reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc kobialki
nadrabiam i mam nadzieje, ze przez te straszne wiatry nikt nie ucierpial.
Doczytalam narazie o Elfiku.

Ja wiem chyba nie, ale poczytalam troche na necie i że to mozę by też od tabletek anty, a ja teraz będę zaczynala drugie opakowanie. No i jeszcze czarna opcja - mam jeszcze tego guza pod pachą i czytałam, że to może by objaw nowotwora, takie pocenie sie :eek:

Tusia zrob sobie O.B. najlepiej wlasnie jak pojdziesz do lekarza a ten zrobi wywiad i najwyzej poprzepisuje skierowania na podstawowe badania. Zbada Ci wezly chlonne i bedzie cos wiedzial:tak:

Mell, Wiki dziekuje slicznie za komplementy zdjeciowe:elvis: :elvis:

cześć kobitki
nie odzywałam sie bo mi sie poważnie dzecko rozchorowało :-(
mała ma biegunke, w nocy były wymioty, ogólnie leje sie przez ręce :-(
najlepsze jest to,że od dwóch dni dziwnie sie zachowywała ,miała taka lużna kupke ze śluzem wiec poszłam z nią wczoraj do pediatry i ten stwierdził,że jest zdrowa tylko ząbkuje :baffled:
ale wątpie,żeby aż tak wymiotywała przez zęby :sick:
dzisiaj znowu do lekarza idziemy bo ta biegunka straszna i boje sie odwodnienia. Weronika nic nie chce pic i musimy ja poic siłą
w nocy mało mi domu z korzeniami nie wyrwało, nie było wody, pradu, istny koniec świata. O 1szej w nocy zaczął nam dzwonek przy furtce dzwonic bo zamoknął i sie zrobiło spięcie. Ja dziecka pilnowałam a łos ze śrubokretami przy dzwonku majsrował .koszmar :sick:

Elficzku zycze, zeby Weronisia wrocila do zdrowia czym predzej, zal mi bidulki okropnie:-(

Dziweczyny siedące w domu z dzieciakami jak to znosicie?
Bo ja muszę przyznać że nie najlepiej:-( :eek:
Są lepsze i gorsze dni, ale czuję że muszę coś z tym zrobić:confused:
No i mam plan :
Mały od września idzie do przedszkola a ja już teraz muszę rozglądać się za pracą:cool2:
Do tej pory zajmowałam się księgowością u ojca w firmie, ale tam już nie wracam
Co do pracy to mam dwie opcje
-zajmę się papierkami u męża w firmie
-szukam całkiem nowej pracy
Zobaczymy jak to będzie

Wiki to i ja trzymam kciuki, zeby sie udalo po twojej mysli:tak:
P.S. fajny masz plan;-)

Kredzia nie dajcie sie chorobom. Pisz do nas jak najczesciej i musze napisac, ze piekna z was rodzinka:tak: Tymus z kuzynami jak z bracmi wyglada. Niech sie nacieszy ile moze.

heheheheee ja też :rofl2: :wink: :rofl: :cool: :cool2: :laugh2: :-p

która jezscze była niegrzeczna??:cool2: przyznać się :ninja2:
:yes: :cool: :cool2: :tak: :rofl2: :happy2:

załóże się że Martusia....:cool2: :rofl: :happy2: :rofl2: :ninja2: :tak: hihihihii

Nainiu Ty mnie cos tu ostatnio podbierasz kochana:-D :laugh2: :cool2: Bylam baaaardzo niegrzeczna!!!

Nniesiu powodzenia zatem w szukaniu pracy. jakies foteczki swojej gwiazdeczi wstaw

Hanti sliczne Aniolki. Moje sie susza.

Jest juz tak pozno (mimo, ze mam godzine w zapasie), ze lece spac. jutro czeka mnie wielki dzien- pakowanie!!!

Dobranoc!!!

Aniu. sz no i przeszlam 2000 ;-)

No babule te zdjęcia były kiedyś na kompie, ale z braku miejsca na dysku zostały przegrane przez MOJEGO ŁOSIA !!!! (WRRRRRRRRRRRRRR) na płytki i teraz przeglądałam te płyty i opisywałam je, gdzie co dokładnie jest i jedna z nich normalnie nie działa !
Próbowałam jakimś programem Bad Copy Pro, ale on przetwarza pliki ale ich nie zapisuje na dysku bo to trial a nie pełna wersja, próbowałam jakims jeszcze jednym ale też lipa. Ja się kompletnie nie znam na takich różnych hackerskich sztuczkach, ech ! Już z 5 godzin szukam po internecie informacji i kij :-(
Może rzeczywiście łoś Elficzka tu coś pomoże:tak:

hello kochane:-)

mamy już nasze aniołki:tak: ...........wreszcie,
a oto nasze(Damiana,Otylci i moje) wypocinki,
co prawda to nie masa papierowa(nie miłam do tego nerwów:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: !!!!),
ale zwykły brystol..........efekt ocenicie same;-)

Poprostu cudo:tak: :tak: :tak:
Ja też myślę zrobić te aniołki z masy solnej, ale nie wiem czy będzie się czym chwalić:eek: :baffled:
Bo ja to takie "trochę" beztalencie:zawstydzona/y: :-)

Idę dziś do kina z mężem na film "Dlaczego nie?"
jakaś polska komedia :baffled: :nerd:
Jedziemy do Rzeszowa , film jest o 20,30, wyjedziemy ok 17 więc jeszcze jakąś knajpkę zaliczymy:cool2: :-) :-p
Dzieciaki zostają z moją mamą, zgodziła się przyjść:tak:

reklama
Cześć kochane
wpadam do was na słowko i zaraz zmykam bo ledwo sie na nogach trzymam. O wczoraj mam silną biegunke, wymioty a w nocy miałam 40 stopni goraczki i jakies zaburzenia rytmu serca, G. wezwał karetke i dostałam jakas kroplówke ale w domu mi ja podali bo szpital podobno peka w szwach i ludzie sie nawzajem chorobami zarażają.
Weronika tez nie najlepiej, ciągle wymiotyje, biegunka ustała ale cokolwiek dam jej do jedzenia to zwraca, tak od wczoraj i jeśli do wieczora sie nie poprawi tez mi ja wezma do szpitala :sick:
Jakby Wam było mało nowości z mojego frontu to powiem Wam jeszcze,ze od 2giej w nocy moja siostra jest na porodówce , w tej chwili ma 5 cm rozwarcia i nic. czekamy.
narazie kobitki, odezwe sie jak juz coś bedzie wiadomo.

Do góry