reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć kochane
wpadam do was na słowko i zaraz zmykam bo ledwo sie na nogach trzymam. O wczoraj mam silną biegunke, wymioty a w nocy miałam 40 stopni goraczki i jakies zaburzenia rytmu serca, G. wezwał karetke i dostałam jakas kroplówke ale w domu mi ja podali bo szpital podobno peka w szwach i ludzie sie nawzajem chorobami zarażają.
Weronika tez nie najlepiej, ciągle wymiotyje, biegunka ustała ale cokolwiek dam jej do jedzenia to zwraca, tak od wczoraj i jeśli do wieczora sie nie poprawi tez mi ja wezma do szpitala :sick:
Jakby Wam było mało nowości z mojego frontu to powiem Wam jeszcze,ze od 2giej w nocy moja siostra jest na porodówce , w tej chwili ma 5 cm rozwarcia i nic. czekamy.
narazie kobitki, odezwe sie jak juz coś bedzie wiadomo.

Elficzko dużo siły do walki z chróbskiem dla Ciebie i Weroniczki :elvis: :elvis: Trzymam kciuki za Maję żeby jak najszybciej tuliła swoje maleństwo:tak: :-)

reklama
o kurcze co jest?
Brak mrozu i wiruchy szaleją :-(

Ja też mam dziś biegunkę i jakieś dreszcze :-(
Julka wczoraj i dziś też zrobiła takie rzadkie, zielone kupy, ale składam to na karb wychodzącej trójki. A może nie? od kilku dni mloda nie ma apetytu, jogurty są be, zupki be ??

Elfie dużo zdrowia dla Was obu !!!!!! :elvis:

Wiki miłego wypadu do knajpki i kina,
chwalić babcię i namawiać na częstsze pozostawanie
z wnuczętami:tak: ;-) :elvis: :elvis: :elvis:

Wiki miłego wypadu do knajpki i kina,
chwalić babcię i namawiać na częstsze pozostawanie
z wnuczętami:tak: ;-) :elvis: :elvis: :elvis:
Dzięki Hanti
Takie wypady to dla mnie mamy siedzącej w domy super sprawa:tak: :-)
Relaks maksymalny, mogę siedzieć spokojnie rozmawiać z łosiem i nie muszę szkuać wzrokiem biegających dzieciaków:-)
Oby więcej takich dni:-p :tak: :cool2:

Elfik trzymam kciuki za Maję,
ponoć przy pierwszym dziecku tak jest,
co godzinę 1 cm rozwarcie sie powiększa:baffled:

Edytko walcz dzielnie z choróbskiem :ninja: :ninja2:
Te choroby to skutek pogody (brak mrozu)
Czytałam na interia, że 4-miesięczny dzidziuś ma sepsę i jest w ciężkim stanie:-(
Lekarze mówią żeby jeść dużo owoców, warzyw, wietrzyć mieszkania i unikać skupisk ludzi

reklama
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
mam siostrzenice!!!!!!!!!!!!!!!
Laura urodziła sie o 11.44 waży 3270 gram i ma 49 cm
HURAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry