reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

zainspirowana przez Hanti wyjrzałam przez okno i to co zobaczyłam załączam :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
na szczęście mam jeszcze to: pic nr 2 :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Hanti sanki spkowane juz jade;-) :-D
jupi jupi własnie na moje konto wplynela kasa z wygranej:tak: :-) super super

zainspirowana przez Hanti wyjrzałam przez okno i to co zobaczyłam załączam :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
na szczęście mam jeszcze to: pic nr 2 :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Elen górki u nas duże Ty też się pakój i przyjedź z Juleczką,
bo na stopnienie śniegu nie ma co liczyć............cały czas pada:-p :tak:
a ja chętnie Was ugoszczę:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Dziewczyny a szczepicie dziciaczki rzeciw pneumokokom? Ja juto ide z moimi do szczepienia.

Julenka ma szczepienie już za sobą :tak: a wszystko przez bratanice i lekarzy z Wrocławia :)dry: ) bo sie rozchorowała na jesieni i nas wystraszyli, że to PNEUMOKOKI!!!!!!!! zaszczepiła sie połowa rodziny :-) ta najmłodsza :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
teraz zastanawiam sie nad ospą wietrzną :tak: :tak: :tak:

reklama
Aga to idę piec ciasto..............mam ochotę na marchewkowe
z przepisu Elen:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Aga fajnie z Tą wygraną :happy: i jak wiesz już co sobie kupisz?:-)
wlanie,ze chyba nic nie kupie tylko na dodatkowe zabiegi przeznacze jak bedziemy w Ciechocinku(maja tam teraz dermatologie estetyczna i chcialabym usunac naczynka,zrobic zluszczanie kwasami owocowymi i wyrownac koloryt.Moze weszlabym do kapsuly...no i na pewno dodatkoo wykupie jazde konno dla nas i dzieci.)

Do góry