reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfik ja pier...le,ale żeś kochana chatkę z piernika wylukrowała...........możesz cukiernię otwierać:tak::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

nie mogłam się powstrzymać i już to musiałam napisać:sorry2::happy2:;-):-)

reklama
Nie licząc "nocnej" Hanti jestem pierwsza :-)
Ufffffffff koniec mojej pracy na dzisiaj
a oto moje ostatnie dzieło :-):-):-):-p
Jutro jak wyschnie powyciągam jeszcze wykałaczki i będzie lux :tak: i Nisia sie ucieszy :tak::-):-)
Elfik, chylę czoła do samej ziemi :tak:Super chatka!!!

a ja dzis zakupilam kolejne dwa prezenty! pozostaje mi tylko mama(bon do spa), dzieciaki(kolejka, klocki,pidzama i ta osmiornice chcialam), trzy kolezanki(spodnie z zara, plyta dvd i kolczyki) i kolega(futeral na aparat albo tez dvd) i wsio!:tak: chyba jestem na polmetku:-)

no i ostatnio mi ktoras cosik o bieliznie zaczela i polazlam dzis do intimissimi i mi sie tam komplecik jeden podoba-150zl:baffled::no: nie moge sie oprzec, czas sie leczyc!:tak::-p
Oliviaa, a nie chciałabyś jeszcze mi prezentu kupić??? :-):-):-)

och Kasiu mam zapieprz ze można by powiedzieć głowa boli ale...mnie boli brzuch - dorwała mnie jakaś grypa żołądkowa i ledwo łaże - fakt że pozostały mi już tylko osłabienie i ból brzucha ale i tak nie sprzyja to dobremu nastrojowi :sorry2:prócz tego mamy z młodym ostatnio kłopoty ze snem .np. wczoraj w nocy się obudził i żądał włączenia Pszczółki Mai :confused::dry: w sumie git..tylko że było około 2 w nocy:baffled: a tak to mam wrażenie ze dien jest za krótki, brakuje mi młodego i mam ostatnio jakiś taki nastrój blllllleeeeee
Współczuję problemów z żołądkiem. Potrafi dać w kość :baffled:
A co do nocnych przebudzeń, to u nas ostatnio na porządku dziennym (a raczej nocnym:-)). No ale Niutuś baaaardzo pomaga :-) Maciek coraz częściej budzi się, ale nie przychodzi do nas, a rano mi mówi, że w nocy mocno przytulił misia i się nie bał :-) No i zdecydowanie pomaga to, że nie zamykamy już drzwi do jego pokoju. jak się w nocy obudzi i zobaczy, że drzwi są zamknięte, to płacze, wstaje i je otwiera. A gdy zostawimy otwarte, to nawet jak się przebudzi, to przeważnie zaraz zasypia.

cesc :confused::confused::confused::-(

Elfiku - o-ra-ny!!!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: boska jesteś! juz się moimi piernikowymi serduszkami chwalić nie będę :confused:
Dla Emamy: Saleta odzyskał przytomność

idę do roboty, dziś przyjeżdża szef i jak zwykle d**a, nie będzie miał dla mnie czasu :-:)-:)-:)-(
plus mega utrata krwi i w ogóle czuję sie podle :cool::cool::cool:
nara

hi już mam lepszy humor:-)...własnie zobaczyłam ze ta laska Apina wciąz się w galerii wygina hi hi hi niezła jest ...mojej faworyta ...i tym pozytywnym akcentem koleżanka Anaka ucieka do spanka :cool2:joł, czekierap, czekierap....deeeeeeeeeeeeeeeensssssssss
hihiihii, jak to drobiazg potrafi humor poprawić :-):-):-):-)

Cześć :-) Kawka i pierniczek (kupny niestety :-() zaliczone :-)

Ufffffffff koniec mojej pracy na dzisiaj
a oto moje ostatnie dzieło :-):-):-):-p
Jutro jak wyschnie powyciągam jeszcze wykałaczki i będzie lux :tak: i Nisia sie ucieszy :tak::-):-)

WOW, WOW, WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprawdę powinnaś się zacząć tym zajmować zawodowo, mogłabyś pracować nawet w domu a dodatkowa kaska by wpadła :tak:

1. Nenius, Daria jest czadowa!:tak::-)

2. kuzynka z niemiec wyslala mi smsa dzis wieczor ze jej tzryletnia coreczke nieprzytomna wczoraj wieczorem karetka zabrala do szpitala bo mala miala 41,3 goraczki!!!:-:)no::-( wczesniej byla przeziembiona troszke. w sumie to udaje im sie ta goraczke zbijac do 38 ale lekarze nie mowia co to-robia ciagle badania i twierdza ze pewnie z tydzien beda musieli w tym szpitalu posiedziec.

3. a ja dzis zakupilam kolejne dwa prezenty! pozostaje mi tylko mama(bon do spa), dzieciaki(kolejka, klocki,pidzama i ta osmiornice chcialam), trzy kolezanki(spodnie z zara, plyta dvd i kolczyki) i kolega(futeral na aparat albo tez dvd) i wsio!:tak: chyba jestem na polmetku:-)

1. dzięki :-), rozumiem, ze o zdjeciach mówimy :sorry2:
2. o rany :szok::szok::szok:, oby malutka szybko wydobrzała
3. ratunku, jak Ty dużo prezentów kupujesz :szok::szok::szok: Wy też tak??? My kupujemy prezent Darii, sobie zamówimy perfumy/wodę a rodzicom/teściom/rodzeństwu to tylko jakieś drobiazgi w stylu słodyczy...

hi już mam lepszy humor:-)...własnie zobaczyłam ze ta laska Apina wciąz się w galerii wygina hi hi hi niezła jest ...mojej faworyta ...i tym pozytywnym akcentem koleżanka Anaka ucieka do spanka :cool2:joł, czekierap, czekierap....deeeeeeeeeeeeeeeensssssssss

???????????????????????

cesc :confused::confused::confused::-(

Elfiku - o-ra-ny!!!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: boska jesteś! juz się moimi piernikowymi serduszkami chwalić nie będę :confused:
Dla Emamy: Saleta odzyskał przytomność

idę do roboty, dziś przyjeżdża szef i jak zwykle d**a, nie będzie miał dla mnie czasu :-:)-:)-:)-(
plus mega utrata krwi i w ogóle czuję sie podle :cool::cool::cool:
nara

och Kasiu mam zapieprz ze można by powiedzieć głowa boli ale...mnie boli brzuch - dorwała mnie jakaś grypa żołądkowa i ledwo łaże - fakt że pozostały mi już tylko osłabienie i ból brzucha ale i tak nie sprzyja to dobremu nastrojowi :sorry2:prócz tego mamy z młodym ostatnio kłopoty ze snem .np. wczoraj w nocy się obudził i żądał włączenia Pszczółki Mai :confused::dry: w sumie git..tylko że było około 2 w nocy:baffled: a tak to mam wrażenie ze dien jest za krótki, brakuje mi młodego i mam ostatnio jakiś taki nastrój blllllleeeeee

Dla Elenki i Anikii :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Elen, ja wczoraj próbowałam zrobic kurkę z papieru i poddałam sie w połowie :-) Mam nadzieję, że twój aniołek wyjdzie :-)

Rany, ale się lenię. Od rana siedzę przed kompem. :-) Pogoda ładna, słonko świeci - zamiast iść z dzieckiem na spacerek ja zakładam klasę na nasza-klasa :-)

reklama
Do góry