reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elen przejeżdżałysmy z Anią ostatnio przez Gliwice i żałowałyśmy, że nie mamy twojego numerku, bo chciałyśmy zadzwonić, cobyś nam pomachała :-)

reklama
Elen przejeżdżałysmy z Anią ostatnio przez Gliwice i żałowałyśmy, że nie mamy twojego numerku, bo chciałyśmy zadzwonić, cobyś nam pomachała :-)

hmmmm, myślę, że pomimo szczerych chęci nie zobaczyłybyście mojego machania :-D :-D :-D :-D :-D bo mieszkam całe miasto od dworca PKP :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a widziałyście Forum Gliwice, które budują na miejscu dawnej Huty Gliwice?????? będzie wypas, tylko nikt nie wie kiedy :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: może ja już tu W KOŃCU nie będe mieszkała :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Ja jestem taka dziś do niczego
Nic mi się nie chce i tak dziwnie czuję krtań, oby nic się nie rozwineło
Spać mi się też chce
Czekam aż Oli pójdzie spać to może kawa mi pomoże

hejooo
u nas masa śniegu :szok: , ja już tez buty pochowałam zimowe i nawet płaszcz spakowąłam do wora :eek:
Ale jest jeden miły akcent dzisiejszego dnia- akcent wręcz cudowny hihi a mianowicie juz nie dostaje zastrzyków tra lala :tak::laugh2:

oki i de poczytac co tutaj klikacie :-)

elfiko!! ciesz sie ciesz!! pupa odpoczywa... ;-) ;-) :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D

oznajmiam, że w Bytomiu własnie przestal padac snieg i wychodzi słońce :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: hmmmmm, ciekawe jak jest na chodnikach ...:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

a widziałyście Forum Gliwice, które budują na miejscu dawnej Huty Gliwice?????? będzie wypas, tylko nikt nie wie kiedy :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: może ja już tu W KOŃCU nie będe mieszkała :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Nie zwróciłyśmy uwagi. Wypatrywałyśmy ciebie :-)

o rany.... normalnie rosczulający jest...Klaudia zazdroszcze bardzo i juz się nie mozge doczekac jak usłysze cos w tym stylu,bo uczucie pewnie powalające ..
Ania, napewno niedługo usłyszysz takie wyznania :-)

Kolejne powiedzenie Maćka, to jak tatuś wychodzi do pracy to mu synek mówi: "Miłej pjacy" :-)
A odkąd wróciłam ze spokania, to Maciek jak chce zawołać Ł. to woła: "Tatusiu Łukaśku!!!" Kurde jakiegoś brudzia chyba tu pili jak mnie nie było, hihi. :-D

reklama
Dzien dobry z bialutkiego Krakowa:baffled: .
Ja juz mam pochowane obuwie zimowe a tu snieg na zewnatrz:baffled: .

Dzis meldowac sie bede u mojej pani hepatolog - trzymajcie kciuki aby nic nie zdiagnozowala i pozwolila mi wierzyc ze cholestazy miec nie bede;-) :-) .

Do zobaczenia potem:elvis: i milego dzionka.

Kobietki musze sie przyznac ze mam duze trudnosci w zrozumieniu Waszych wieczornych postow - kurcze czyzby az tak bardzo wypadla z rytmu bb:confused:
Aniu Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, napewno bedzie :tak::tak::elvis:
Aniu- elfikowe sitko to jej skłuta zastrzykami dupinka:zawstydzona/y:, a "blukanie" w kiszkach może się zrobić od nadmiaru pizzy z cebulą hihi
A reszta to chyba jasna była?:zawstydzona/y:;-);-);-);-)

Trzymam kciuki za optymistyczną diagnozę :tak::tak::tak::elvis:

........
nooo własnie :tak: a juz chciałam tłumaczyć hihi :-)

e

dziś nie ma bułeczek - tylko kawa :no: :no: :no: :no: :no: wszystko przez M, bo ZNOWU spóźniłam sie do pracy i jestem trochę :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

aniu.g - u nas tez śnieg był z rana, teraz już chlapa :-( :-( :-( trzymam kciuki za wizyte u lekarza :tak:
ujjjjjjjjjjjjj niedobry łos :dry:

Do góry