reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Nie licząc "nocnej" Hanti jestem pierwsza :-)
A co do nocnych przebudzeń, to u nas ostatnio na porządku dziennym (a raczej nocnym:-)). No ale Niutuś baaaardzo pomaga :-) Maciek coraz częściej budzi się, ale nie przychodzi do nas, a rano mi mówi, że w nocy mocno przytulił misia i się nie bał :-) No i zdecydowanie pomaga to, że nie zamykamy już drzwi do jego pokoju. jak się w nocy obudzi i zobaczy, że drzwi są zamknięte, to płacze, wstaje i je otwiera. A gdy zostawimy otwarte, to nawet jak się przebudzi, to przeważnie zaraz zasypia.
Elfik, chylę czoła do samej ziemi Super chatka!!!Ufffffffff koniec mojej pracy na dzisiaj
a oto moje ostatnie dzieło :-):-):-)
Jutro jak wyschnie powyciągam jeszcze wykałaczki i będzie lux i Nisia sie ucieszy :-):-)
Oliviaa, a nie chciałabyś jeszcze mi prezentu kupić??? :-):-):-)a ja dzis zakupilam kolejne dwa prezenty! pozostaje mi tylko mama(bon do spa), dzieciaki(kolejka, klocki,pidzama i ta osmiornice chcialam), trzy kolezanki(spodnie z zara, plyta dvd i kolczyki) i kolega(futeral na aparat albo tez dvd) i wsio! chyba jestem na polmetku:-)
no i ostatnio mi ktoras cosik o bieliznie zaczela i polazlam dzis do intimissimi i mi sie tam komplecik jeden podoba-150zl nie moge sie oprzec, czas sie leczyc!
Współczuję problemów z żołądkiem. Potrafi dać w kośćoch Kasiu mam zapieprz ze można by powiedzieć głowa boli ale...mnie boli brzuch - dorwała mnie jakaś grypa żołądkowa i ledwo łaże - fakt że pozostały mi już tylko osłabienie i ból brzucha ale i tak nie sprzyja to dobremu nastrojowi prócz tego mamy z młodym ostatnio kłopoty ze snem .np. wczoraj w nocy się obudził i żądał włączenia Pszczółki Mai w sumie git..tylko że było około 2 w nocy a tak to mam wrażenie ze dien jest za krótki, brakuje mi młodego i mam ostatnio jakiś taki nastrój blllllleeeeee
A co do nocnych przebudzeń, to u nas ostatnio na porządku dziennym (a raczej nocnym:-)). No ale Niutuś baaaardzo pomaga :-) Maciek coraz częściej budzi się, ale nie przychodzi do nas, a rano mi mówi, że w nocy mocno przytulił misia i się nie bał :-) No i zdecydowanie pomaga to, że nie zamykamy już drzwi do jego pokoju. jak się w nocy obudzi i zobaczy, że drzwi są zamknięte, to płacze, wstaje i je otwiera. A gdy zostawimy otwarte, to nawet jak się przebudzi, to przeważnie zaraz zasypia.
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
cesc :-(
Elfiku - o-ra-ny!!!!! boska jesteś! juz się moimi piernikowymi serduszkami chwalić nie będę
Dla Emamy: Saleta odzyskał przytomność
idę do roboty, dziś przyjeżdża szef i jak zwykle d**a, nie będzie miał dla mnie czasu :----(
plus mega utrata krwi i w ogóle czuję sie podle
nara
Elfiku - o-ra-ny!!!!! boska jesteś! juz się moimi piernikowymi serduszkami chwalić nie będę
idę do roboty, dziś przyjeżdża szef i jak zwykle d**a, nie będzie miał dla mnie czasu :----(
nara
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
hihiihii, jak to drobiazg potrafi humor poprawić :-):-):-):-)hi już mam lepszy humor:-)...własnie zobaczyłam ze ta laska Apina wciąz się w galerii wygina hi hi hi niezła jest ...mojej faworyta ...i tym pozytywnym akcentem koleżanka Anaka ucieka do spanka joł, czekierap, czekierap....deeeeeeeeeeeeeeeensssssssss
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć :-) Kawka i pierniczek (kupny niestety :-() zaliczone :-)
WOW, WOW, WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naprawdę powinnaś się zacząć tym zajmować zawodowo, mogłabyś pracować nawet w domu a dodatkowa kaska by wpadła
1. dzięki :-), rozumiem, ze o zdjeciach mówimy
2. o rany , oby malutka szybko wydobrzała
3. ratunku, jak Ty dużo prezentów kupujesz Wy też tak??? My kupujemy prezent Darii, sobie zamówimy perfumy/wodę a rodzicom/teściom/rodzeństwu to tylko jakieś drobiazgi w stylu słodyczy...
???????????????????????
Dla Elenki i Anikii
Ufffffffff koniec mojej pracy na dzisiaj
a oto moje ostatnie dzieło :-):-):-)
Jutro jak wyschnie powyciągam jeszcze wykałaczki i będzie lux i Nisia sie ucieszy :-):-)
WOW, WOW, WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naprawdę powinnaś się zacząć tym zajmować zawodowo, mogłabyś pracować nawet w domu a dodatkowa kaska by wpadła
1. Nenius, Daria jest czadowa!:-)
2. kuzynka z niemiec wyslala mi smsa dzis wieczor ze jej tzryletnia coreczke nieprzytomna wczoraj wieczorem karetka zabrala do szpitala bo mala miala 41,3 goraczki!!!:-no::-( wczesniej byla przeziembiona troszke. w sumie to udaje im sie ta goraczke zbijac do 38 ale lekarze nie mowia co to-robia ciagle badania i twierdza ze pewnie z tydzien beda musieli w tym szpitalu posiedziec.
3. a ja dzis zakupilam kolejne dwa prezenty! pozostaje mi tylko mama(bon do spa), dzieciaki(kolejka, klocki,pidzama i ta osmiornice chcialam), trzy kolezanki(spodnie z zara, plyta dvd i kolczyki) i kolega(futeral na aparat albo tez dvd) i wsio! chyba jestem na polmetku:-)
1. dzięki :-), rozumiem, ze o zdjeciach mówimy
2. o rany , oby malutka szybko wydobrzała
3. ratunku, jak Ty dużo prezentów kupujesz Wy też tak??? My kupujemy prezent Darii, sobie zamówimy perfumy/wodę a rodzicom/teściom/rodzeństwu to tylko jakieś drobiazgi w stylu słodyczy...
hi już mam lepszy humor:-)...własnie zobaczyłam ze ta laska Apina wciąz się w galerii wygina hi hi hi niezła jest ...mojej faworyta ...i tym pozytywnym akcentem koleżanka Anaka ucieka do spanka joł, czekierap, czekierap....deeeeeeeeeeeeeeeensssssssss
???????????????????????
cesc :-(
nara
och Kasiu mam zapieprz ze można by powiedzieć głowa boli ale...mnie boli brzuch - dorwała mnie jakaś grypa żołądkowa i ledwo łaże - fakt że pozostały mi już tylko osłabienie i ból brzucha ale i tak nie sprzyja to dobremu nastrojowi prócz tego mamy z młodym ostatnio kłopoty ze snem .np. wczoraj w nocy się obudził i żądał włączenia Pszczółki Mai w sumie git..tylko że było około 2 w nocy a tak to mam wrażenie ze dien jest za krótki, brakuje mi młodego i mam ostatnio jakiś taki nastrój blllllleeeeee
Dla Elenki i Anikii
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
hahah, i Ciebie wciągnęło??Rany, ale się lenię. Od rana siedzę przed kompem. :-) Pogoda ładna, słonko świeci - zamiast iść z dzieckiem na spacerek ja zakładam klasę na nasza-klasa :-)