reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

jak czytam kate to jakbym siebie widziała teraz cwana jestem i piszę bo na L4 jestem no ale zobaczymy co będzie jak wrócę do pracy :baffled:
pewnie znowu okazjonalnie tu będę zaglądać

szkoda że w pracy nie mam neta
kiedyś był ale dyrektor stwierdził że za duzo oób ściąga wirusy i wyłapywał nas na gg hihi
więc się skończyły dobre czasy i tylko kierownicy mają necika

reklama
chciałam wam tylko napisać bo widze że była mowa o postępach w mówieniu, że krzysiek bardzo chętnie powtarza wszystko i już sporo mówi ale nie zawsze można go zrozumieć :-) niekiedy mamy niezłego klina żeby zgadnąć o co mu chodzi bo głupio tak zlekceważyć dziecko jak sie tak stara i tłumaczy coś z przejęciem :-D ostatnio tak było ze słowem które brzmiało coś jak "połam" i dopiero po jakimś czasie doszliśmy że chodzi o słowo "bocian" on cały czas trzymał książeczkę w ręku i mówił połam a my nie kumaliśmy ani troche dopiero sie ja domyśliłam jak zobaczyłam na obrazku czaplę :-D :-) i pytam bocian? a dziecko taak no i sukces dogadaliśmy sie

jak czytam kate to jakbym siebie widziała teraz cwana jestem i piszę bo na L4 jestem no ale zobaczymy co będzie jak wrócę do pracy :baffled:
pewnie znowu okazjonalnie tu będę zaglądać
Kasica to wykorzystaj to swoje L4 i nam fotki Martyni wreszcie wrzuć jakieś. Kobito Twojego dziecka fotke to ostatnio widziałam na Twoim telefonie na spotkaniu we wrześniu jak Twój Łos przysłał mmsa ze sprzątąca Martynią
ładnie to tak? :no: :no: :no:
dawaj foty !!

martynia też jest świetnym porządkowym:-D
ostatnio poszły klucze na śmieci zresztą tak jej się spodobało wyzucanie pieluch na śmieci że teraz wszystko co leży na podłodze tam ląduje muszę patrzeć na te jej małe łapki

no nic porządek musi być :happy: co tam targają w stronę kuchni

no i zaskakuje mnie że sama ubiera sobie majteczki i spodenki często dwie nogi lądują w jednej nogawce:-D ale jak jej ustawie jak trzeba to się sama do końca ubierze

myślę że moja pannica będzie ze spokojem mogła pójść we wrześniu do przedszkola

tylko ten nocnik jeszcze kompletna klapa:cool2:

elfiko jak patzrę na fotkę Weronisi to wydaje mi się że martynia całkiem podobna :-) no więc mozecie sobie wyobrazić hi

a tak serio któraś mnie tam wcześniej instruowała a mi nie wychodziło i nie wysłałam :dry: taka sierota ze mnie

ale fakt muszę w końcu to zrobić bo chyba jedyna mam taką zaległą foteczkę

A co najgorsze Mati zaczłą testowac biecie mnie, tzn.podczas zabawy gdzieś tam mnie niby niechcący uderzy, ja zwracam uwage,a on robi to raz jeszcze, ja znów mówię , ze tak się nierobi, wtedy zaczyna ,mnie przytulac i całowac.
I tak sobie mysle, że zaczął traktowac to jako zabawę:no::szok:

U nas z biciem ostatnio niedobrze. Dziecko sobie pozwala, mimo, ze mu nie pozwalam. Kiedys chcial Pringles (kurde raz dostal i mu starsznie zasmakoway) i mowi Pigiś Pigiś, ja mowie Pringles ? o nieeee, to nie dla dzieci a ten mi mlaskacza dwa razy zdzielil. :szok:
Oczywiscie zaraz jest moja moja, calowanie po calej buzi i "pesiasiam", tylko czemu za godzine robi to samo? Klepanie tez sobie cwiczy Brunetko:tak:

elfiko jak patzrę na fotkę Weronisi to wydaje mi się że martynia całkiem podobna :-) no więc mozecie sobie wyobrazić hi

ale fakt muszę w końcu to zrobić bo chyba jedyna mam taką zaległą foteczkę
:laugh2: :-D :-) :-D :laugh2: :-D
Kasiu jestes the best:laugh2: :-D :tak: :laugh2: :-D

Ja nie wstawilam jeszcze fotki Alka z roczku:-p

Martula a Ty jeszcze nie spisz?

wiecie c...mi sie zupelnie w lapetynce poprzestawialo :-p :eek:
spac chodze ok 2 w nocy i wstaje o 7-8 rano :eek: :baffled:
co to? starosc czy co?

Edziuuuu to co wpadasz na kawe? :tak: ;-)

a ja zabieram sie za suwaczek malego :szok: bo juz kolejny roczek mamy....jeny jeny ale czas ucieka

pamietam jak nam na roczek Tymula zyczenia skladalyscie :tak: :szok: szok tyle cxasu temu

reklama
ja na moment
dzis nie wiem o ktorej pojde spac
fulll szykowania ,jutro jedziemy do Poznania do biura paspzortowego

mam ful szykowania bo jedziemy pociągiem
ciesze sie bo lubie to raz a dwa wiem ze Milena bedzie miala super frajde

jestem ciekawa jak ona wytrzyma bez spania popoludniowego:confused:

Do góry