reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

KLAUDIA

beztytuuwa7.png

wszystkiego najlepszego
spełnienia marzeń
i wiele radości na codzień

beztytuu1dq4.png

reklama
Hejoo :-)

Klaudia, niezła jesteś z tym prowadzeniem zajęć z Maćkiem :cool2: Pochwal się chociaż, jak się zachowywał? ;-)

AniuG. super, że wyniki super!

Jutro wyjeżdżam na szkolenie, więc zamelduję się najwcześniej w poniedziałek, bo wracam w sobotę i rezerwuję resztę weekendu dla stęsknionych chłopaków ;-)

A teraz uciekam porządkować sprawy przed wyjazdem :happy:

Dzien dobry,
Mell milo Cie widziec na bb.

Ja mam wolne i w koncu jade zobaczyc sie z Jasienkiem - zgarniam go z Zakopca. Od dzis dowiem sie co to znaczy Jasio i Maciejka z gipsem w domku:baffled: rownoczesnie:-p . Maciejka obiecal ze postara sie nie byc zbytnio upierdliwy:dry: - zobaczymy:-)

U nas za oknem bialo - w zime sniegu nie bylo no to w pierwszy dzien wiosny mamy wyrownanie;-) .

Ja też poważnie zastanawiam się nad pneumokokami i zaszczepię małego jak skończy 2 lata, na ospę też będę szczepić
Wiki była szczepiona i nie chorowała choć w przedszkolu była ospa
Zastanawiam się czy szczepić Wiki na pneumokoki, ona ma skończone 5 lat i byłaby szczepiona szczepionką która kosztuje ok 50zł więc wydatek nie jest duży:confused:

Luski, lupinki, obierki, roznie na to sie mowi;-) A farbowanie Kasiu to tak jak Hanti pisala. Zbiera sie ta brazowa czesc z cebuli przy obieraniu i potem gotuje w niej jajka. Im wiecej tych lusek tym brazowsze jajka, takie czasemw bordo wpadajace. Ja tak robie co roku, bo lewa jestm do pisanek, chcoc zrobilam niejedna w swoim zyciu. O pszenicy tez slyszalam, ale nigdy takiego zwyczaju nie bylo u nas w domu.

Tak wiec zbieraj Kasiu te luski a zobaczysz jakie beda jaja:-p
Ja tak będę farbować jajka:tak:

reklama
Hmmmm wiosna :-) :-) :-) :-)
a poza tym wprost z kalendarza:

Środa 21 marca 2007
Benedykta, Lubomiry, Lubomira
Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową

a w ogóle to cześć dziewczyny :-) :-) :-) u mnie standard: podwój na kawa i podwójna cynamonówka :-) za oknem śnieg powoli zamieniający się w chlapkę :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: a po drodze do pracy widoczki jak z Narnii :-D :-D :-D :-D :-D

no, musze sprawdzić pocztę, na razie :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Do góry