reklama
Wiecie co a ja to nie chcę drugiego dziecka. Gdybym teraz wpadła to bym się zapłakała. Czasami myślę że moje życie to jeden wielki koszmar. Dzisiaj naprzykład przeryczałam pół dnia. :-(
Jedyną moją rozrywką jest granie w Heroes V i zakupy od czasu do czasu. Całymi dniami siedzę z Julką. karol wraca z pracy późno wieczorem czasami to nawet Julki nie widzi, tylko jak śpi.
Moja Niby przyjaciółka odkąd jest Julka odwiedza mnie tylko jak coć chce i nie mam z kim pogadać. A czsami to mam wrażenie że zwariuje.:-(
Ale nie będę wam tu już smucić i idę popykać gierkę.:-)
PaPa.
Jedyną moją rozrywką jest granie w Heroes V i zakupy od czasu do czasu. Całymi dniami siedzę z Julką. karol wraca z pracy późno wieczorem czasami to nawet Julki nie widzi, tylko jak śpi.
Moja Niby przyjaciółka odkąd jest Julka odwiedza mnie tylko jak coć chce i nie mam z kim pogadać. A czsami to mam wrażenie że zwariuje.:-(
Ale nie będę wam tu już smucić i idę popykać gierkę.:-)
PaPa.
DASARIA
lipcowe mamy '05
smuc nam smuc, moja sytuacja jest bardzo podobna do Twojej i choc miewam chwilę zwątmienia to daję radę
BB mnie trzyma przy życiu!!!!!
Tu gdzie obecnie mieszkam w sumie nikogo nie znam, ale "co nas nie zabije to nas wzmocni"
głowa do góry !!
BB mnie trzyma przy życiu!!!!!
Tu gdzie obecnie mieszkam w sumie nikogo nie znam, ale "co nas nie zabije to nas wzmocni"
głowa do góry !!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Mialam sie zapytac czy wasze dzieci juz skacza?? Tak jak zabki na dwoch nozkach? Alek skoczyl dwa razy i spad na pupe hi hi hi;-)
Przypuszczam, ze Macius Gazelki, moze juz skakac.
Kubus tak własnie skacze, powiem Wam, ze nawet wysoko!!!
wyglada wtedy dosłownie jak zabka!!
hej baby!!!
reklama