reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
i tutaj przybijam z Tobą piątkę;-)
Sama mam nastrój do d_u_p_y więc uciekam precz:zawstydzona/y::nerd:

witam w klubie :dry: ja tu zagladam by nie eksplodowac bo mam tak cisnienie podniesieone :dry:

Lila dla ciebie tez zdrowka! jak tam nauka norweskiego? podejrzewam ze dobrze skoro serfujesz po norwesku w internecie;-)

moj norsk stoi w miejscu odkad urodzila sie Hania
chyba ze po drodze cos ''podlapie'' to mi wleci
ale troche lapie z tego jezyka
np.mieszkanie ktore mamy to znalazlam sama w internecie :happy2:
dzieki za zyczenia zdrowka,no i innym mamciom tez :happy2:

na bobie wstawiłam na chwilkę kilka fotek domku:cool2:

widzialam...pieknie masz w domku
schody bardzo mi sie podobaja ,wogole fajny klimat kolorystyczny :tak:
a corcia sliczna :-)

hello:-)

wróciłam dopiero do domku.......od rana jeździłam i załatwiałam zaległości..........jestem jakby skopana,mam dość,to wyciąganie i wkałdanie Otylki do auta.........koszmar:baffled:

Dasaria zdjęcia domku obejrzane........mam niedosyt chce więcej i więcej:-):-):-)

Tofinek dawno Cię nie było,ale pamietamy:tak: Dużo zdrówka dla Tosi:elvis::elvis::elvis:śliczna z niej panienka:-)

Lila musisz się nie dać choróbsku:tak:Dużo ZDRÓWKA:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

a mrozik masz całkiem ostry,to jaki tam będzie styczeń/luty.........brrrrrr...........ale przynajmniej nie będzie tyle zarazek krążyć w powietrzu:sorry2:

miałam się jeszcze zapytać,jak obejrzeć te zdjęcia(tej laski co się wygina),co o niej pisała Anikaa:confused::confused::confused:

reklama
Do góry