reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tyle chciałam wam napisac ale nie mam juz sił
i wyleciało mi z glowy
dzis w pracy od 6.30-18.30
zanim byłam w domu (zakupy) to ok.20
zaraz wpadła siostra i dopiero wyszła

a mnie czeka szykowanko na jutro i nie wiem o ktorej pojde spac....
a do pracy na 6.30 i potem K z Mili po mnie do pracy przychodza i jedziemy

wrocimy wieczorem a rano 6.30-18.30 praca i to samo w sobote

w niedziele chyba z wyra nie wyjde:baffled: :sick: :sick: :sick:

znikam
buziaki kochane :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
le LIla ale fajnie macie...ja obiecalam TYmciowi wycieczke pociagiem ale to pewnie nie predko nastapi

no i szkoda ze sie nie spotkamy

ok spadam papa

Eee no na starosc to jeszcze za wczesnie:-D Maniu

Ja jeszcze jakies 20 minut i pojde spac.
Musze sobie nasiadowke zrobic bo cos za czesto sikam, a Urosept mam przetreminowany:eek:

Edzia a Tobie to chcialm powiedziec, ze zazdroszcze tego wczesnego kladzenia Juleczki. musze chyba popracowac nad Alkiem. Ostatnio chodzi spac o 21-szej w polotach do 2giej a wstajemy o 9-tej:-p

Aaa i musze powiedziec, ze zrobilam dzisiaj z pomoca mojej wspollokatorki aniolka z masy solnej Suszy sie przy boilerze. Jutro aniol number 2

Nianiu 200ml maki
200ml soli
130ml wody
Wode dolewasz do maki wymieszanej z sola tak, zeby masa plastyczna powstala, nie za duzo wody. mozna suszyc na polu, ale dlugo schodzi, mozan suszyc w piekarniku ale w baaardzo niskiej temp. (okolo100 stopni) mozna suszyc w suchym cieplym miejscu (tam gdzie np boiler)

le LIla ale fajnie macie...ja obiecalam TYmciowi wycieczke pociagiem ale to pewnie nie predko nastapi

no i szkoda ze sie nie spotkamy

ok spadam papa

no szkoda szkoda :zawstydzona/y:
ale co sie odwlecze to nie uciecze :-D ;-)

mi tez zalezało by jechac ciuchcią,ale ostatnio wprowadzili nam szynowce do Poznania i w kasie pytałam sie co wiec jedzie

i ciuchcia jupiiii :-D

oki juz mykam
musze poszukac pare dokumentow
buziaczki :elvis: :elvis:

Edzia a Tobie to chcialm powiedziec, ze zazdroszcze tego wczesnego kladzenia Juleczki. musze chyba popracowac nad Alkiem. Ostatnio chodzi spac o 21-szej w polotach do 2giej a wstajemy o 9-tej:-p

no jest czego kochana, moja jest martwa jak norka o 19... aż się dziwię, że dala dziś radę do 21:szok: ale ganiała po centrum handlowym jak szalona, trzymałam ja tylko za kaptur a ona to tu to tam, najbardziej jej się podobały rzeźby niedźwiedzi... ciekawe do której jutro dziewczynisko pośpi jak dziś tak późno jak na nią się położyła...

obocymy rano heh...
a ja jeszcze mam niecne plany wobec swojego ślubnego, hyym hyyym...

ten żeńszeń chyba naprawdę działa (NiaNia heh) :szok: :szok: :-D :-D :-D

dzień dobry :-)

dzięki za kolejne życzenia buziaczki dla Was :elvis: :elvis: :elvis:

aniu g :elvis: dzięki za smska :-)

Julia jeść nie chce wcale :no: mleka już 3 dzień nie je i nie ma na to sposobu .... poczekam może jej wróci chęć :-p

tak samo pokazuje złość - siądzie na środku pokoju i płacze (wyje)
:zawstydzona/y:
ale spanie znów wróciło do normy - w łóżeczku i zasypianie samodzielne:-)

z mówieniem średnio potrafi powtarzać i uczy się nowych słów ale nie mówi aż tak bardzo duzo ...

kasiu k moja Julia też ciągle ubrania wyciąga i się ubiera - ona dodatkowo szalik i czapke sobie założy i chodzi po domu i mi papa robi że wychodzi gdzieś ;-)

ale Majka czadowa pod kocykiem :tak:

Lilka udanej wyprawy :-)

dziś mi się śniała Gazelka i Iwon byłysmy w jakiśc ośrodku wczasowym :cool2:

reklama
Do góry