Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dasaria może i Ty idż za przykładem Elficzki i zrób sobie badania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w domu, tylko czekać jak mnie bedzie wołał, teraz kryminalnych ogląda
Gazelko mój sie nie wkurza bo on nigdy do małej nie wstaje a jak Weronika bardzo czadu daje to G czesto zabiera szmaty i idzie spac do drugiego pokojuHelo
ja na chwile
dzis R ma gorszy dzien... tzn od kilku dni ma gorszy dzień, bo Maciek znow szaleje nocami. Ale R zachowuje sie tak, jakby to tylko On nie spal w nocy. Qrna, czy Wasze łosie też są takie upierdliwe i egocentryczne? Aaaaaale jestem zła. I jeszcze parę innych rzeczy mnie wk... tak więc spadam, nie chcę się więcej dzielić tymi super emocjami
do jutra - zamierzam być w lepszym nastroju ;-)
Dzisiaj moja siostrzenica kończy trzy tygodnie
wyglada tak:
a ja strasznie teraz chciałabym byc na miejscu mojej mamy bo ona juz jutro bedzie Laurunie ściskac i całowac- leci na 2 tygodnie
Buzi Kasiui z Martusią się jeszcze przywitam cześć kochanaa:-)
;-)
elfiko piękny nałóg, aż się wzruszyłam:-)
kalaudia edytko dobrze że już lepiej z Wami uff
jak mówicie że gwiazdy zimne okulary kładą to nie ma innej opcji ,ja też muszę hi
i te herbatki też spróbuję
muszę ratować swoją urodę
a jak nie pomoże kupię sobie ciemne okularyy
Jak juz się dorwałam do kompa, to jeszcze napiszę do jakich wniosków doszłam po chorobie Maćka:
1. Podziwiam osoby samotnie wychowujące dzieci. Nie wyobrażam sobie jak by to wszystko wygądało, gdybym była sama. Przez to, że Macius był cały czas na rękach nie byłam w stanie nic zrobić w domu. gdybym była sama, to pewnie bym skakała między tymi kupkami na podłodze itp. Wiem, że to może się wydawać takie przyziemne, ale w takiej sytuacji, to naprawdę ważne. Nie mówiąc już o wsparciu psychicznym.
2. Myślałam sobie w tym czasie o Kasi K i Martyni. Kobieto skąd ty bierzesz tyle siły i optymizmu?? Podziwiam cię i chylę czoła do ziemi!!! Życzę wam, żeby te wasze kłopoty zdrowotne poszły precz!!!!!!!!!!
3. Nieraz złoszczę się na Maćka, że łobuzuje, a jak leżał z gorączką to wszystko bym dała, żeby zaczął rozrabiać :-)
No i to chyba tyle. Obiecuję już więcej nic o tym nie pisać :-)
Dla tych co oglądają "Szkiełko.." - ten patent z podkoszulkiem się naprawdę sprawdza. Spróbowałam i od tego czasu już tylko tak składam podkoszulki, hihi.