reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

tyle chciałam wam napisac ale nie mam juz sił
i wyleciało mi z glowy
dzis w pracy od 6.30-18.30
zanim byłam w domu (zakupy) to ok.20
zaraz wpadła siostra i dopiero wyszła

a mnie czeka szykowanko na jutro i nie wiem o ktorej pojde spac....
a do pracy na 6.30 i potem K z Mili po mnie do pracy przychodza i jedziemy

wrocimy wieczorem a rano 6.30-18.30 praca i to samo w sobote

w niedziele chyba z wyra nie wyjde:baffled: :sick: :sick: :sick:

znikam
buziaki kochane :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
le LIla ale fajnie macie...ja obiecalam TYmciowi wycieczke pociagiem ale to pewnie nie predko nastapi

no i szkoda ze sie nie spotkamy

ok spadam papa

Eee no na starosc to jeszcze za wczesnie:-D Maniu

Ja jeszcze jakies 20 minut i pojde spac.
Musze sobie nasiadowke zrobic bo cos za czesto sikam, a Urosept mam przetreminowany:eek:

Edzia a Tobie to chcialm powiedziec, ze zazdroszcze tego wczesnego kladzenia Juleczki. musze chyba popracowac nad Alkiem. Ostatnio chodzi spac o 21-szej w polotach do 2giej a wstajemy o 9-tej:-p

Aaa i musze powiedziec, ze zrobilam dzisiaj z pomoca mojej wspollokatorki aniolka z masy solnej Suszy sie przy boilerze. Jutro aniol number 2

Nianiu 200ml maki
200ml soli
130ml wody
Wode dolewasz do maki wymieszanej z sola tak, zeby masa plastyczna powstala, nie za duzo wody. mozna suszyc na polu, ale dlugo schodzi, mozan suszyc w piekarniku ale w baaardzo niskiej temp. (okolo100 stopni) mozna suszyc w suchym cieplym miejscu (tam gdzie np boiler)

le LIla ale fajnie macie...ja obiecalam TYmciowi wycieczke pociagiem ale to pewnie nie predko nastapi

no i szkoda ze sie nie spotkamy

ok spadam papa

no szkoda szkoda :zawstydzona/y:
ale co sie odwlecze to nie uciecze :-D ;-)

mi tez zalezało by jechac ciuchcią,ale ostatnio wprowadzili nam szynowce do Poznania i w kasie pytałam sie co wiec jedzie

i ciuchcia jupiiii :-D

oki juz mykam
musze poszukac pare dokumentow
buziaczki :elvis: :elvis:

Edzia a Tobie to chcialm powiedziec, ze zazdroszcze tego wczesnego kladzenia Juleczki. musze chyba popracowac nad Alkiem. Ostatnio chodzi spac o 21-szej w polotach do 2giej a wstajemy o 9-tej:-p

no jest czego kochana, moja jest martwa jak norka o 19... aż się dziwię, że dala dziś radę do 21:szok: ale ganiała po centrum handlowym jak szalona, trzymałam ja tylko za kaptur a ona to tu to tam, najbardziej jej się podobały rzeźby niedźwiedzi... ciekawe do której jutro dziewczynisko pośpi jak dziś tak późno jak na nią się położyła...

obocymy rano heh...
a ja jeszcze mam niecne plany wobec swojego ślubnego, hyym hyyym...

ten żeńszeń chyba naprawdę działa (NiaNia heh) :szok: :szok: :-D :-D :-D

dzień dobry :-)

dzięki za kolejne życzenia buziaczki dla Was :elvis: :elvis: :elvis:

aniu g :elvis: dzięki za smska :-)

Julia jeść nie chce wcale :no: mleka już 3 dzień nie je i nie ma na to sposobu .... poczekam może jej wróci chęć :-p

tak samo pokazuje złość - siądzie na środku pokoju i płacze (wyje)
:zawstydzona/y:
ale spanie znów wróciło do normy - w łóżeczku i zasypianie samodzielne:-)

z mówieniem średnio potrafi powtarzać i uczy się nowych słów ale nie mówi aż tak bardzo duzo ...

kasiu k moja Julia też ciągle ubrania wyciąga i się ubiera - ona dodatkowo szalik i czapke sobie założy i chodzi po domu i mi papa robi że wychodzi gdzieś ;-)

ale Majka czadowa pod kocykiem :tak:

Lilka udanej wyprawy :-)

dziś mi się śniała Gazelka i Iwon byłysmy w jakiśc ośrodku wczasowym :cool2:

reklama
Do góry