatuś ją zaraził.
I weź tu kobieto wyjedź sobie na 1,5 dnia, echhhh:eek:

reklama
Do góry