reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:tak: :tak: Babeczki warto wybrac się do h&m, :tak: :tak: :tak:
prawie wszystkie dziecięce ciuszki przecenione są o 50%.
Byliśmy dziś tam na zakupach i kilka fajnych (w okazyjnej cenie) ciuszków kupiliśmy Darii, nawet ja sobie kupiłam piżamę na stoisku dziecięcym :tak: :tak: :cool2: :elvis: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
CZesc Wam!
na wstępie witam nową koleżankę.Oczywiscie ze przyjmujemy na pokład :)
tylko się nie zniechęcaj bo my się tu juz troche znamy, ale wiem z doświadczenia ze szybko mozna się wdrożyc

Tak wiem:-D , ale nie miałam odwagi, ale jak zobaczyłam jak u Was fajnie, to też tak chcę....:laugh2: . Mieszkamy sobie we troje w Łomży od 4 latek. Tu poznałam mojego męża i tu urodziła się nasza niunia. Ja nie pochodzę stąd. 200 km dalej zostawiłam rodzinkę i znajomych.
A moja Oliwka to żywe srebro, jest zdrowa, urodziła się 30 lipca 2005 r., jest oczkiem w głowie całej rodziny:-) :-) :-) . Co dzień zaskakuje nas nowymi umiejętnościami, wszędzie wchodzi, naśladuje nas we wszystkim, jak jemy, jak mówimy, co robimy... Fajny okres w jej i w naszym życiu... :tak: :tak: :tak:

Niesiu- aby byc pełnoprawną lipcóweczką musisz przynajmniej dwa posty dziennie napisac-to jest minimum, ale im więcej tym lepiej :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :elvis: :elvis: :elvis:

dobra zostalo mi jeszcze prae stron do nadrobienia ale ...z tego juz wiem to to ze mniejeszcze pamietacie ;-) :elvis: fanie haha bo juz sie balam ze przy tym moim ostatnim pechu i Wy o mnie zapomnicie :-p

wiem tez ze TUsia sika do wanny :cool2:
i ze Niania szuka masci...NIaniu moze i ja bede mogla pomoc...duzy siedzi jeszcze w us wiec moze tam sprawdzic?
no i wiem o mojej :cool2: :elvis: Kochanej Klaudi ze jest spotkanie hahaha zaraz ide doczytac o wszystkim :tak:

i dziekuje tez ze wszystkie elwiski i w ogole jest mi strasznie milo cmok cmok i raz jeszcze cmok!!!!!

i Martusiu dzieki za podpowiedz :elvis: ja oczywiscie mam dla maluchow ubezpieczenie z us ale oni sie nie spiesza jak narazie i nie wiem czy nie bede msiala wyskoczyc z kasy by zaplacic za ten pobyt w szpitalu i moze potem oni mi zwroca jak narazie czekam na wiesci no i jak tylko bede w poznaiu to zarejestruje sie tak na wszelki wypadek

:no: :no: coś dawno nie było elen dir???????????????????????????????????
koleżanka chciała się zakolegowac i nas olała :no: :no: :no: :no:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

nu nu nu elen dir nu nu nu :no: :no: :no: :no: :no: :no:

reklama
no doczytalam :cool2:

Ysiu i Agatonik jak fajnie ze sie odzywacie!!!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

Dasario KOchana zdjecia mam i to tony ale nie mam czasu by je powklejac :-( kurcze ciagle cos ...ale obiecuje ze niebawem klapne na dupci i pokaze Wam jak teraz wygladamy hehe idealnie pewnie nie :cool2:

Do góry