reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześć kochane
wpadam do was na słowko i zaraz zmykam bo ledwo sie na nogach trzymam. O wczoraj mam silną biegunke, wymioty a w nocy miałam 40 stopni goraczki i jakies zaburzenia rytmu serca, G. wezwał karetke i dostałam jakas kroplówke ale w domu mi ja podali bo szpital podobno peka w szwach i ludzie sie nawzajem chorobami zarażają.
Weronika tez nie najlepiej, ciągle wymiotyje, biegunka ustała ale cokolwiek dam jej do jedzenia to zwraca, tak od wczoraj i jeśli do wieczora sie nie poprawi tez mi ja wezma do szpitala :sick:
Jakby Wam było mało nowości z mojego frontu to powiem Wam jeszcze,ze od 2giej w nocy moja siostra jest na porodówce , w tej chwili ma 5 cm rozwarcia i nic. czekamy.
narazie kobitki, odezwe sie jak juz coś bedzie wiadomo.

Elficzko dużo siły do walki z chróbskiem dla Ciebie i Weroniczki :elvis: :elvis: Trzymam kciuki za Maję żeby jak najszybciej tuliła swoje maleństwo:tak: :-)

reklama
o kurcze co jest?
Brak mrozu i wiruchy szaleją :-(

Ja też mam dziś biegunkę i jakieś dreszcze :-(
Julka wczoraj i dziś też zrobiła takie rzadkie, zielone kupy, ale składam to na karb wychodzącej trójki. A może nie? od kilku dni mloda nie ma apetytu, jogurty są be, zupki be ??

Elfie dużo zdrowia dla Was obu !!!!!! :elvis:

Wiki miłego wypadu do knajpki i kina,
chwalić babcię i namawiać na częstsze pozostawanie
z wnuczętami:tak: ;-) :elvis: :elvis: :elvis:

Wiki miłego wypadu do knajpki i kina,
chwalić babcię i namawiać na częstsze pozostawanie
z wnuczętami:tak: ;-) :elvis: :elvis: :elvis:
Dzięki Hanti
Takie wypady to dla mnie mamy siedzącej w domy super sprawa:tak: :-)
Relaks maksymalny, mogę siedzieć spokojnie rozmawiać z łosiem i nie muszę szkuać wzrokiem biegających dzieciaków:-)
Oby więcej takich dni:-p :tak: :cool2:

Elfik trzymam kciuki za Maję,
ponoć przy pierwszym dziecku tak jest,
co godzinę 1 cm rozwarcie sie powiększa:baffled:

Edytko walcz dzielnie z choróbskiem :ninja: :ninja2:
Te choroby to skutek pogody (brak mrozu)
Czytałam na interia, że 4-miesięczny dzidziuś ma sepsę i jest w ciężkim stanie:-(
Lekarze mówią żeby jeść dużo owoców, warzyw, wietrzyć mieszkania i unikać skupisk ludzi

reklama
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
mam siostrzenice!!!!!!!!!!!!!!!
Laura urodziła sie o 11.44 waży 3270 gram i ma 49 cm
HURAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry