hej kochane wpadam na sekundeczke....................tymik zasmarkany ma maksa nie wiem czy nie bedziemy jechac do lekarki ehh cala noc zarwana bo spal prawie cala na moim lozku a ja z dupskiem wisialam poza wyrem i nic sie nie wyspalam
teraz poszedl spac, biegunka sie unormowala juz wczoraj tylko !!!!!1 2 kupki ostatnio bylo ich 15, 13 ,10 , 7 a wczoraj juz tylko 2 i to calkiem normalne
za to ja wczoraj latalam co chwila (z 8 razy ) do wuceta i masakra wspolczuje tymikowi ja po 8 razach wymiekalam a tymi.........
młody dowiedział sie jak tylko pojechal do włoch czy możemy odebrac nasze dokumenty w późnijedszym terminie no i nie ma problemu możemy jak tylko przyjedziemy, więc teraz szuka mieszkania.....................mam nadzieje że się spręzy bo zwariujemy bez siebie
a no i dobrze że zdążyłam zarejestrować się w urzedzie pracy przed szpitalem, choć niby dzieci maja ubezpieczenie nawet gdy rodzice sa nieubezpieczeni ale chyba niebardzo.................
kochane teskni mi sie za wami i jest mi cholernie smutno ze nie wiem co u was ale narazie nie mam czasu na kompa
mam nadzieje że u was wszystko ok :-*
no i ciekawi mnie jak sie czuja nasze podwójne siostry ? elficzka i tusiaka?
buziaczki moje drogie i do skliknięcia kolejnego !!
ale potworniaste wiatrzyska bryyyy