reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

o matko to nieźle tych leków masz:szok:

przy okazji szukam jakiegoś sposobu na opuchnięte oczy
używałam żelu z serii "anew" z avonu potem zwykłej ziajki no ale tak średnio mi pomagają:eek:
wolałabym jakieś domowe sposoby może macie jakieś?

ja nie wiem dlaczego mam takie opuchnięte oczy ale mnie to wkurza...

przykładałaś kostki lodu? super pomaga :tak: :tak: :tak: :tak:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
No właśnie nasze dotychczasowe pieluchy mają teraz taki zielony pas w środku, myślałam, że mi się jakaś lipna paczka trafiła...
Niestety od wczoraj bardzo szybko schodzą...
Mamy nawrót.. tak jak myślałam, wystarczyło pokrakać i znowu są kłopociki...:wściekła/y::zawstydzona/y::-(

Wkurzona jestem, bo mam 140 rzeczy do zrobienia na raz, a łoś się na mnie wypiął i sobie pojechał na siłownię.
No nie będę mu o to gderala, ale nie mam lekarstwa dla dziecka. Rano wydawało się, że młodej jest lepiej to nie wykupiliśmy a teraz jest bardzo potrzebne, a łosia nie ma już ponad 4 godziny !:no::no::no::no:

całusy dla Juleczki :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: niech szybko zdrowieje :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Helo :)

Klaudia, o co chodzi z tym patentem z podkoszulkami?????? Umieram z ciekawości :)

ja na chwile
dzis R ma gorszy dzien... tzn od kilku dni ma gorszy dzień, bo Maciek znow szaleje nocami. Ale R zachowuje sie tak, jakby to tylko On nie spal w nocy. Qrna, czy Wasze łosie też są takie upierdliwe i egocentryczne? Aaaaaale jestem zła. I jeszcze parę innych rzeczy mnie wk... tak więc spadam, nie chcę się więcej dzielić tymi super emocjami :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

do jutra - zamierzam być w lepszym nastroju ;-) :tak:

przykładałaś kostki lodu? super pomaga :tak: :tak: :tak: :tak:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis:

Hej kobitki, :-)

jak byłam jeszcze piękna i młoda to lód namiętnie używałam, przed każdym większym wyjściem itp., doskonale utrwala makijaż i cera robi się super, ale wtedy robiłam to z nadgorliwosci,:-D ;-)
a teraz powinnam, a mi się jakoś nie chce :szok: :eek: :baffled:

reklama
Do góry