reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hejoo :-)
Klaudia, niezła jesteś z tym prowadzeniem zajęć z Maćkiem Pochwal się chociaż, jak się zachowywał? ;-)
AniuG. super, że wyniki super!
Jutro wyjeżdżam na szkolenie, więc zamelduję się najwcześniej w poniedziałek, bo wracam w sobotę i rezerwuję resztę weekendu dla stęsknionych chłopaków ;-)
A teraz uciekam porządkować sprawy przed wyjazdem
Klaudia, niezła jesteś z tym prowadzeniem zajęć z Maćkiem Pochwal się chociaż, jak się zachowywał? ;-)
AniuG. super, że wyniki super!
Jutro wyjeżdżam na szkolenie, więc zamelduję się najwcześniej w poniedziałek, bo wracam w sobotę i rezerwuję resztę weekendu dla stęsknionych chłopaków ;-)
A teraz uciekam porządkować sprawy przed wyjazdem
Dzien dobry,
Mell milo Cie widziec na bb.
Ja mam wolne i w koncu jade zobaczyc sie z Jasienkiem - zgarniam go z Zakopca. Od dzis dowiem sie co to znaczy Jasio i Maciejka z gipsem w domku rownoczesnie . Maciejka obiecal ze postara sie nie byc zbytnio upierdliwy - zobaczymy:-)
U nas za oknem bialo - w zime sniegu nie bylo no to w pierwszy dzien wiosny mamy wyrownanie;-) .
Mell milo Cie widziec na bb.
Ja mam wolne i w koncu jade zobaczyc sie z Jasienkiem - zgarniam go z Zakopca. Od dzis dowiem sie co to znaczy Jasio i Maciejka z gipsem w domku rownoczesnie . Maciejka obiecal ze postara sie nie byc zbytnio upierdliwy - zobaczymy:-)
U nas za oknem bialo - w zime sniegu nie bylo no to w pierwszy dzien wiosny mamy wyrownanie;-) .
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Klaudia wszystkiego najlepszego z okazji imienin,
dużo miłości, radości i spełnienia wszystkich marzeń
Edyta z rodzinką
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam:-)
Aniu g cieszę się że wyniki są ok, oby tak dalej
Iwon fajnie tak wyjechać na szkolenie
Aniu g cieszę się że wyniki są ok, oby tak dalej
Iwon fajnie tak wyjechać na szkolenie
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja też poważnie zastanawiam się nad pneumokokami i zaszczepię małego jak skończy 2 lata, na ospę też będę szczepić
Wiki była szczepiona i nie chorowała choć w przedszkolu była ospa
Zastanawiam się czy szczepić Wiki na pneumokoki, ona ma skończone 5 lat i byłaby szczepiona szczepionką która kosztuje ok 50zł więc wydatek nie jest duży
Wiki była szczepiona i nie chorowała choć w przedszkolu była ospa
Zastanawiam się czy szczepić Wiki na pneumokoki, ona ma skończone 5 lat i byłaby szczepiona szczepionką która kosztuje ok 50zł więc wydatek nie jest duży
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja tak będę farbować jajkaLuski, lupinki, obierki, roznie na to sie mowi;-) A farbowanie Kasiu to tak jak Hanti pisala. Zbiera sie ta brazowa czesc z cebuli przy obieraniu i potem gotuje w niej jajka. Im wiecej tych lusek tym brazowsze jajka, takie czasemw bordo wpadajace. Ja tak robie co roku, bo lewa jestm do pisanek, chcoc zrobilam niejedna w swoim zyciu. O pszenicy tez slyszalam, ale nigdy takiego zwyczaju nie bylo u nas w domu.
Tak wiec zbieraj Kasiu te luski a zobaczysz jakie beda jaja
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
ctaką mam aurę za oknem
może na sanki dziś pójdę
a u mnie było słoneczko:-)
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Hmmmm wiosna :-) :-) :-) :-)
a poza tym wprost z kalendarza:
a w ogóle to cześć dziewczyny :-) :-) :-) u mnie standard: podwój na kawa i podwójna cynamonówka :-) za oknem śnieg powoli zamieniający się w chlapkę a po drodze do pracy widoczki jak z Narnii
no, musze sprawdzić pocztę, na razie
a poza tym wprost z kalendarza:
Środa 21 marca 2007
Benedykta, Lubomiry, Lubomira
Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową
Benedykta, Lubomiry, Lubomira
Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową
a w ogóle to cześć dziewczyny :-) :-) :-) u mnie standard: podwój na kawa i podwójna cynamonówka :-) za oknem śnieg powoli zamieniający się w chlapkę a po drodze do pracy widoczki jak z Narnii
no, musze sprawdzić pocztę, na razie