elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Myślę, że tatuś ją zaraził.
I weź tu kobieto wyjedź sobie na 1,5 dnia, echhhh
hahhahaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że tatuś ją zaraził.
I weź tu kobieto wyjedź sobie na 1,5 dnia, echhhh
wlanie,ze chyba nic nie kupie tylko na dodatkowe zabiegi przeznacze jak bedziemy w Ciechocinku(maja tam teraz dermatologie estetyczna i chcialabym usunac naczynka,zrobic zluszczanie kwasami owocowymi i wyrownac koloryt.Moze weszlabym do kapsuly...
taką mam aurę za oknem
ja bede szczepic ale dopiero jak Kuba skonczy 2 lata (z wzgledu na duzą róznice w cenie) mysle ze przez te 4 m-ce nic się nie stanie.
Julia lubi wkłądać do nocnika zabawki a potem zalewać je herbatką z kubeczka a akcję z majteczkami będe musiała przeprowadzić, ajk będe na urlopie, bo naszej opiekunki wolę tym nie obarczać, juz i tak ma kupę roboty i to w tym stanie :sick: :sick: :sick: :sick: zastanawiam sie jednak, gdzie znajdę takie małe majteczki dla Julki
Majtki kupiłam młodej w atlanticu, takie właśnie malutkie-słodziutkie hehe, ale jeszcze premiera przed nami
hej kcohaniutkie !!!!!!!
kurcze chcialam podczytac ale nici
tymi mi tu podszedl z atomowa w pieluszce :/ a mial zasypiac przy bajce................niebawem lece do dentysty
choroba u nas nadal atakuje
tymi charczy dalej (a ma antybiotyk choc co mnie i siostre bardzo wkur.... ze nasze fajne lekarki kiedy by sie nie poszlo to albo dziecku nic nie jest albo tak jak teraz uslyszalm przeziebienie lekkie no i spoko przeziebienie i antybiotyk laduje chciala zastrzyki dac ehh czasami ma sie wrazenie3 ze choroby nie potrafia sprecyzowac nazwac ehhh)
wlasnie siostra poleciala ze swoimi bo tez zaczeli kaszlec i gilac sie straszliwie
buzki !!!!!!!!!!!!!!!!
Moj zagipsowany maz powrocil - po JAsia jedziemy w srode - teraz to juz bardzo za moim skrzatem tesknie.
A mój Maciuś własnie mi powiedział: "Mama kocham nad życie!".Od przyjazdu mu mówię, że go kocham nad życie, no i mam :-)