reklama
tofinek
Fanka BB :)
ja przez te choroby malej i niemożność wychodzenia z domu w ciągu dnia mam chyba depresję-dziś caly dzień przechodzilam w szlafroku-nie mówcie tylko nikomu
gdyby chcialo mi się tak jak mi się nie chce....
ble...
nie smucę więcej -spadam-pozdrawiam wszystkie macie lipcowe
do następnego razu...
ble...
do następnego razu...
anusia_80
lipcowa mama 2005
Tofinku, zagladaj częściej:-)
A z Tosi juz duża pannica noi śliczna oczywiście
A z Tosi juz duża pannica noi śliczna oczywiście
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hej,
pamiętacie mnie jeszcze
tosia znów przeziębiona-3 raz od listopada.... znów katar, kaszek i stan podgorączkowy...
e_mamo patrząc na Julcię to nigdy bym nie przypuszczala, że ona taki niejadek, może daj na luz-żolądki naszych pociech są wielkości ich piąstek-gdyby tak wrzucić wszystko co zjada i wypija w ciągu dnia do pustego balonika uzbieraloby się tego jedzenia, co?
więc moim zdaniem nie jest tak źle jak piszesz
nom, mleko plus woda plus syropy rzeczywiście uzbiera się tego w ciągu dnia
ja przez te choroby malej i niemożność wychodzenia z domu w ciągu dnia mam chyba depresję-dziś caly dzień przechodzilam w szlafroku-nie mówcie tylko nikomu
ble...
do następnego razu...
i tutaj przybijam z Tobą piątkę;-)
Sama mam nastrój do d_u_p_y więc uciekam precz
oliviaa
Fanka BB :)
Hanti brava dla Otylci, a tak przy okazji to czy ona wczoraj nie miala imienin? wszystkiego naj!!!:-)
Ania.g gratulacje dla Piotrusia, duuzy chlopak:-)
Ysia, zdrowka i powodzenia jutro na zaliczeniach!
Lila dla ciebie tez zdrowka! jak tam nauka norweskiego? podejrzewam ze dobrze skoro serfujesz po norwesku w internecie;-)
Elenka& Edytka, buziaki na poprawe humorku.
Elen a co to za nowy suwaczek?
Tofinek, Tosia jest sliczna, modeleczka!duzo zdrowka dla obu i nie dawaj sie codziennosci!
ja od samego rana nie mialam swiatla. o 13 zadzwonilam na pogotowie energetyczne a pan mowi, cytuje "ee! jakos po 15 juz bedzie. przepalila sie taka mala diodka. chlopaki wymieniaja" strach pomyslec ile im zajeloby wymienienie duzej "diodki"
przez brak swiatla zniszczyli moj starannie przygotowany plan dnia- dupa z depilacji, dupa ze sprzatania, dupa z pracami na komputerze, nawet po zakupy nie moglam jechac bo musialam poczekac az mi wlosy same wyschna
Ania.g gratulacje dla Piotrusia, duuzy chlopak:-)
E-mama zaufaj ElfowiWiec uwierz mi ze Cie rozumiem i chociaz wiem ze sie denerwujesz to jednak nic Ci w tej sprawie innego nie doradze jak tylko cierpliwośc
ale jakis gramy to przybrala, co? a co na to lekarz?Aniu, może oddasz nam choć z pół kilo dla Jagódki? Moja mała od porodu nawet kilograma nie przytyła :---(
Ysia, zdrowka i powodzenia jutro na zaliczeniach!
Lila dla ciebie tez zdrowka! jak tam nauka norweskiego? podejrzewam ze dobrze skoro serfujesz po norwesku w internecie;-)
Elenka& Edytka, buziaki na poprawe humorku.
Elen a co to za nowy suwaczek?
Tofinek, Tosia jest sliczna, modeleczka!duzo zdrowka dla obu i nie dawaj sie codziennosci!
ja od samego rana nie mialam swiatla. o 13 zadzwonilam na pogotowie energetyczne a pan mowi, cytuje "ee! jakos po 15 juz bedzie. przepalila sie taka mala diodka. chlopaki wymieniaja" strach pomyslec ile im zajeloby wymienienie duzej "diodki"
przez brak swiatla zniszczyli moj starannie przygotowany plan dnia- dupa z depilacji, dupa ze sprzatania, dupa z pracami na komputerze, nawet po zakupy nie moglam jechac bo musialam poczekac az mi wlosy same wyschna
Anikaa
Fan(ka)
dziewczyny sorry ze tak z inej beczki ale mam prośbę...mozecie zagłosować ..plizzzzz
na stronie
SPA & WELLNESS -Hotele SPA, Uzdrowiska, Aquaparki, Odnowa biologicznahttp://www.spa-prestige.pl/
typując
na stronie
SPA & WELLNESS -Hotele SPA, Uzdrowiska, Aquaparki, Odnowa biologicznahttp://www.spa-prestige.pl/
typując
- Najlepszy Hotel iWellness &SPA
- Najlepsze destination SPA
- Najlepsze ślubne SPA
- Najlepsze holistyczne SPA
- Najlepsze konferencyjne SPA & Wellnes
DASARIA
lipcowe mamy '05
Hejoo :-)
Daria zdrowieje, uffff od razu humor lepszy :-)
jak czytam ile jedzą Wasze dzieciaczki to jestem w szoku, bo Daria ma wielki apetyt i to codziennie .
Dziś zjadła:
rano: całą bułkę z pasztetem, pomidorem i ogórkiem, 2 danonki
później: 4 mandarynki, daktyle
obiad: sałatkę z tuńczykiem, łososia i 3 rybki z morszczuka
tyle pamiętam, ale pewni coś jeszcze było
teraz śpi, ale jak się obudzi pewnie jeszcze coś zje
dziś ją zważę, bo sama jestem ciekawa ile waży mój łakomczuszek
Daria zdrowieje, uffff od razu humor lepszy :-)
jak czytam ile jedzą Wasze dzieciaczki to jestem w szoku, bo Daria ma wielki apetyt i to codziennie .
Dziś zjadła:
rano: całą bułkę z pasztetem, pomidorem i ogórkiem, 2 danonki
później: 4 mandarynki, daktyle
obiad: sałatkę z tuńczykiem, łososia i 3 rybki z morszczuka
tyle pamiętam, ale pewni coś jeszcze było
teraz śpi, ale jak się obudzi pewnie jeszcze coś zje
dziś ją zważę, bo sama jestem ciekawa ile waży mój łakomczuszek
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Jak się robi aby zdjęcie w podpisie było normalnej wielkości a nie miniaturowe????/
już wiem jak