reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
i tutaj przybijam z Tobą piątkę;-)
Sama mam nastrój do d_u_p_y więc uciekam precz:zawstydzona/y::nerd:

witam w klubie :dry: ja tu zagladam by nie eksplodowac bo mam tak cisnienie podniesieone :dry:

Lila dla ciebie tez zdrowka! jak tam nauka norweskiego? podejrzewam ze dobrze skoro serfujesz po norwesku w internecie;-)

moj norsk stoi w miejscu odkad urodzila sie Hania
chyba ze po drodze cos ''podlapie'' to mi wleci
ale troche lapie z tego jezyka
np.mieszkanie ktore mamy to znalazlam sama w internecie :happy2:
dzieki za zyczenia zdrowka,no i innym mamciom tez :happy2:

na bobie wstawiłam na chwilkę kilka fotek domku:cool2:

widzialam...pieknie masz w domku
schody bardzo mi sie podobaja ,wogole fajny klimat kolorystyczny :tak:
a corcia sliczna :-)

hello:-)

wróciłam dopiero do domku.......od rana jeździłam i załatwiałam zaległości..........jestem jakby skopana,mam dość,to wyciąganie i wkałdanie Otylki do auta.........koszmar:baffled:

Dasaria zdjęcia domku obejrzane........mam niedosyt chce więcej i więcej:-):-):-)

Tofinek dawno Cię nie było,ale pamietamy:tak: Dużo zdrówka dla Tosi:elvis::elvis::elvis:śliczna z niej panienka:-)

Lila musisz się nie dać choróbsku:tak:Dużo ZDRÓWKA:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

a mrozik masz całkiem ostry,to jaki tam będzie styczeń/luty.........brrrrrr...........ale przynajmniej nie będzie tyle zarazek krążyć w powietrzu:sorry2:

miałam się jeszcze zapytać,jak obejrzeć te zdjęcia(tej laski co się wygina),co o niej pisała Anikaa:confused::confused::confused:

reklama
Do góry