reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Mój łosiołek chory:zawstydzona/y::szok:
Ma 37 stopni i boli go gardełko. Odwołał już delegacion i dzięki temu zamiast odpocząć od niego do piątku będę go niańczyć.:no::tak::tak:

tak, tak, jest w tak poważnym stanie, że już zamówił sobie na dziś rosołek hihi:zawstydzona/y:;-):-D:-D (i weź tu takiego nie kochaj :cool2::laugh2::laugh2:)

o Rany :szok: jak chce rosołek to juz stan tragiczny ;-) kondolencjony kochana :tak::-D:laugh2:

Elen przejeżdżałysmy z Anią ostatnio przez Gliwice i żałowałyśmy, że nie mamy twojego numerku, bo chciałyśmy zadzwonić, cobyś nam pomachała :-)
trzeba było szyje wyciagac bardziej to może elfika byście wypatrzyły :-):-);-)
Piszecie że u Was śnieg, deszcz:eek:
A u mnie nawet ładne słoneczko przebija się przez chmurki:tak: :szok:

Wiki a mieszkasz w PL? :laugh2::laugh2:;-)

elfiko!! ciesz sie ciesz!! pupa odpoczywa... ;-) ;-) :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D

oznajmiam, że w Bytomiu własnie przestal padac snieg i wychodzi słońce :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: hmmmmm, ciekawe jak jest na chodnikach ...:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
hmmm w Bytomiu powiadasz... to u mnie może tez zaraz przestanie padac co? :eek:

reklama
Elfiku, super, że już po zastrzykach. Kurde, niech ci się wreszcie skończy ten maraton!!!!!

U nas też słoneczko nieśmiało się pojawia. Może pójdziemy na "polko" :-)

Nie zwróciłyśmy uwagi. Wypatrywałyśmy ciebie :-)

Ania, napewno niedługo usłyszysz takie wyznania :-)

Kolejne powiedzenie Maćka, to jak tatuś wychodzi do pracy to mu synek mówi: "Miłej pjacy" :-)
A odkąd wróciłam ze spokania, to Maciek jak chce zawołać Ł. to woła: "Tatusiu Łukaśku!!!" Kurde jakiegoś brudzia chyba tu pili jak mnie nie było, hihi. :-D

a ja sie zastanawiam kiedy Julekna zacznie mówic tak dużo :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ostatnio wszystkim sie przedstawia (Juuulia) a na siebie samą woła "niuńka" :)-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: )

hej hej babiszonki!!!:-D:-D

mowicie ze snieg?????:eek::eek:
u mnie piekne słoneczko i 10 stopni na temometrze ale ma byc koło 16.......
klaudia , wiki podobno tylko w naszych rejonach ma byc ładnie dzisiaj....
ehhh czasem warto mieszkac na wschodzie kraju hihih :cool2::cool2::cool2:

zaraz kawka i pierniczek mmmmmm
a pozniej jedziemy do Rzeszowa do Castoramy.....operacje remont kuchni czas zaczac!!!!

edka biedny K. niech sie chłopina kuruje.........aaaa i dodaj do tego rosołku lubczyku, moze bardziej pomoze wtedy hihihihi

aniug.
trzymam qciukasy za pomyslny obrot spraw!!! aa i napisze tutaj........pieknie wygladasz....chociaz jak dla mnie chyba bedzie cora!!!!:-p:-p

Witam kobietki! Wlasnie przegladam roznego rodzju mebelki i zastanawiam sie jak wystroic nasz nowy domek.niedlugo zacznie sie latanie kupowanie.Z jednej strony fajnie ale wiem,ze benda pewnie tez nieporozumienia z mezem,bo pewnie bedziemy mieli rozne zdania i rozne wizje.
U nas obecnie paa deszcz.

witajcie babulce;-)

u nas tak biało,że odeszła mi na wszystko ochota,
a przede wszystkim na krzyczenie WIOSNA:-( :-p :happy:

taką mam aurę za oknem
img1559kt8.jpg

img1560eq4.jpg

może na sanki dziś pójdę:biggrin2: :rolleyes2: :surprised: :huh: :wink: :confused:

Wróciliśmy ze spacerku. Cieplutko i całkiem przyjemnie. Aż mi się nie chce wierzyć, jak oglądam te zdjęcia Hanti, że gdzieś tak może być :-)

reklama
Elfik cieszę się wraz z Tobą i Twoim sitkiem,
że WRESZCIE koniec kłucia:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

AniuG trzymam kciuki za pomyślne wyniki,
reszta się nie przejmój:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

E-mamo współczuję chorego MOŁŻA,
tak jak pisze Joasia lubczyk mu dodaj,
zwłaszcza,że rosołek jest bardzo smaczny z tym zielem
i czekam na relację,co Julcia na Elmo;-)

Joasiu kibicuje Ci kochana w remoncie kuchni,
oby zakupki się udały,jak najbardziej pozytywnie:elvis: :happy: :happy:

Klauduś Twój Maciejka kochany chłopczyk,
ale jakby mogło byc inaczej mając taką mamusię,
podziwiam go za dojrzałośc i rozgadanie,
ja na razie mogę sobie tylko pomarzyć o rozmowie z córcią

Elen_dir ten Twój łoś,może robi to specjalnie,
bys mu coś pysznego w domciu upiekła;-) :tak: :-) :-)

AgaR zapraszam do nas z sankami na górkę;-) ;-) ;-)

Do góry