reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hejka! Nareszcie mam czas, coby tu zaglądnąć. U nas śnieg nie pada, ale za to deszczyk mamy. :-(

Edzia, śmiałaś się z wiosny, to się obraziła :-D

Jeny 37 stopni gorączki:szok: To naprawdę musi być umierający ;-)

o rety edziu zdrowia dla loska :) kurcze co by mu tylko ta temperaturka nie skoczyla bardziej :)
eh te nasze chłopiska :)

reklama
witajcie babulce;-)

u nas tak biało,że odeszła mi na wszystko ochota,
a przede wszystkim na krzyczenie WIOSNA:-( :-p :happy:

taką mam aurę za oknem
img1559kt8.jpg

img1560eq4.jpg

może na sanki dziś pójdę:biggrin2: :rolleyes2: :surprised: :huh: :wink: :confused:

ehhh ta miła znajomoa okolica :cool2: kasia już sie nie mogę doczekać następnej kawy i pogaduszek :) niech no tylko pozdrowiejemy :cool2:

u nas ciut mniej bialo ale jednak

a co jeszcze to chlopcy szaleją za otylką !!!

tymi ma smoczka noego i ubzdurał sobie że otylka miała podobnego i lata jak ma smoka do spania i otika otika i zagląda na smoczek na siebie z nim do lusterka i się cieszy i otika otika

albo co dnia bierze telefon do którego otylka śpiewała (on akuratnio też ta pieśń ma na topie ;) ) i śpiewa aj ti ti aj ti ti i mówi otika otika i się cieszy.................te nasze maleństwa :cool2:

a co do pneumokoków ostatnio z siostrą sięzastanawiałyśmy czy szczepić czy nie ale to jest kosmiczny kosct :/ no a jak u nas w domu tak troje :( kurcze masakra

dobra nadrobiłam od ostatniej wizyty choc pewno tak po lebkach no ale sama siebie nie bede juz nadrabiala ;)

lila gdzie jestes ?????

no a co do tego kocham klaudynki maciejki to jest niezly !!!

tymi mowi kooooooooam i tak główkędo ramienie przytula................

aaaa może jeszcze tylk oto że ostatnie 2 noce poszłam spac o 2 :eek: a miałam iść spać wczesniej i dziś tak samo a pewnie jeszcze ogarnę kuchnię przyszoruję się i poczytam książkę a jutro :sick: :baffled: rano nietomna...........

aaaaaaaaa i czy nasza lalka alka się odzywa ??

reklama
Ja jeszcze na momencik.....
Klaudusiu kochana​

Imieniny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,