reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

pierogi udały się pyszne, ale nawet nie miałam czasu zjeść bo jak skończyłam je gotować i posprzątałam to musiałam jechać już do dentysty, a jak wróciłam to przyjechał teść, on nie chciał jeść to co miałam sobie sama odsmażyć? A jak teść pojechał to musieliśmy iść do sąsiadów i dopiero przed paroma minutami wróciliśmy, ufffffff
no to cool :cool2: ja mam jutro pierogi bo mnie skusiłaś :tak: :-)

reklama
poprostu chciałabym Weronike jakos wychowac, po ludzku na porządnego człowieka i czasami nie wiem od czego zacząć i wpadam w podłe nastroje :baffled: ale to mija :tak:

a ja Ci gwarantuję, że mając taką mamę Weronika wyrośnie na wspaniałą kobietę, wspomnisz moje słowa za 20 lat :tak:

a ja Ci gwarantuję, że mając taką mamę Weronika wyrośnie na wspaniałą kobietę, wspomnisz moje słowa za 20 lat :tak:
och słodzisz słodziaczku :elvis: :elvis: :elvis: musze częsciej Cie molestowac moimi problemami :-p

a teraz juz spadam
bo jeszcze w łazience zmarudze i znowu pójde spac o 1szej :baffled:
dobranoc :-) :elvis:

Czesc z wieczora

chyba nie potrafie zajmowac sie moim dzieckiem :no: siadam na podłodze,żeby sie z nia pobawic a ona natychmiast na mnie wchodzi i chce na ręce, nic innego jej w tym wypadku nie interesuje. Wymyślam rózne cuda ale bez rezultatu wiec odpuszczam, siadam obok a mała sie chwile bawi a potem znowu sie ładuje na kolana. Stoje przy piecu, coś tam robie- Weronika między nogami, zmywam- weronika miedzy nogami, siadam do kompa - Weronika chce do góry i chce na kolana- koszmar :sick:

U nas jest TO SAMO!!!
Alek najchetniej by sie ze mna nie rozstawal.. Owszem zabawi sie, ale najlepiej, zebym byla w poblizu i to dochodzaca.
Ze spaniem u nas tragenia ostatnio. Moze w Polsce sie cos zmieni. Slawek rozpuscil Alka starsznie, tak, ze nei chce zasypiac w lozeczku tylko w naszym lozku:no:
Doszlo do tego, ze jak Slawek juz jest w domu, to Alek z nim chce isc do spania:szok: (wie, ze ja bede probowala lozeczka)

no to cool :cool2: ja mam jutro pierogi bo mnie skusiłaś :tak: :-)

Jejku a ja tez chce pierogi ruskie, a tu sera bialego nie ma:no: W Polsce mama moja nie robi i te co jadlam to w barach mlecznych za studenckich czasow;-)

Problem z ostatnim widzianym postem mam i ja u mie cofa sie doo listopada:sick:

Elfiku dzieki za chomika, nei wiem tylko ja ja sobei poradze z wklejeniem tam czegokolwiek:eek:

Cześć Martusia :elvis:
Zapraszam do mnie, u mnie Ci pierogów ruskich dostatek, żeby nie powiedzieć, że na ruski rok :cool2: :cool2: :-D

och słodzisz słodziaczku :elvis: :elvis: :elvis: musze częsciej Cie molestowac moimi problemami :-p

a teraz juz spadam
bo jeszcze w łazience zmarudze i znowu pójde spac o 1szej :baffled:
dobranoc :-) :elvis:

uciekasz już?
ja pewnie też zaraz idę, choć widzę, że pojawiła się Martusia i chyba trzeba ją ochrzanić za głupotki, które wypisuje!
nu nu Martusia !

Edzia dzieki za odpowiedz w sprawie Cienia wiatru:elvis: Przeczytalam wszystko i mi sie cieplo zrobilo, tak fajnie. Chyba trzeba czasem glupot nawypisywac, zeby to ciepleko poczuc:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :elvis:

Co do ksiazki jeszcze to czytalam recenzje, ze po niej nic lepszego juz nie ma:eek: Mam, bede czytac i zobaczymy.

Dzieki za pierogi, chyba sobei w tej Polsce musze zjesc:cool2:

lece sie myc, buziaki!!

no to w takim razie ja też w rytmie samby lirycznej oddalam się do łazienki;-) :tak:

do jutra lipcowe mateczki :elvis:

reklama
Ah
najserdeczniejsze zyczenia dla Melllci i Wiki z okazji urodzin. Kochane niech sie spelnia wasze pragnienia, a Wy badzcie piekne, zadbane i szczesliwe:tak:
Mell niech praca przynosi duze zyski, tak, zebyscie mogli pomyslec o wlasnym mieszkanku.

Wiki niech wyjazd do Turcji sie uda (dobrze pamietam?)

Dla Tymusia z okazji 3 urodzin zdrowka, samych pogodnych dni i tego, zeby nigdy nie przestawal byc takim wspanialym bradzicszkiem dla Gabci

Do góry