reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dzien dobry z bialutkiego Krakowa:baffled: .
Ja juz mam pochowane obuwie zimowe a tu snieg na zewnatrz:baffled: .

Dzis meldowac sie bede u mojej pani hepatolog - trzymajcie kciuki aby nic nie zdiagnozowala i pozwolila mi wierzyc ze cholestazy miec nie bede;-) :-) .

Do zobaczenia potem:elvis: i milego dzionka.

Kobietki musze sie przyznac ze mam duze trudnosci w zrozumieniu Waszych wieczornych postow - kurcze czyzby az tak bardzo wypadla z rytmu bb:confused:

reklama
Lilka co z tym fryzjerem - jaka teraz fryzurka:confused:
No i jak sie czujesz:confused: - informuj nas tu....

No właśnie Lila zaglądaj do nas częściej:tak: :tak:

No właśnie Lilka, wracaj tu natychmiast! :baffled: :dry: :sorry2: Nie przejmuj się pierdołami, pamiętaj, że w Twoim stanie wskazane są tylko dobre emocje :tak: Czekamy na wieści ;-)

Dzis meldowac sie bede u mojej pani hepatolog - trzymajcie kciuki aby nic nie zdiagnozowala i pozwolila mi wierzyc ze cholestazy miec nie bede;-) :-) .

Trzymamy :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Dzień doberek :-)

Hejooo lipcóweczki:tak::-D

Dzien dobry z bialutkiego Krakowa:baffled: .
Ja juz mam pochowane obuwie zimowe a tu snieg na zewnatrz:baffled: .

Do zobaczenia potem:elvis: i milego dzionka.

Kobietki musze sie przyznac ze mam duze trudnosci w zrozumieniu Waszych wieczornych postow - kurcze czyzby az tak bardzo wypadla z rytmu bb:confused:

Ups, śnieg?????:szok: a gdzie się podziała wiosna, wiosnaaaaaaaa??:cool2::cool2::cool2::szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Aniu- elfikowe sitko to jej skłuta zastrzykami dupinka:zawstydzona/y:, a "blukanie" w kiszkach może się zrobić od nadmiaru pizzy z cebulą hihi
A reszta to chyba jasna była?:zawstydzona/y:;-);-);-);-)

Trzymam kciuki za optymistyczną diagnozę :tak::tak::tak::elvis:

........
Mój łosiołek chory:zawstydzona/y::szok:
Ma 37 stopni i boli go gardełko. Odwołał już delegacion i dzięki temu zamiast odpocząć od niego do piątku będę go niańczyć.:no::tak::tak:

Witam drogie Panie!!!!
witam też zimowe buciki, kurtkę i rękawiczki... :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
nawet Julenka zdziwiona 10 min. stała na parapecie i nie mogła uwiezyć w ten śnieg :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) już chciała brac ze sobą sanki :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

ide po kawę i zabieram sie za zapoznawanie sie z wasza wczorajsza korespondencją :-) :-) :-) :-)

Witam drogie Panie!!!!
witam też zimowe buciki, kurtkę i rękawiczki... :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
nawet Julenka zdziwiona 10 min. stała na parapecie i nie mogła uwiezyć w ten śnieg :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) już chciała brac ze sobą sanki :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

ide po kawę i zabieram sie za zapoznawanie sie z wasza wczorajsza korespondencją :-) :-) :-) :-)

Cześć Elen, rozumiem, że bułeczki cynamonowe w pogotowiu są ??:cool2::tak:;-);-)

edyciu - moja Julenka byłaby zachwycona tym Elmem :tak: :tak: :tak: bardzo lubi Elmo, i rybkę i Pana Gapę, więc hałasowałby całymi dniami :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) dużo wytrwałosci z chorym łosiem :cool2: :cool2: :cool2: (a moze twók nie jest tak marudny jak mój domowy :confused: :confused: :confused: :confused: )

dziś nie ma bułeczek - tylko kawa :no: :no: :no: :no: :no: wszystko przez M, bo ZNOWU spóźniłam sie do pracy i jestem trochę :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

aniu.g - u nas tez śnieg był z rana, teraz już chlapa :-( :-( :-( trzymam kciuki za wizyte u lekarza :tak:

Hejka! Nareszcie mam czas, coby tu zaglądnąć. U nas śnieg nie pada, ale za to deszczyk mamy. :-(
Hejooo lipcóweczki:tak::-D
Ups, śnieg?????:szok: a gdzie się podziała wiosna, wiosnaaaaaaaa??:cool2::cool2::cool2::szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Mój łosiołek chory:zawstydzona/y::szok:
Ma 37 stopni i boli go gardełko. Odwołał już delegacion i dzięki temu zamiast odpocząć od niego do piątku będę go niańczyć.:no::tak::tak:

Edzia, śmiałaś się z wiosny, to się obraziła :-D

Jeny 37 stopni gorączki:szok: To naprawdę musi być umierający ;-)

Edzia, śmiałaś się z wiosny, to się obraziła :-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
chcesz powiedzieć, że narozrabiałam?? ;-);-);-):szok::-D:-D:-D

Jeny 37 stopni gorączki:szok: To naprawdę musi być umierający ;-)

tak, tak, jest w tak poważnym stanie, że już zamówił sobie na dziś rosołek hihi:zawstydzona/y:;-):-D:-D (i weź tu takiego nie kochaj :cool2::laugh2::laugh2:)

ups program Płatnik mi się włączył? co ja takiego nacisnęłam?

A mój Maciuś własnie mi powiedział: "Mama kocham nad życie!".Od przyjazdu mu mówię, że go kocham nad życie, no i mam :-)

o rany.... normalnie rosczulający jest...Klaudia zazdroszcze bardzo i juz się nie mozge doczekac jak usłysze cos w tym stylu,bo uczucie pewnie powalające ..

a pogoda u nas...do bani, szaro buro i ponuro... wpadłam do pracy punkt 8 (a zawsze jestem przynajmniej 15-20 minut wczesniej) bo korki nawet w metrze (hi hi hi). Serio merto staneło na jednej stacji i 5 minut nie ruszało:confused: :confused: - moze korek ??;-) :-p

reklama
Do góry