reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

KLAUDIA

beztytuuwa7.png

wszystkiego najlepszego
spełnienia marzeń
i wiele radości na codzień

beztytuu1dq4.png

reklama
Hejoo :-)

Klaudia, niezła jesteś z tym prowadzeniem zajęć z Maćkiem :cool2: Pochwal się chociaż, jak się zachowywał? ;-)

AniuG. super, że wyniki super!

Jutro wyjeżdżam na szkolenie, więc zamelduję się najwcześniej w poniedziałek, bo wracam w sobotę i rezerwuję resztę weekendu dla stęsknionych chłopaków ;-)

A teraz uciekam porządkować sprawy przed wyjazdem :happy:

Dzien dobry,
Mell milo Cie widziec na bb.

Ja mam wolne i w koncu jade zobaczyc sie z Jasienkiem - zgarniam go z Zakopca. Od dzis dowiem sie co to znaczy Jasio i Maciejka z gipsem w domku:baffled: rownoczesnie:-p . Maciejka obiecal ze postara sie nie byc zbytnio upierdliwy:dry: - zobaczymy:-)

U nas za oknem bialo - w zime sniegu nie bylo no to w pierwszy dzien wiosny mamy wyrownanie;-) .

Ja też poważnie zastanawiam się nad pneumokokami i zaszczepię małego jak skończy 2 lata, na ospę też będę szczepić
Wiki była szczepiona i nie chorowała choć w przedszkolu była ospa
Zastanawiam się czy szczepić Wiki na pneumokoki, ona ma skończone 5 lat i byłaby szczepiona szczepionką która kosztuje ok 50zł więc wydatek nie jest duży:confused:

Luski, lupinki, obierki, roznie na to sie mowi;-) A farbowanie Kasiu to tak jak Hanti pisala. Zbiera sie ta brazowa czesc z cebuli przy obieraniu i potem gotuje w niej jajka. Im wiecej tych lusek tym brazowsze jajka, takie czasemw bordo wpadajace. Ja tak robie co roku, bo lewa jestm do pisanek, chcoc zrobilam niejedna w swoim zyciu. O pszenicy tez slyszalam, ale nigdy takiego zwyczaju nie bylo u nas w domu.

Tak wiec zbieraj Kasiu te luski a zobaczysz jakie beda jaja:-p
Ja tak będę farbować jajka:tak:

reklama
Hmmmm wiosna :-) :-) :-) :-)
a poza tym wprost z kalendarza:

Środa 21 marca 2007
Benedykta, Lubomiry, Lubomira
Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową

a w ogóle to cześć dziewczyny :-) :-) :-) u mnie standard: podwój na kawa i podwójna cynamonówka :-) za oknem śnieg powoli zamieniający się w chlapkę :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: a po drodze do pracy widoczki jak z Narnii :-D :-D :-D :-D :-D

no, musze sprawdzić pocztę, na razie :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Do góry