reklama
Frida trzymaj się w tym szpitalu i nie daj się!!!
A ja dopiero się z łóżka zwlekłam. Mąż całą noc pracował przy kompie, coś tam drukował no i ogólnie dość głośno mu to wychodziło, i w ogóle się nie wyspałam. A teraz dylemat co zjeść na śniadanko i co ugotować na obiad :
A ja dopiero się z łóżka zwlekłam. Mąż całą noc pracował przy kompie, coś tam drukował no i ogólnie dość głośno mu to wychodziło, i w ogóle się nie wyspałam. A teraz dylemat co zjeść na śniadanko i co ugotować na obiad :
Lilka
Fanka BB :)
jestem HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie wrocilam od mojej doktorki i.........powiedziala ze juz ostatni raz jestem w ciazy u niej w gabinecie,bo.................
w poniedzialek 11 lipca ide na wywolanie porodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala siedzi bardzo nisko,i sie praktycznie nie rusza,jest ospala a to niedobrze
jestem po ktg,no i jutro przez ta jej ospalosc tez musimy isc sprawdzic czy z nia wszystko ok
ale nie mozemy z Karolem uwierzyc ze w poniedzialek mozemy juz zostac rodziciami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jesli nie w poniedzialek to na bank w przyszlym tygodniu!!!!!!!!!1 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wreszcie sie doczekalam ;D
wlasnie wrocilam od mojej doktorki i.........powiedziala ze juz ostatni raz jestem w ciazy u niej w gabinecie,bo.................
w poniedzialek 11 lipca ide na wywolanie porodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala siedzi bardzo nisko,i sie praktycznie nie rusza,jest ospala a to niedobrze
jestem po ktg,no i jutro przez ta jej ospalosc tez musimy isc sprawdzic czy z nia wszystko ok
ale nie mozemy z Karolem uwierzyc ze w poniedzialek mozemy juz zostac rodziciami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jesli nie w poniedzialek to na bank w przyszlym tygodniu!!!!!!!!!1 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wreszcie sie doczekalam ;D
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Lilka - no to super! Ja ide do szpiitala we wtorek raniutko i w srode.... moze bedzie Macius! Tak wiec Asiolku i Sylwio - od wtorku musicie trzymac reke na pulsie - bedziecie zarządzać listą naszych maluchów!!!
reklama