reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kurcze baby, od 2 dni robie porządki w płytach ze zdjęciami Julki i okazało się, że jedna płyta nie działa i to ta akurat na której są fotki z naszego powrotu do domu i pierwszy tydzień Julci w domu, pierwsza kąpiel i takie tam... Ale mi smutno jak cholera !

Nie mam pojęcia czy można to jakoś uratować? przy próbie skopiowania zdjęć z CD-R na kompa wyskakuje jakiś błąd CRC, no normalnie porażka :-(

Kurcze baby, od 2 dni robie porządki w płytach ze zdjęciami Julki i okazało się, że jedna płyta nie działa i to ta akurat na której są fotki z naszego powrotu do domu i pierwszy tydzień Julci w domu, pierwsza kąpiel i takie tam... Ale mi smutno jak cholera !

Nie mam pojęcia czy można to jakoś uratować? przy próbie skopiowania zdjęć z CD-R na kompa wyskakuje jakiś błąd CRC, no normalnie porażka :-(

:-( :-( :-( :-( :-( :-(

Jestem i ja!

Taką miałam wczorajsza noc, że szok.Byłam sama z Matim, a tu za oknem burza z błyskaiwcami i wiatrzysko.:szok::szok::szok::szok:
Nie wiem czy miałyście okazję byc słyszeć ja deszcz dzwoni po oknach dachowych, ale osobiście nie polecam.:szok::szok::szok:
Nie dość ,że dzwoniło to jeszcze tak wiało, że miałam wrażenie, że szyby zaraz powpadają do mieszkania.:szok::szok:Oczywiście małż gwarantował, że nic takeigo się nie stanie(i nie stało:confused:;-)), ale wizje miałam straszne. Nie spałam pól nocy. :no:
Matiego wziełam do łożka, ale ten nie spał za dobrze.:no:Jest tak przyzwyczajony do łożeczka, że jak go w końcu tak odniosłam to odetchnłą z ulga.:tak:

A na domiar złego nie ma prądu tzn.mam jedną fazę i tak latam z przedłużaczem po chcie i właczam raz to raz tamto.A u mnie brak prądu wiaże się brakiem ciepłej wody i brakiem ogrzewania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.No całe szczęscie, ze jest ta jedna faza.

Nam też ostatni zapodziały się fotki z roczku Mateuszka.Nawet nie że zapodziały, po prostu znikły, zostały wykasowane.
Obszukałam ich po kompie jak tylko mogłam.Bez skutku. Z netu ściągnęłam taki program do odzyskiwania danych i.......SĄ!!!!!!!

Nie sądziłam,ze się uda, ot tak spróbowałam i się udało.
E-mamo może też spróbujesz.Poszukam zaraz nazwe tego programu jesli chcesz.

Edytko może do jakiegoś speca idźcie
potrafią takie cuda odzyskać z różnych elektronicznych urządzeń:-( :-( :-( :-(

Nam też ostatni zapodziały się fotki z roczku Mateuszka.Nawet nie że zapodziały, po prostu znikły, zostały wykasowane.
Obszukałam ich po kompie jak tylko mogłam.Bez skutku. Z netu ściągnęłam taki program do odzyskiwania danych i.......SĄ!!!!!!!

Nie sądziłam,ze się uda, ot tak spróbowałam i się udało.
E-mamo może też spróbujesz.Poszukam zaraz nazwe tego programu jesli chcesz.

mój łosiek też takim programem odzyskiwał dane
i mu się udało...............ale niebagatelną różnicą
w przypadku Edytki jest to,że ona nie skasowała
sobie zdjęć,tylko płytka nie działa.............a czy ten program na to tez zadziała:confused: :confused: :confused:

CHCIAŁABYM I TO BARDZO!!!!!!

reklama
Do góry