reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

pierogi udały się pyszne, ale nawet nie miałam czasu zjeść bo jak skończyłam je gotować i posprzątałam to musiałam jechać już do dentysty, a jak wróciłam to przyjechał teść, on nie chciał jeść to co miałam sobie sama odsmażyć? A jak teść pojechał to musieliśmy iść do sąsiadów i dopiero przed paroma minutami wróciliśmy, ufffffff
no to cool :cool2: ja mam jutro pierogi bo mnie skusiłaś :tak: :-)

reklama
poprostu chciałabym Weronike jakos wychowac, po ludzku na porządnego człowieka i czasami nie wiem od czego zacząć i wpadam w podłe nastroje :baffled: ale to mija :tak:

a ja Ci gwarantuję, że mając taką mamę Weronika wyrośnie na wspaniałą kobietę, wspomnisz moje słowa za 20 lat :tak:

a ja Ci gwarantuję, że mając taką mamę Weronika wyrośnie na wspaniałą kobietę, wspomnisz moje słowa za 20 lat :tak:
och słodzisz słodziaczku :elvis: :elvis: :elvis: musze częsciej Cie molestowac moimi problemami :-p

a teraz juz spadam
bo jeszcze w łazience zmarudze i znowu pójde spac o 1szej :baffled:
dobranoc :-) :elvis:

Czesc z wieczora

chyba nie potrafie zajmowac sie moim dzieckiem :no: siadam na podłodze,żeby sie z nia pobawic a ona natychmiast na mnie wchodzi i chce na ręce, nic innego jej w tym wypadku nie interesuje. Wymyślam rózne cuda ale bez rezultatu wiec odpuszczam, siadam obok a mała sie chwile bawi a potem znowu sie ładuje na kolana. Stoje przy piecu, coś tam robie- Weronika między nogami, zmywam- weronika miedzy nogami, siadam do kompa - Weronika chce do góry i chce na kolana- koszmar :sick:

U nas jest TO SAMO!!!
Alek najchetniej by sie ze mna nie rozstawal.. Owszem zabawi sie, ale najlepiej, zebym byla w poblizu i to dochodzaca.
Ze spaniem u nas tragenia ostatnio. Moze w Polsce sie cos zmieni. Slawek rozpuscil Alka starsznie, tak, ze nei chce zasypiac w lozeczku tylko w naszym lozku:no:
Doszlo do tego, ze jak Slawek juz jest w domu, to Alek z nim chce isc do spania:szok: (wie, ze ja bede probowala lozeczka)

no to cool :cool2: ja mam jutro pierogi bo mnie skusiłaś :tak: :-)

Jejku a ja tez chce pierogi ruskie, a tu sera bialego nie ma:no: W Polsce mama moja nie robi i te co jadlam to w barach mlecznych za studenckich czasow;-)

Problem z ostatnim widzianym postem mam i ja u mie cofa sie doo listopada:sick:

Elfiku dzieki za chomika, nei wiem tylko ja ja sobei poradze z wklejeniem tam czegokolwiek:eek:

Cześć Martusia :elvis:
Zapraszam do mnie, u mnie Ci pierogów ruskich dostatek, żeby nie powiedzieć, że na ruski rok :cool2: :cool2: :-D

och słodzisz słodziaczku :elvis: :elvis: :elvis: musze częsciej Cie molestowac moimi problemami :-p

a teraz juz spadam
bo jeszcze w łazience zmarudze i znowu pójde spac o 1szej :baffled:
dobranoc :-) :elvis:

uciekasz już?
ja pewnie też zaraz idę, choć widzę, że pojawiła się Martusia i chyba trzeba ją ochrzanić za głupotki, które wypisuje!
nu nu Martusia !

Edzia dzieki za odpowiedz w sprawie Cienia wiatru:elvis: Przeczytalam wszystko i mi sie cieplo zrobilo, tak fajnie. Chyba trzeba czasem glupot nawypisywac, zeby to ciepleko poczuc:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :elvis:

Co do ksiazki jeszcze to czytalam recenzje, ze po niej nic lepszego juz nie ma:eek: Mam, bede czytac i zobaczymy.

Dzieki za pierogi, chyba sobei w tej Polsce musze zjesc:cool2:

lece sie myc, buziaki!!

no to w takim razie ja też w rytmie samby lirycznej oddalam się do łazienki;-) :tak:

do jutra lipcowe mateczki :elvis:

reklama
Ah
najserdeczniejsze zyczenia dla Melllci i Wiki z okazji urodzin. Kochane niech sie spelnia wasze pragnienia, a Wy badzcie piekne, zadbane i szczesliwe:tak:
Mell niech praca przynosi duze zyski, tak, zebyscie mogli pomyslec o wlasnym mieszkanku.

Wiki niech wyjazd do Turcji sie uda (dobrze pamietam?)

Dla Tymusia z okazji 3 urodzin zdrowka, samych pogodnych dni i tego, zeby nigdy nie przestawal byc takim wspanialym bradzicszkiem dla Gabci

Do góry