reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc kobialki
nadrabiam i mam nadzieje, ze przez te straszne wiatry nikt nie ucierpial.
Doczytalam narazie o Elfiku.

Ja wiem chyba nie, ale poczytalam troche na necie i że to mozę by też od tabletek anty, a ja teraz będę zaczynala drugie opakowanie. No i jeszcze czarna opcja - mam jeszcze tego guza pod pachą i czytałam, że to może by objaw nowotwora, takie pocenie sie :eek:

Tusia zrob sobie O.B. najlepiej wlasnie jak pojdziesz do lekarza a ten zrobi wywiad i najwyzej poprzepisuje skierowania na podstawowe badania. Zbada Ci wezly chlonne i bedzie cos wiedzial:tak:

Mell, Wiki dziekuje slicznie za komplementy zdjeciowe:elvis: :elvis:

cześć kobitki
nie odzywałam sie bo mi sie poważnie dzecko rozchorowało :-(
mała ma biegunke, w nocy były wymioty, ogólnie leje sie przez ręce :-(
najlepsze jest to,że od dwóch dni dziwnie sie zachowywała ,miała taka lużna kupke ze śluzem wiec poszłam z nią wczoraj do pediatry i ten stwierdził,że jest zdrowa tylko ząbkuje :baffled:
ale wątpie,żeby aż tak wymiotywała przez zęby :sick:
dzisiaj znowu do lekarza idziemy bo ta biegunka straszna i boje sie odwodnienia. Weronika nic nie chce pic i musimy ja poic siłą
w nocy mało mi domu z korzeniami nie wyrwało, nie było wody, pradu, istny koniec świata. O 1szej w nocy zaczął nam dzwonek przy furtce dzwonic bo zamoknął i sie zrobiło spięcie. Ja dziecka pilnowałam a łos ze śrubokretami przy dzwonku majsrował .koszmar :sick:

Elficzku zycze, zeby Weronisia wrocila do zdrowia czym predzej, zal mi bidulki okropnie:-(

Dziweczyny siedące w domu z dzieciakami jak to znosicie?
Bo ja muszę przyznać że nie najlepiej:-( :eek:
Są lepsze i gorsze dni, ale czuję że muszę coś z tym zrobić:confused:
No i mam plan :
Mały od września idzie do przedszkola a ja już teraz muszę rozglądać się za pracą:cool2:
Do tej pory zajmowałam się księgowością u ojca w firmie, ale tam już nie wracam
Co do pracy to mam dwie opcje
-zajmę się papierkami u męża w firmie
-szukam całkiem nowej pracy
Zobaczymy jak to będzie

Wiki to i ja trzymam kciuki, zeby sie udalo po twojej mysli:tak:
P.S. fajny masz plan;-)

Kredzia nie dajcie sie chorobom. Pisz do nas jak najczesciej i musze napisac, ze piekna z was rodzinka:tak: Tymus z kuzynami jak z bracmi wyglada. Niech sie nacieszy ile moze.

heheheheee ja też :rofl2: :wink: :rofl: :cool: :cool2: :laugh2: :-p

która jezscze była niegrzeczna??:cool2: przyznać się :ninja2:
:yes: :cool: :cool2: :tak: :rofl2: :happy2:

załóże się że Martusia....:cool2: :rofl: :happy2: :rofl2: :ninja2: :tak: hihihihii

Nainiu Ty mnie cos tu ostatnio podbierasz kochana:-D :laugh2: :cool2: Bylam baaaardzo niegrzeczna!!!

Nniesiu powodzenia zatem w szukaniu pracy. jakies foteczki swojej gwiazdeczi wstaw

Hanti sliczne Aniolki. Moje sie susza.

Jest juz tak pozno (mimo, ze mam godzine w zapasie), ze lece spac. jutro czeka mnie wielki dzien- pakowanie!!!

Dobranoc!!!

Aniu. sz no i przeszlam 2000 ;-)

No babule te zdjęcia były kiedyś na kompie, ale z braku miejsca na dysku zostały przegrane przez MOJEGO ŁOSIA !!!! (WRRRRRRRRRRRRRR) na płytki i teraz przeglądałam te płyty i opisywałam je, gdzie co dokładnie jest i jedna z nich normalnie nie działa !
Próbowałam jakimś programem Bad Copy Pro, ale on przetwarza pliki ale ich nie zapisuje na dysku bo to trial a nie pełna wersja, próbowałam jakims jeszcze jednym ale też lipa. Ja się kompletnie nie znam na takich różnych hackerskich sztuczkach, ech ! Już z 5 godzin szukam po internecie informacji i kij :-(
Może rzeczywiście łoś Elficzka tu coś pomoże:tak:

hello kochane:-)

mamy już nasze aniołki:tak: ...........wreszcie,
a oto nasze(Damiana,Otylci i moje) wypocinki,
co prawda to nie masa papierowa(nie miłam do tego nerwów:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: !!!!),
ale zwykły brystol..........efekt ocenicie same;-)

Poprostu cudo:tak: :tak: :tak:
Ja też myślę zrobić te aniołki z masy solnej, ale nie wiem czy będzie się czym chwalić:eek: :baffled:
Bo ja to takie "trochę" beztalencie:zawstydzona/y: :-)

Idę dziś do kina z mężem na film "Dlaczego nie?"
jakaś polska komedia :baffled: :nerd:
Jedziemy do Rzeszowa , film jest o 20,30, wyjedziemy ok 17 więc jeszcze jakąś knajpkę zaliczymy:cool2: :-) :-p
Dzieciaki zostają z moją mamą, zgodziła się przyjść:tak:

reklama
Cześć kochane
wpadam do was na słowko i zaraz zmykam bo ledwo sie na nogach trzymam. O wczoraj mam silną biegunke, wymioty a w nocy miałam 40 stopni goraczki i jakies zaburzenia rytmu serca, G. wezwał karetke i dostałam jakas kroplówke ale w domu mi ja podali bo szpital podobno peka w szwach i ludzie sie nawzajem chorobami zarażają.
Weronika tez nie najlepiej, ciągle wymiotyje, biegunka ustała ale cokolwiek dam jej do jedzenia to zwraca, tak od wczoraj i jeśli do wieczora sie nie poprawi tez mi ja wezma do szpitala :sick:
Jakby Wam było mało nowości z mojego frontu to powiem Wam jeszcze,ze od 2giej w nocy moja siostra jest na porodówce , w tej chwili ma 5 cm rozwarcia i nic. czekamy.
narazie kobitki, odezwe sie jak juz coś bedzie wiadomo.

Do góry