reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Elen przejeżdżałysmy z Anią ostatnio przez Gliwice i żałowałyśmy, że nie mamy twojego numerku, bo chciałyśmy zadzwonić, cobyś nam pomachała :-)
hmmmm, myślę, że pomimo szczerych chęci nie zobaczyłybyście mojego machania bo mieszkam całe miasto od dworca PKP
a widziałyście Forum Gliwice, które budują na miejscu dawnej Huty Gliwice?????? będzie wypas, tylko nikt nie wie kiedy może ja już tu W KOŃCU nie będe mieszkała
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dzień dobry babulce:-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja jestem taka dziś do niczego
Nic mi się nie chce i tak dziwnie czuję krtań, oby nic się nie rozwineło
Spać mi się też chce
Czekam aż Oli pójdzie spać to może kawa mi pomoże
Nic mi się nie chce i tak dziwnie czuję krtań, oby nic się nie rozwineło
Spać mi się też chce
Czekam aż Oli pójdzie spać to może kawa mi pomoże
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
No właśnie Niuńka i Lila nas ostatnio zaniedbują
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Piszecie że u Was śnieg, deszcz
A u mnie nawet ładne słoneczko przebija się przez chmurki
A u mnie nawet ładne słoneczko przebija się przez chmurki
elfiko
lipcowe mamy ´05
hejooo
u nas masa śniegu , ja już tez buty pochowałam zimowe i nawet płaszcz spakowąłam do wora
Ale jest jeden miły akcent dzisiejszego dnia- akcent wręcz cudowny hihi a mianowicie juz nie dostaje zastrzyków tra lala
oki i de poczytac co tutaj klikacie :-)
u nas masa śniegu , ja już tez buty pochowałam zimowe i nawet płaszcz spakowąłam do wora
Ale jest jeden miły akcent dzisiejszego dnia- akcent wręcz cudowny hihi a mianowicie juz nie dostaje zastrzyków tra lala
oki i de poczytac co tutaj klikacie :-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Nie zwróciłyśmy uwagi. Wypatrywałyśmy ciebie :-)a widziałyście Forum Gliwice, które budują na miejscu dawnej Huty Gliwice?????? będzie wypas, tylko nikt nie wie kiedy może ja już tu W KOŃCU nie będe mieszkała
Ania, napewno niedługo usłyszysz takie wyznania :-)o rany.... normalnie rosczulający jest...Klaudia zazdroszcze bardzo i juz się nie mozge doczekac jak usłysze cos w tym stylu,bo uczucie pewnie powalające ..
Kolejne powiedzenie Maćka, to jak tatuś wychodzi do pracy to mu synek mówi: "Miłej pjacy" :-)
A odkąd wróciłam ze spokania, to Maciek jak chce zawołać Ł. to woła: "Tatusiu Łukaśku!!!" Kurde jakiegoś brudzia chyba tu pili jak mnie nie było, hihi.
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Aniu Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, napewno bedzieDzien dobry z bialutkiego Krakowa .
Ja juz mam pochowane obuwie zimowe a tu snieg na zewnatrz .
Dzis meldowac sie bede u mojej pani hepatolog - trzymajcie kciuki aby nic nie zdiagnozowala i pozwolila mi wierzyc ze cholestazy miec nie bede;-) :-) .
Do zobaczenia potem i milego dzionka.
Kobietki musze sie przyznac ze mam duze trudnosci w zrozumieniu Waszych wieczornych postow - kurcze czyzby az tak bardzo wypadla z rytmu bb
nooo własnie a juz chciałam tłumaczyć hihi :-)Aniu- elfikowe sitko to jej skłuta zastrzykami dupinka, a "blukanie" w kiszkach może się zrobić od nadmiaru pizzy z cebulą hihi
A reszta to chyba jasna była?;-);-);-);-)
Trzymam kciuki za optymistyczną diagnozę
........
ujjjjjjjjjjjjj niedobry łose
dziś nie ma bułeczek - tylko kawa wszystko przez M, bo ZNOWU spóźniłam sie do pracy i jestem trochę
aniu.g - u nas tez śnieg był z rana, teraz już chlapa :-( :-( :-( trzymam kciuki za wizyte u lekarza