reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
nic takiego
poprostu mam dosyc wszystkiego
wiecznego siedzenia w domu z marudą od rana do rana od rana do rana
pogoda do bani
stan konta do bani
wygląd do bani
humor do bani :baffled: :sick:
tak w skrócie

Aniu to ty poroniłaś :-( kurde nie wiedziałam, tak sobie myślałam o tobie, że ty z ta nogą, małym dzieckiem i jeszcze w ciąży. Bardzo mi przykro, a byłaś tą pierwszą.Mamooa ja także składam ci wyrazy współczucia, bardzo to przykre i smutne.

Joasiu dzwoniłas do mnie............ nie słyszałam komórki bo miałam w kurtce jeszcze od spaceru z Weronika nie wyjęłam :sick: szkoda.. a ja nie mam kasy na koncie jeszcze :sick:

chyba nie potrafie zajmowac sie moim dzieckiem :no: siadam na podłodze,żeby sie z nia pobawic a ona natychmiast na mnie wchodzi i chce na ręce, nic innego jej w tym wypadku nie interesuje. Wymyślam rózne cuda ale bez rezultatu wiec odpuszczam, siadam obok a mała sie chwile bawi a potem znowu sie ładuje na kolana. Stoje przy piecu, coś tam robie- Weronika między nogami, zmywam- weronika miedzy nogami, siadam do kompa - Weronika chce do góry i chce na kolana- koszmar :sick:

kochany mój elfiku u mnie to samo, teraz nie moge pisac bo Kuba trzyma mnie za rece, cały czas włazi mi na biurko!!!!!

dzieciaki to chyba tak maja..............................

ps. własnie dał mi buzi...........i jak tu sie na niego złoscic?????
też tak mamy krzysiek ostatnio tylko mama i mama od rana do nocy, nie mam mowy żebym znikła z pola widzenia

a tak wogóle to witam ostatnio nie zaglądałam z braku czasu w dzien jak tylko siąde na sekunde do komputera to krzysiek zaraz jest koło mnie i bajki chce oglądać a wieczorami padałam

Joasiu obyś raniutko miała wyspane piękne duże oczęta:surprised: :rofl2:

ale mi dobrze przeczytałam wsio od wczoraj:-)
mały martynkowy gryzoń :growl: obgryzła nam pół stolika pod telewizor
ona gryzie meble co zrobić? przecież jeść dostaje a nie sądzę żeby za mało:rofl: :oo2:

reklama
no i muszę się pochwalić martynia śpi od 20.30 sukces być może jedno dniowy ale cudny:yes: :yes: :yes:

tak się zastanawiam co robicie z dzieciaczkami że tak ładnie chodzą spać?
dajecie coś na spanie czy co?:cool2:
tak serio
myślę że martynia za mało ma zajęć w ciągu dnia teraz jest zdrowsza więc będę ją wystawiać na dwór ze swoim wózeczkiem i misiem w berecie
po takim spacerku dookoła bloku zawsze się zmęczy troszkę

dzisiaj tak zrobiłam i proszę padła razem z misiem oczywiście:-)

Do góry