nenius
Przyjaciółki 2008
heloł..wpadam bo mam tyle roboty ze nie wiem za co się wciąć - hi
a odpowiadając na pytanie to tak a umowę to mam nawet z awansem i ..od kilku dni kierownikuje (na szczescie tylko czasowo )
ode mnie tez gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heloł..wpadam bo mam tyle roboty ze nie wiem za co się wciąć - hi
a odpowiadając na pytanie to tak a umowę to mam nawet z awansem i ..od kilku dni kierownikuje (na szczescie tylko czasowo )
YhyKlaudia jest nas trzy
Maciek zjadł całą miskę kapuśniaku i poprosił o dokładkę
n
ja pitole!, o ja pitole Elfik ty to masz zdolnosci!!!
Orany...nie wiedziałam ze tak w ogóle można....szok i ogromne gratulacje zdolości....szacunek Elfie (świąteczny hi;-))
Elfik ja pier...le,ale żeś kochana chatkę z piernika wylukrowała...........możesz cukiernię otwierać
nie mogłam się powstrzymać i już to musiałam napisać;-):-)
Elfik, chylę czoła do samej ziemi Super chatka!!!
.
Elfiku - o-ra-ny!!!!! boska jesteś! juz się moimi piernikowymi serduszkami chwalić nie będę
WOW, WOW, WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naprawdę powinnaś się zacząć tym zajmować zawodowo, mogłabyś pracować nawet w domu a dodatkowa kaska by wpadła
Elfik- ---- o ja cieeee nie mogę
elf coraz bardziej chylę czoła przed Twoimi wypiekami, piękny domek!!!
Elf, normalnie..... zrób mi też......;-)
Co do kapuśniaku, to obawiam się, że w przypadku Maćka przepis nie gra roli :-) Ważne, że jest to coś do jedzenia. Co do dokładki, to zjadł jeszcze trochę, a potem przyszedł do mnie i chciał wyjadać z mojego talerza.rzuć przepisem, plissssss;-)
Ja jeszcze nie zrobiłam nic a Jul udaje że śpi weszłam do niej do pokoju sprawdzić jak się nazywa wapno, które jej podaję, a ta sobie leży cichutko na łóżku i bawi się migającym breloczkiem
Niech se dziecko poleży, mi to nie przeszkadza
Rano świat był przypruszony, ale teraz wszystko zeszło, bo pada deszcz, czyli dalej szaro, buro, i ponuro.....śpać mi się chcepodobno zima ma przyjść w styczniu, ale kto ja tam wieAnusia masz duzo sniegu?
Nenius jak sie pracuje w nowym miejscu?