reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia jest nas trzy:cool2:
Yhy :zawstydzona/y:
Ja oprócz tego, że ugotowałam kapuśniak (moje dziecię właśnie je i się zachwyca, że pycha ten kapuśniak :-)), umyłam głowę i zrobiłam pranie (tzn. pralka zrobiła) to ciągle siedzę na necie :zawstydzona/y:Edzia, właśnie ściągnęłam program do robienia fotoksiążki :-D

Maciek zjadł całą miskę kapuśniaku i poprosił o dokładkę :szok::szok::szok:

rzuć przepisem, plissssss:-p;-)
Ja jeszcze nie zrobiłam nic:sorry2: a Jul udaje że śpi:no: weszłam do niej do pokoju sprawdzić jak się nazywa wapno, które jej podaję, a ta sobie leży cichutko na łóżku i bawi się migającym breloczkiem:shocked2:
Niech se dziecko poleży, mi to nie przeszkadza:-p

n

ja pitole!, o ja pitole Elfik ty to masz zdolnosci!!!

Orany...nie wiedziałam ze tak w ogóle można....szok i ogromne gratulacje zdolości....szacunek Elfie (świąteczny hi;-))

Elfik ja pier...le,ale żeś kochana chatkę z piernika wylukrowała...........możesz cukiernię otwierać:tak::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

nie mogłam się powstrzymać i już to musiałam napisać:sorry2::happy2:;-):-)

Elfik, chylę czoła do samej ziemi :tak:Super chatka!!!

.

Elfiku - o-ra-ny!!!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: boska jesteś! juz się moimi piernikowymi serduszkami chwalić nie będę :confused:

WOW, WOW, WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprawdę powinnaś się zacząć tym zajmować zawodowo, mogłabyś pracować nawet w domu a dodatkowa kaska by wpadła :tak:

Elfik- :szok:-:szok:-:szok:-:szok:-:szok: o ja cieeee nie mogę:szok::szok:

elf coraz bardziej chylę czoła przed Twoimi wypiekami, piękny domek!!!

Elf, normalnie.....:szok::szok::szok: zrób mi też......;-)

he he dziekuje kochane ale wredna bym była gdybym sie nie przyznała :tak:
ja to tylko złozylam i udekorowałam a wszystkie czesci piernikowe i cukierkowe pochodziły stąd :tak:
Nie jestem niestety taka zdolna zeby piec takie cuda :sorry2: ale to miłe ze ktoś we mnie wierzy hihih :-):-):-)

Załączniki

• dom.jpg
    dom.jpg
    123,3 KB · Wyświetleń: 46
rzuć przepisem, plissssss:-p;-)
Ja jeszcze nie zrobiłam nic:sorry2: a Jul udaje że śpi:no: weszłam do niej do pokoju sprawdzić jak się nazywa wapno, które jej podaję, a ta sobie leży cichutko na łóżku i bawi się migającym breloczkiem:shocked2:
Niech se dziecko poleży, mi to nie przeszkadza:-p
Co do kapuśniaku, to obawiam się, że w przypadku Maćka przepis nie gra roli :-) Ważne, że jest to coś do jedzenia. Co do dokładki, to zjadł jeszcze trochę, a potem przyszedł do mnie i chciał wyjadać z mojego talerza. :-D

Julka se leży, a Maciek od rana też bawi się sam :-) Kurna, czyżbyśmy były wyrodnymi matkami??? Nieeeee, to nasze dzieci są takie super samodzielnie, nie??

Zacząć powinnam od
Dzień dobry :tak:

Elenko Nisia dalej smarka :-( i dzisiaj w nocy męczył ją kaszel :-(
E_mamo jaki długi post :szok::szok::szok: a mowiłas ze mało mówisz :sorry2::sorry2::-p:-p
Joasiu gratuluje wyniku cytologii :tak:....tylko nie wiedziałam ze to moze byc powód do dumy :no:.... ja w takim razie nie jestem z siebie dumna :no:

Nenius jak sie pracuje w nowym miejscu?
Anusia masz duzo sniegu?

Hanti pachną Ci pomarańcze w domku?
Gazelko jak tam zdrówko Twoje i Dzieciaczkow?
Anikaaa GRATULACJE!!!
Martusiu kochana ZAGLĄDAJ!!!!! TĘSKNIMY!!!
Maniu TĘSKNIMY!!!!!!!
Niania miała być u Rodziców czynna Babyboomowo i co???
Iwon gdze jestes?????
Tusia, Ysia, Alka i inne nieobecne małpy meldowac sie czasami!!!!
Klaudia ciesze sie ze Niutuś pomaga :tak:
Olivia robisz prezenty nawet kolezankom i kolegom? Szacunek ze masz pomysły na to wszystko :tak:

Melduje ze ja tez sie zaraziłam origami :tak: juz kupiłam kolorowy papier :tak: miał byc na dalszą częsc łańcucha choinkowego ale trudno- wykorzystam go inaczej :-)

Nenius jak sie pracuje w nowym miejscu?

dzięki, że pytasz :-)

pracuje sie dość dobrze (miejsce do parkowania znalezione :-), tylko gorzej sie wraca do domciu, nie lubię skrętów w lewo :baffled:;-)), mam swój własny pokój :-), zazwyczaj wolną łazienkę ;-). Tylko jeszcze straszny tu kurz, bałagan - no generalnie sporo jeszcze do zrobienia. A ja oczywiscie zamiast sprzątać to siedzę na BB/allegro i takie tam :-p

reklama
to i ja sie melduje choc nie wywolana zostalam :-p:happy2:

mnie chorobsko dopadlo,gardlo boli ze ledwo mowie i lekko goraczkuje - i wogole ejstem w nie sosie:dry:

takze poczytam tylko co tam u was

Do góry