reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kurcze baby, od 2 dni robie porządki w płytach ze zdjęciami Julki i okazało się, że jedna płyta nie działa i to ta akurat na której są fotki z naszego powrotu do domu i pierwszy tydzień Julci w domu, pierwsza kąpiel i takie tam... Ale mi smutno jak cholera !

Nie mam pojęcia czy można to jakoś uratować? przy próbie skopiowania zdjęć z CD-R na kompa wyskakuje jakiś błąd CRC, no normalnie porażka :-(

Kurcze baby, od 2 dni robie porządki w płytach ze zdjęciami Julki i okazało się, że jedna płyta nie działa i to ta akurat na której są fotki z naszego powrotu do domu i pierwszy tydzień Julci w domu, pierwsza kąpiel i takie tam... Ale mi smutno jak cholera !

Nie mam pojęcia czy można to jakoś uratować? przy próbie skopiowania zdjęć z CD-R na kompa wyskakuje jakiś błąd CRC, no normalnie porażka :-(

:-( :-( :-( :-( :-( :-(

Jestem i ja!

Taką miałam wczorajsza noc, że szok.Byłam sama z Matim, a tu za oknem burza z błyskaiwcami i wiatrzysko.:szok::szok::szok::szok:
Nie wiem czy miałyście okazję byc słyszeć ja deszcz dzwoni po oknach dachowych, ale osobiście nie polecam.:szok::szok::szok:
Nie dość ,że dzwoniło to jeszcze tak wiało, że miałam wrażenie, że szyby zaraz powpadają do mieszkania.:szok::szok:Oczywiście małż gwarantował, że nic takeigo się nie stanie(i nie stało:confused:;-)), ale wizje miałam straszne. Nie spałam pól nocy. :no:
Matiego wziełam do łożka, ale ten nie spał za dobrze.:no:Jest tak przyzwyczajony do łożeczka, że jak go w końcu tak odniosłam to odetchnłą z ulga.:tak:

A na domiar złego nie ma prądu tzn.mam jedną fazę i tak latam z przedłużaczem po chcie i właczam raz to raz tamto.A u mnie brak prądu wiaże się brakiem ciepłej wody i brakiem ogrzewania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.No całe szczęscie, ze jest ta jedna faza.

Nam też ostatni zapodziały się fotki z roczku Mateuszka.Nawet nie że zapodziały, po prostu znikły, zostały wykasowane.
Obszukałam ich po kompie jak tylko mogłam.Bez skutku. Z netu ściągnęłam taki program do odzyskiwania danych i.......SĄ!!!!!!!

Nie sądziłam,ze się uda, ot tak spróbowałam i się udało.
E-mamo może też spróbujesz.Poszukam zaraz nazwe tego programu jesli chcesz.

Edytko może do jakiegoś speca idźcie
potrafią takie cuda odzyskać z różnych elektronicznych urządzeń:-( :-( :-( :-(

Nam też ostatni zapodziały się fotki z roczku Mateuszka.Nawet nie że zapodziały, po prostu znikły, zostały wykasowane.
Obszukałam ich po kompie jak tylko mogłam.Bez skutku. Z netu ściągnęłam taki program do odzyskiwania danych i.......SĄ!!!!!!!

Nie sądziłam,ze się uda, ot tak spróbowałam i się udało.
E-mamo może też spróbujesz.Poszukam zaraz nazwe tego programu jesli chcesz.

mój łosiek też takim programem odzyskiwał dane
i mu się udało...............ale niebagatelną różnicą
w przypadku Edytki jest to,że ona nie skasowała
sobie zdjęć,tylko płytka nie działa.............a czy ten program na to tez zadziała:confused: :confused: :confused:

CHCIAŁABYM I TO BARDZO!!!!!!

reklama
Do góry