reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusiu wychodź z mała na spacery oczywiście, tak jak radzą lipcóweczki.
i kup kremik przeciw słoneczku, ja kupiłam penaten kosztuje ok 27 zł. i ma faktor 40, można też nivea baby, cena podobna, faktor 30. i smaruj wszystkie części ciałka które wystają spod ciuszków. no i tak jak radzą koleżaneczki nie wystawiaj małej na słoneczko, chociaż jak chwilę na nią poświeci to się nic nie stanie przecież. na kremiku jest napisane żeby unikać spacerów w godz. 12-16  bo wtedy najbardziej słońce pali.
i życzę powodzenia!!! i przespanych nocy!!!
a reszcie lipcówek szybkiego rozwiązania.

reklama
graszka-po i Asiołku ja też tam do Was dołączę do tego forum:)
Długaśna batalia przede mną. Ale to już po 24 lipca:)
Teraz czekam na moją maleńką:)

Graszka-po ja tez mam problemy ze spaniem i tez czasem budze swego meza a czasem nie. Ale dzis to ja mu bede nianczyla bo chyba zlapal grype, boli go wszystko, katarek ladnie sie mu rozwija no i jest goracy jak piec. A mi sie nastroj pogorszyl i chce mi sie plakac, tak w sumie bez powodu.

Cześć babulki.

Prawdopodobni jestem dzisiaj ostatni raz na forum bo chyba będę już dzisiaj w szpitalu.
Opiszę wszystko po powrocie.

Trzymajcie się cieplutko.

Alka ihihih moj kotek regularnie podgryza moje 2 kwiatki :-) scina listki na równo :-) co d prasowania to nie martwi mnie to jednorazowe teraz tylko ciagłe później .....

Graszko nie tylko Ty nie śpisz ja też nie śpie długo... ale placze si epo domu a do tego Mężul tez prowadzi swoi tryb życia... wiec mam towarzystwo :-)

Frida trzymam kciukasy :-) i czekam :-)

Fridus - trzymaj sie! Ale to przez skurcze, czy Frida miala planowane cc? Nie pamietam nic o cc, wiec chyba zaczelo sie ;D

ide kupic owocki, bo za tydzien juz sobie nie pojem ;) :laugh:

Ja dokładnie jak Gazelaczek postanowiłam jesc wszytsko co potem zakazane. Tak wiec kuiłam dziś maliny i kalafiora i zamierzam niebawem zjeśc. Teraz wcinam chałke z dzemem i pije kakao ( Skarbus by mnie zabiła jak by to czytała hihih >:D >:D :angel: )

reklama
Do góry