reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
wlanie,ze chyba nic nie kupie tylko na dodatkowe zabiegi przeznacze jak bedziemy w Ciechocinku(maja tam teraz dermatologie estetyczna i chcialabym usunac naczynka,zrobic zluszczanie kwasami owocowymi i wyrownac koloryt.Moze weszlabym do kapsuly...

Brzmi zachęcająco, chyba na Twoim miejscu też bym tak zrobiła, żeby wykorzystać odnowę biolgiczną na maksa :cool2:

taką mam aurę za oknem
img1559kt8.jpg

img1560eq4.jpg

:szok: :szok: :szok:

ja bede szczepic ale dopiero jak Kuba skonczy 2 lata (z wzgledu na duzą róznice w cenie) mysle ze przez te 4 m-ce nic się nie stanie.

Ja też :tak: :tak: :tak:

Mam full pracy, ale czasem podczytuję ;-)

Brazylia: dziecko ma tylko rok, a waży 25 kg

Lekarze brazylijscy nie mogą znaleźć wytłumaczenia dla niecodziennej wagi pewnego dziecka mającego zaledwie rok i trzy miesiące. Waży ono aż 25 kg.
Roczny Mateus Souza do Carmo Araujo rozpoczął w poniedziałek serię badań, która być może wyjaśni przyczyny, dla których waży on tyle, co 7-letnie dziecko. Według lekarzy chłopczyk "jest odżywiany normalnie".

Koordynator Oddziału Endokrynologii Pediatrycznej w szpitalu klinicznym miasta Salvador, Cresio Alves, twierdzi, że dziecko już wcześniej miało kłopoty z nadmierną wagą. W wieku trzech miesięcy ważyło niemal 10 kg.

2pqrepu.jpg

.........
źródło: Brazylia: dziecko ma tylko rok, a wa

:-):-):-)Kochana Klaudiusiu:-):-):-)

z okazji Imienin życzymy Ci razem z Juleczką wszystkiego najlepszego:tak:
dużo miłości i pociechy z Maciusia:tak:
samorealizacji i spełnienia marzeń:tak:
i
do zobaczenia na kolejnym spotkanku:tak:
:elvis::elvis::elvis:

@--}-----

Witakcie kobialki
Julia:tak: :tak: lubi wkłądać do nocnika zabawki a potem zalewać je herbatką z kubeczka :-D :-D :-D :-D a akcję z majteczkami będe musiała przeprowadzić, ajk będe na urlopie, bo naszej opiekunki wolę tym nie obarczać, juz i tak ma kupę roboty i to w tym stanie :sick: :sick: :sick: :sick: zastanawiam sie jednak, gdzie znajdę takie małe majteczki dla Julki :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Elen :-D :laugh2: a to Ci kuchareczka rosnie:-)
U nas juz mniej mikcji (sikan) na dzien, ale wciaz codziennie zaliczamy jakies mokre majtasy:baffled: No nic wcale nie liczylam, ze to potrwa 2 tyg :-p

Majtki kupiłam młodej w atlanticu, takie właśnie malutkie-słodziutkie hehe:-D, ale jeszcze premiera przed nami :-D

Oj ja wam moge wyslas slodkie, tanie majteczki dziewczece:tak: Kupialm ostatnio chrzesnicy Slawkowej. Alek dostal majteczki-slipeczki od mojego brata na roczek:-p nie sa tak slodkie jak dziewczece:baffled: Teraz musze mu dokupic, bo cztery pary to nam schodza w poltorej dnia czasem;-)

hej kcohaniutkie !!!!!!!

kurcze chcialam podczytac ale nici
tymi mi tu podszedl z atomowa w pieluszce :/ a mial zasypiac przy bajce................niebawem lece do dentysty

choroba u nas nadal atakuje :(
tymi charczy dalej (a ma antybiotyk choc co mnie i siostre bardzo wkur.... ze nasze fajne lekarki kiedy by sie nie poszlo to albo dziecku nic nie jest albo tak jak teraz uslyszalm przeziebienie lekkie no i spoko przeziebienie i antybiotyk laduje chciala zastrzyki dac ehh czasami ma sie wrazenie3 ze choroby nie potrafia sprecyzowac nazwac ehhh)

wlasnie siostra poleciala ze swoimi bo tez zaczeli kaszlec i gilac sie straszliwie

buzki !!!!!!!!!!!!!!!!

Kredzia buziaki odpedzaki. Niech odpedza wszelkie chorobska:elvis: :elvis: :elvis:

Moj zagipsowany maz powrocil - po JAsia jedziemy w srode - teraz to juz bardzo za moim skrzatem tesknie.

:laugh2: :-D :laugh2: :-D Ale mi sie to podoba:-D :laugh2:
Aniu jak tam u lekarza juz po? Oby cholestaza zapomniala o Tobie na dobre:tak:

A mój Maciuś własnie mi powiedział: "Mama kocham nad życie!".Od przyjazdu mu mówię, że go kocham nad życie, no i mam :-)

Ale kochany!!!!!!!!! :tak: :happy: Moj narazie mowi do mnie "Ocham cie"

Klaudus ja tez zycze wszystkiego najlepszego z okazji twego swieta!
Zdrowka, usmiechu na co dzien, samych mulych chwil z Lukaszem i Maciusiem no i niech wczasy w Grecji sie udaly
;-)

przeczytałam tylko ostatnią stronkę hanti pisała coś o szczepionkach

na pneumokoki zaszczepię małą jak tylko skończy 2 latka
a na ospę dodatkowo już zaszczepiłam jakieś 4 m-ce temu

tylko dlatego że u nas w rodzince częto wszyscy ciężko ją przechodzili i blizny do dzisiaj niektórym duże zostały

Ja ide robic krokiety z reszty farszu po pierogach ruskich, Klaudia :-) (Slawek przywiozl ser bialy i mialam debiu pierogow ruskich w U.K)

Losie spia, choc tego malego to musze chyba zabrac od Tatusia, bo potem nei bedzie chcial isc spac wieczorem. :baffled:

Tak z innej beki: Zaczelyscie juz zbierac luski z cebuli do farbowania jajek wielkanocnych?:confused:

Chce tu jeszcze zagladnac z wieczora.
Kurde caly czas wam w myslach zazdroszcze tego spotkania:dry:

reklama
martuska jakie łuski?:szok: do jaj wielkanocnych ? o co chodzi:-p

szkam życzeń dla Klaudi i zanlazłam coś takiego

Bukiet najwspanialszych życzeń:
uśmiechu i szczęścia,
radości każdego dnia
oraz wszelkiej pomyślności,
serdecznie życzy Bronek;-)

Do góry