reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc babeczki,
padam:-p
Napisze tylko ze Piotrek od wczoraj raczkuje i wazy 9,7 kg - jakies monstrum mi rosnie - najsmieszniejsze ze obiadki w niego wciskam:cool2:
Przepraszam, ze sie nie ustosunkuje do Waszych wypowiedzi, ale ledwo na oczy patrze.
Mania gdzie jestes:confused: Jak Ty to przetrwalas:confused::cool2::shocked2:

Aniu, może oddasz nam choć z pół kilo dla Jagódki? Moja mała od porodu nawet kilograma nie przytyła :-:)-:)-(

No właśnie - gdzie jest Mania?

reklama
Dzień dobry:-)
zima wróciła, mam biało za oknem i nadal sypie:baffled: jakoś specjalnie mi sie to nie podoba, bo to prawdziwa zawierucha:szok:
plan na dzis powiesić nowe firanki w holu, cały stos prasowania, i ogólne ogarnięcie domku...........a narazie mykam jeszcze do łóżeczka, póki dawidek śpi:cool2: ostatnio wstaje dopiero po 8 rano, to mogę poleniuchować:cool2:

Cześć wszystkim,

Edytko współczuję problemów jedzeniowych. Trzymam kciuki, żeby się odmieniło. Doradzić nie potrafię :no:. Daria wprawdzie do wielkich "jadaków" nie należy, jest dość wybredna, miewa odruch wymiotny jak jej coś nie pasuje albo ma za dużo na łyżce ale takich problemów jak Ty to nie mamy :no:

Ysiu dużo zdrówka i powodzenia na zaliczeniach!!!

Cichutkie gratki dla Otylki!

Gratulacje dla raczkujacego Piotrusia :-) Rety, jak wcześnie :szok::szok::szok:, Daria miała chyba z 9,5 miesiąca jak zaczęła...

A dla wszystkich nie wymienionych, żeby nie było im smutno ;-) :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Dzień dobry :-)
U nas tez powolutku robi sie biało :tak: śnieżek pada sobie drobny i jest mrozik lekki
Super super super- sto razy wole to niż deszcz i ciemności :tak:

a ja dzis poszperalam jak tu wyglada system szczepien i znalazlam!!
moze nikogo z was to nie interesuje ale wklejam dla porownania ;-)
ciesze sie ze tutaj na pneumokoki jest w ''spisie''

3 måneder:
# Difteri, stivkrampe (tetanus) og kikhoste (DTP)
# Haemophilus influenzae type B (Hib)
# Poliomyelitt (IPV)
# Pneumokokksykdom (PKV)
5 måneder:
# Difteri, stivkrampe (tetanus) og kikhoste (DTP)-nie wiem co to :confused:
# Poliomyelitt (IPV)
# Pneumokokksykdom (PKV)
11-12 måneder:
# Difteri, stivkrampe (tetanus) og kikhoste (DTP)
# Poliomyelitt (IPV)
# Pneumokokksykdom (PKV)
15 måneder:
# Meslinger, kusma og røde hunder (MMR) swinka,odra,rozyczka
6-7 år:
# Difteri, stivkrampe (tetanus) og kikhoste (DTP) blonnica,tezec,krztuciec
# Poliomyelitt (IPV)
12-13 år:
# Meslinger, kusma og røde hunder (MMR) odra,rozyczka,swinka
13-14 år:
# Tuberkulose (BCG) gruzlica
15-16 år:
# Difteri og stivkrampe (tetanus) (DT) blonnica i tezec
# Poliomyelitt (IPV)

no hej
Edzik współczuję tych Julkowych przejść :-:)-:)-( nie wiem co radzić, do dupy jestem nie do radzenia dzisiaj :-:)-:)-(
Hanti - nie pokazuje, zjadam w tajemnicy :dry:
idę i nie wracam :-(

reklama
Hej,
pamiętacie mnie jeszcze:confused:
tosia znów przeziębiona-3 raz od listopada.... znów katar, kaszek i stan podgorączkowy...
e_mamo patrząc na Julcię to nigdy bym nie przypuszczala, że ona taki niejadek, może daj na luz-żolądki naszych pociech są wielkości ich piąstek-gdyby tak wrzucić wszystko co zjada i wypija w ciągu dnia do pustego balonika uzbieraloby się tego jedzenia, co?:)
więc moim zdaniem nie jest tak źle jak piszesz:-p

Do góry