reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mój łosiołek chory:zawstydzona/y::szok:
Ma 37 stopni i boli go gardełko. Odwołał już delegacion i dzięki temu zamiast odpocząć od niego do piątku będę go niańczyć.:no::tak::tak:

tak, tak, jest w tak poważnym stanie, że już zamówił sobie na dziś rosołek hihi:zawstydzona/y:;-):-D:-D (i weź tu takiego nie kochaj :cool2::laugh2::laugh2:)

o Rany :szok: jak chce rosołek to juz stan tragiczny ;-) kondolencjony kochana :tak::-D:laugh2:

Elen przejeżdżałysmy z Anią ostatnio przez Gliwice i żałowałyśmy, że nie mamy twojego numerku, bo chciałyśmy zadzwonić, cobyś nam pomachała :-)
trzeba było szyje wyciagac bardziej to może elfika byście wypatrzyły :-):-);-)
Piszecie że u Was śnieg, deszcz:eek:
A u mnie nawet ładne słoneczko przebija się przez chmurki:tak: :szok:

Wiki a mieszkasz w PL? :laugh2::laugh2:;-)

elfiko!! ciesz sie ciesz!! pupa odpoczywa... ;-) ;-) :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D

oznajmiam, że w Bytomiu własnie przestal padac snieg i wychodzi słońce :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: hmmmmm, ciekawe jak jest na chodnikach ...:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
hmmm w Bytomiu powiadasz... to u mnie może tez zaraz przestanie padac co? :eek:

reklama
Elfiku, super, że już po zastrzykach. Kurde, niech ci się wreszcie skończy ten maraton!!!!!

U nas też słoneczko nieśmiało się pojawia. Może pójdziemy na "polko" :-)

Nie zwróciłyśmy uwagi. Wypatrywałyśmy ciebie :-)

Ania, napewno niedługo usłyszysz takie wyznania :-)

Kolejne powiedzenie Maćka, to jak tatuś wychodzi do pracy to mu synek mówi: "Miłej pjacy" :-)
A odkąd wróciłam ze spokania, to Maciek jak chce zawołać Ł. to woła: "Tatusiu Łukaśku!!!" Kurde jakiegoś brudzia chyba tu pili jak mnie nie było, hihi. :-D

a ja sie zastanawiam kiedy Julekna zacznie mówic tak dużo :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ostatnio wszystkim sie przedstawia (Juuulia) a na siebie samą woła "niuńka" :)-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: )

hej hej babiszonki!!!:-D:-D

mowicie ze snieg?????:eek::eek:
u mnie piekne słoneczko i 10 stopni na temometrze ale ma byc koło 16.......
klaudia , wiki podobno tylko w naszych rejonach ma byc ładnie dzisiaj....
ehhh czasem warto mieszkac na wschodzie kraju hihih :cool2::cool2::cool2:

zaraz kawka i pierniczek mmmmmm
a pozniej jedziemy do Rzeszowa do Castoramy.....operacje remont kuchni czas zaczac!!!!

edka biedny K. niech sie chłopina kuruje.........aaaa i dodaj do tego rosołku lubczyku, moze bardziej pomoze wtedy hihihihi

aniug.
trzymam qciukasy za pomyslny obrot spraw!!! aa i napisze tutaj........pieknie wygladasz....chociaz jak dla mnie chyba bedzie cora!!!!:-p:-p

Witam kobietki! Wlasnie przegladam roznego rodzju mebelki i zastanawiam sie jak wystroic nasz nowy domek.niedlugo zacznie sie latanie kupowanie.Z jednej strony fajnie ale wiem,ze benda pewnie tez nieporozumienia z mezem,bo pewnie bedziemy mieli rozne zdania i rozne wizje.
U nas obecnie paa deszcz.

witajcie babulce;-)

u nas tak biało,że odeszła mi na wszystko ochota,
a przede wszystkim na krzyczenie WIOSNA:-( :-p :happy:

taką mam aurę za oknem
img1559kt8.jpg

img1560eq4.jpg

może na sanki dziś pójdę:biggrin2: :rolleyes2: :surprised: :huh: :wink: :confused:

Wróciliśmy ze spacerku. Cieplutko i całkiem przyjemnie. Aż mi się nie chce wierzyć, jak oglądam te zdjęcia Hanti, że gdzieś tak może być :-)

reklama
Elfik cieszę się wraz z Tobą i Twoim sitkiem,
że WRESZCIE koniec kłucia:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

AniuG trzymam kciuki za pomyślne wyniki,
reszta się nie przejmój:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

E-mamo współczuję chorego MOŁŻA,
tak jak pisze Joasia lubczyk mu dodaj,
zwłaszcza,że rosołek jest bardzo smaczny z tym zielem
i czekam na relację,co Julcia na Elmo;-)

Joasiu kibicuje Ci kochana w remoncie kuchni,
oby zakupki się udały,jak najbardziej pozytywnie:elvis: :happy: :happy:

Klauduś Twój Maciejka kochany chłopczyk,
ale jakby mogło byc inaczej mając taką mamusię,
podziwiam go za dojrzałośc i rozgadanie,
ja na razie mogę sobie tylko pomarzyć o rozmowie z córcią

Elen_dir ten Twój łoś,może robi to specjalnie,
bys mu coś pysznego w domciu upiekła;-) :tak: :-) :-)

AgaR zapraszam do nas z sankami na górkę;-) ;-) ;-)

Do góry