reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elen przejeżdżałysmy z Anią ostatnio przez Gliwice i żałowałyśmy, że nie mamy twojego numerku, bo chciałyśmy zadzwonić, cobyś nam pomachała :-)

reklama
Elen przejeżdżałysmy z Anią ostatnio przez Gliwice i żałowałyśmy, że nie mamy twojego numerku, bo chciałyśmy zadzwonić, cobyś nam pomachała :-)

hmmmm, myślę, że pomimo szczerych chęci nie zobaczyłybyście mojego machania :-D :-D :-D :-D :-D bo mieszkam całe miasto od dworca PKP :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a widziałyście Forum Gliwice, które budują na miejscu dawnej Huty Gliwice?????? będzie wypas, tylko nikt nie wie kiedy :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: może ja już tu W KOŃCU nie będe mieszkała :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Ja jestem taka dziś do niczego
Nic mi się nie chce i tak dziwnie czuję krtań, oby nic się nie rozwineło
Spać mi się też chce
Czekam aż Oli pójdzie spać to może kawa mi pomoże

hejooo
u nas masa śniegu :szok: , ja już tez buty pochowałam zimowe i nawet płaszcz spakowąłam do wora :eek:
Ale jest jeden miły akcent dzisiejszego dnia- akcent wręcz cudowny hihi a mianowicie juz nie dostaje zastrzyków tra lala :tak::laugh2:

oki i de poczytac co tutaj klikacie :-)

elfiko!! ciesz sie ciesz!! pupa odpoczywa... ;-) ;-) :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D

oznajmiam, że w Bytomiu własnie przestal padac snieg i wychodzi słońce :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: hmmmmm, ciekawe jak jest na chodnikach ...:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

a widziałyście Forum Gliwice, które budują na miejscu dawnej Huty Gliwice?????? będzie wypas, tylko nikt nie wie kiedy :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: może ja już tu W KOŃCU nie będe mieszkała :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Nie zwróciłyśmy uwagi. Wypatrywałyśmy ciebie :-)

o rany.... normalnie rosczulający jest...Klaudia zazdroszcze bardzo i juz się nie mozge doczekac jak usłysze cos w tym stylu,bo uczucie pewnie powalające ..
Ania, napewno niedługo usłyszysz takie wyznania :-)

Kolejne powiedzenie Maćka, to jak tatuś wychodzi do pracy to mu synek mówi: "Miłej pjacy" :-)
A odkąd wróciłam ze spokania, to Maciek jak chce zawołać Ł. to woła: "Tatusiu Łukaśku!!!" Kurde jakiegoś brudzia chyba tu pili jak mnie nie było, hihi. :-D

reklama
Dzien dobry z bialutkiego Krakowa:baffled: .
Ja juz mam pochowane obuwie zimowe a tu snieg na zewnatrz:baffled: .

Dzis meldowac sie bede u mojej pani hepatolog - trzymajcie kciuki aby nic nie zdiagnozowala i pozwolila mi wierzyc ze cholestazy miec nie bede;-) :-) .

Do zobaczenia potem:elvis: i milego dzionka.

Kobietki musze sie przyznac ze mam duze trudnosci w zrozumieniu Waszych wieczornych postow - kurcze czyzby az tak bardzo wypadla z rytmu bb:confused:
Aniu Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, napewno bedzie :tak::tak::elvis:
Aniu- elfikowe sitko to jej skłuta zastrzykami dupinka:zawstydzona/y:, a "blukanie" w kiszkach może się zrobić od nadmiaru pizzy z cebulą hihi
A reszta to chyba jasna była?:zawstydzona/y:;-);-);-);-)

Trzymam kciuki za optymistyczną diagnozę :tak::tak::tak::elvis:

........
nooo własnie :tak: a juz chciałam tłumaczyć hihi :-)

e

dziś nie ma bułeczek - tylko kawa :no: :no: :no: :no: :no: wszystko przez M, bo ZNOWU spóźniłam sie do pracy i jestem trochę :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

aniu.g - u nas tez śnieg był z rana, teraz już chlapa :-( :-( :-( trzymam kciuki za wizyte u lekarza :tak:
ujjjjjjjjjjjjj niedobry łos :dry:

Do góry