reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiołku widze ,że zmienił się wygląd twojej stronki :)bardzo mi się podoba,a na twoje forum kto jak kto ,ale ja napewno wskoczę po porodzie :)

Tusiu, słyszałam że po 9 dniach można wychodzić z maleństwem ale jak jest gorąco to najlepiej tylko na max. 3 godzinki i w cień.

Tusiu ja tak na logike biorac to myśle, że skoro dzidzia ssaniem prowokuje laktacje... a Maja tyle czasu ssie to niedługo możesz miec problem z nawałem pokarmu....

Graszko ja już sie tam powoli wybieram :-) odkurzam śmietki bo prawie tam nie zaglądałam i troszke przykurzyło sie i ruchu mało a moje Baby zamiast walczyć to zaczynają sobie bąki zbijać.... a ja nie lubie braku konsekwencji i obżartuchów którzy marudza że sa grubi a objadają sie dalej :-) nie ma przebacz:-) ihihihihihih

no i kolejny raz mnie ta mała w brzuszku zaskoczyła....nic nie jadłam od godziny obiadowej czyli koło 15-ej a teraz tak mnie przycisneła ,że znowu zwymiotowałam....położe się na troszke...

Ja tu poleżalm i oczywiście teraz juz wstałam :)Już mi lepiej... a teraz cała noc przedemną :mad:sa nocki ,że dostaje szału bo jak zawsze spac nie mogę i czasem jestem wredna i budze męża żeby zemną posiedział :)no ale oczywiscie wtedy kiedy rano niemusi wstac do pracy ;)

reklama
a tu cisza,,,hmmmm...sama jak paluszek siedze,no tak ale można się przyzwyczaić bo przecież wszyscy smacznie sobie lulają tylko ja mam sen z głowy niestety :(

Do góry