reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia jest nas trzy:cool2:
Yhy :zawstydzona/y:
Ja oprócz tego, że ugotowałam kapuśniak (moje dziecię właśnie je i się zachwyca, że pycha ten kapuśniak :-)), umyłam głowę i zrobiłam pranie (tzn. pralka zrobiła) to ciągle siedzę na necie :zawstydzona/y:Edzia, właśnie ściągnęłam program do robienia fotoksiążki :-D

Maciek zjadł całą miskę kapuśniaku i poprosił o dokładkę :szok::szok::szok:

rzuć przepisem, plissssss:-p;-)
Ja jeszcze nie zrobiłam nic:sorry2: a Jul udaje że śpi:no: weszłam do niej do pokoju sprawdzić jak się nazywa wapno, które jej podaję, a ta sobie leży cichutko na łóżku i bawi się migającym breloczkiem:shocked2:
Niech se dziecko poleży, mi to nie przeszkadza:-p

n

ja pitole!, o ja pitole Elfik ty to masz zdolnosci!!!

Orany...nie wiedziałam ze tak w ogóle można....szok i ogromne gratulacje zdolości....szacunek Elfie (świąteczny hi;-))

Elfik ja pier...le,ale żeś kochana chatkę z piernika wylukrowała...........możesz cukiernię otwierać:tak::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

nie mogłam się powstrzymać i już to musiałam napisać:sorry2::happy2:;-):-)

Elfik, chylę czoła do samej ziemi :tak:Super chatka!!!

.

Elfiku - o-ra-ny!!!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: boska jesteś! juz się moimi piernikowymi serduszkami chwalić nie będę :confused:

WOW, WOW, WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprawdę powinnaś się zacząć tym zajmować zawodowo, mogłabyś pracować nawet w domu a dodatkowa kaska by wpadła :tak:

Elfik- :szok:-:szok:-:szok:-:szok:-:szok: o ja cieeee nie mogę:szok::szok:

elf coraz bardziej chylę czoła przed Twoimi wypiekami, piękny domek!!!

Elf, normalnie.....:szok::szok::szok: zrób mi też......;-)

he he dziekuje kochane ale wredna bym była gdybym sie nie przyznała :tak:
ja to tylko złozylam i udekorowałam a wszystkie czesci piernikowe i cukierkowe pochodziły stąd :tak:
Nie jestem niestety taka zdolna zeby piec takie cuda :sorry2: ale to miłe ze ktoś we mnie wierzy hihih :-):-):-)

Załączniki

• dom.jpg
    dom.jpg
    123,3 KB · Wyświetleń: 48
rzuć przepisem, plissssss:-p;-)
Ja jeszcze nie zrobiłam nic:sorry2: a Jul udaje że śpi:no: weszłam do niej do pokoju sprawdzić jak się nazywa wapno, które jej podaję, a ta sobie leży cichutko na łóżku i bawi się migającym breloczkiem:shocked2:
Niech se dziecko poleży, mi to nie przeszkadza:-p
Co do kapuśniaku, to obawiam się, że w przypadku Maćka przepis nie gra roli :-) Ważne, że jest to coś do jedzenia. Co do dokładki, to zjadł jeszcze trochę, a potem przyszedł do mnie i chciał wyjadać z mojego talerza. :-D

Julka se leży, a Maciek od rana też bawi się sam :-) Kurna, czyżbyśmy były wyrodnymi matkami??? Nieeeee, to nasze dzieci są takie super samodzielnie, nie??

Zacząć powinnam od
Dzień dobry :tak:

Elenko Nisia dalej smarka :-( i dzisiaj w nocy męczył ją kaszel :-(
E_mamo jaki długi post :szok::szok::szok: a mowiłas ze mało mówisz :sorry2::sorry2::-p:-p
Joasiu gratuluje wyniku cytologii :tak:....tylko nie wiedziałam ze to moze byc powód do dumy :no:.... ja w takim razie nie jestem z siebie dumna :no:

Nenius jak sie pracuje w nowym miejscu?
Anusia masz duzo sniegu?

Hanti pachną Ci pomarańcze w domku?
Gazelko jak tam zdrówko Twoje i Dzieciaczkow?
Anikaaa GRATULACJE!!!
Martusiu kochana ZAGLĄDAJ!!!!! TĘSKNIMY!!!
Maniu TĘSKNIMY!!!!!!!
Niania miała być u Rodziców czynna Babyboomowo i co???
Iwon gdze jestes?????
Tusia, Ysia, Alka i inne nieobecne małpy meldowac sie czasami!!!!
Klaudia ciesze sie ze Niutuś pomaga :tak:
Olivia robisz prezenty nawet kolezankom i kolegom? Szacunek ze masz pomysły na to wszystko :tak:

Melduje ze ja tez sie zaraziłam origami :tak: juz kupiłam kolorowy papier :tak: miał byc na dalszą częsc łańcucha choinkowego ale trudno- wykorzystam go inaczej :-)

Nenius jak sie pracuje w nowym miejscu?

dzięki, że pytasz :-)

pracuje sie dość dobrze (miejsce do parkowania znalezione :-), tylko gorzej sie wraca do domciu, nie lubię skrętów w lewo :baffled:;-)), mam swój własny pokój :-), zazwyczaj wolną łazienkę ;-). Tylko jeszcze straszny tu kurz, bałagan - no generalnie sporo jeszcze do zrobienia. A ja oczywiscie zamiast sprzątać to siedzę na BB/allegro i takie tam :-p

reklama
to i ja sie melduje choc nie wywolana zostalam :-p:happy2:

mnie chorobsko dopadlo,gardlo boli ze ledwo mowie i lekko goraczkuje - i wogole ejstem w nie sosie:dry:

takze poczytam tylko co tam u was

Do góry