Joaska
Lipcowe mamy '05
ja sie nie złoszcze na Weronike, raczej na siebie
ale mam dzisiaj dzień wrrrrrrrrr
uuuuuuuuuu wyczuwam złą aure, zaraz poleci pare piorunków hehe
kochana, co jest???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie nie złoszcze na Weronike, raczej na siebie
ale mam dzisiaj dzień wrrrrrrrrr
Mi tez muli i jeszcze cos sie popsuło - jako pierwszy nie przeczytany post pokazuje jakis stary z przed paru miesięcy i ciągle ten sam.
subskrypcja
chyba nie potrafie zajmowac sie moim dzieckiem siadam na podłodze,żeby sie z nia pobawic a ona natychmiast na mnie wchodzi i chce na ręce, nic innego jej w tym wypadku nie interesuje. Wymyślam rózne cuda ale bez rezultatu wiec odpuszczam, siadam obok a mała sie chwile bawi a potem znowu sie ładuje na kolana. Stoje przy piecu, coś tam robie- Weronika między nogami, zmywam- weronika miedzy nogami, siadam do kompa - Weronika chce do góry i chce na kolana- koszmar :sick:
też tak mamy krzysiek ostatnio tylko mama i mama od rana do nocy, nie mam mowy żebym znikła z pola widzeniakochany mój elfiku u mnie to samo, teraz nie moge pisac bo Kuba trzyma mnie za rece, cały czas włazi mi na biurko!!!!!
dzieciaki to chyba tak maja..............................
ps. własnie dał mi buzi...........i jak tu sie na niego złoscic?????