reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mój łosiek też takim programem odzyskiwał dane
i mu się udało...............ale niebagatelną różnicą
w przypadku Edytki jest to,że ona nie skasowała
sobie zdjęć,tylko płytka nie działa.............a czy ten program na to tez zadziała:confused: :confused: :confused:

CHCIAŁABYM I TO BARDZO!!!!!!
Tak, rozumiem, że są na płycie, ale aby tam się znaleźć byc może wczesniej zostały zapisane do kompa, a potem dopiero na płytke.
A jesli było tak jak ja pisze, to jest szansa, że uda się je odzyskac dzięki takim programom do odzyskiwania danych:tak:

reklama
witam wieczorową porą!!!
normalnie padam na pysk a własciwie nic konkretnego dzis nie robiłam -hmmmmm
do "pracy"na jutro jestem przygotowana, nuty są, zapał jest, flet tez czeka tylko szkoda ze jutro ostatnie lekcje :(

CHorowitki nasze nie dajcie się -buziaki dla Was i dla mamus waszch
też :-* :-*

Kasiu K. dzis Twój mąż za swoje teksty to zasłużył sobie na medal -łosia tygodnia. ps. gratulacje dla zdrowia Martyni

No babule te zdjęcia były kiedyś na kompie, ale z braku miejsca na dysku zostały przegrane przez MOJEGO ŁOSIA !!!! (WRRRRRRRRRRRRRR) na płytki i teraz przeglądałam te płyty i opisywałam je, gdzie co dokładnie jest i jedna z nich normalnie nie działa !
Próbowałam jakimś programem Bad Copy Pro, ale on przetwarza pliki ale ich nie zapisuje na dysku bo to trial a nie pełna wersja, próbowałam jakims jeszcze jednym ale też lipa. Ja się kompletnie nie znam na takich różnych hackerskich sztuczkach, ech ! Już z 5 godzin szukam po internecie informacji i kij :-(

AniuSz,a dlaczego tak późno?????

posiedziałybyśmy sobie,a teraz ja już lecę

musimy na pogaduchy się umówić...............dawno nie rozmawiałyśmy
i cierpię na brak Twojego głosu :tak::tak::tak:

reklama
No babule te zdjęcia były kiedyś na kompie, ale z braku miejsca na dysku zostały przegrane przez MOJEGO ŁOSIA !!!! (WRRRRRRRRRRRRRR) na płytki i teraz przeglądałam te płyty i opisywałam je, gdzie co dokładnie jest i jedna z nich normalnie nie działa !
Próbowałam jakimś programem Bad Copy Pro, ale on przetwarza pliki ale ich nie zapisuje na dysku bo to trial a nie pełna wersja, próbowałam jakims jeszcze jednym ale też lipa. Ja się kompletnie nie znam na takich różnych hackerskich sztuczkach, ech ! Już z 5 godzin szukam po internecie informacji i kij :-(
Edytko,a łoś Elficzki on na pewno takie cuda umie zdziałać:tak: :tak: :tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry