Klaudia
Lipcóweczka 2005
To i ja sie przywitam. Szaro, buro i ponuro... ale co tam Świeta idą :-)
O i jeszcze na Martusię trafiłam :-) Ale fajnie :-)
O i jeszcze na Martusię trafiłam :-) Ale fajnie :-)
Niestety, nie ma :-(w tarnowie raczej nie ma
Właśnie sobie zrobiłam pokaz zdjęć Jagódki. Jaka ona uśmiechnięta i zainteresowana tymi wszystkimi biedronami, słoniami :-) Ale najlepsze jest zdjęcie jak się wpatruje w tę kartkę z wydrukowanymi wzorkami :-) Kurcze, przypomniało mi się jak my też drukowaliśmy Maćkowi kartki w paski, kratki i wieszaliśmy nad łóżkiem. :-) Śliczna masz córeczkę Gazelkohej
W podpis wrzuciłam nową stronkę dzieciaków. Jeśli ktoś ma chęć pooglądać, to zapraszam :-) Na razie aktualna jest tylko Jagódkowa część, Macka będę stopniowo dorzucać
Jestem w szoku, że to wszystko po szczepionce Może to tylko jakiś zbieg okoliczności. U nas Maćkowi nic się nie działo oprócz tego, że po paru dniach złapał katarek.dziewczyny pisałam Wam o tej znajomej właśnie do mnie dzwoniła
żebym tylko ja martyni nie szczepiła bo ona też taka ciągle osłabiona tymi infekcjami
a Jej
malutka coraz gorzej ma problemy z oddychaniem dzisiaj Ją zaintubowali, zapalenie płuc chore gardło, uszy zapalenie dróg moczowych
Hihi, to Oli i Maciek dostaną identyczne prezenty.:-)Oli znikopis fisher price i lego Klaudia;-)
Hanti spoko młodziej od ciebie to wyglądał nie będzie :-) tylko pytanie czy twój małżonek się tym będzie smarował?? Mój dostaje gorączki jak go chcę czymś wysmarować :-) Kiedyś mu mówię, żeby sobie posmarował buźkę kremem, bo mu się łuszczy, to poszedł grzecznie do łazienki i się posmarował. Przychodzi, ja go całuję i czuję, że ładnie pachnie, ale napewno nie moim kremem do twarzy :-) No i okazało się, że sobie buziaka wysmarował moją maską do włosów No ale stwierdził, że przynajmniej zarost będzie miał wypielęgnowany :-)co byście powiedziały na taki(częściowy) prezent dla męża
NIVEA for Men Q10 NOWY Oryginalny niemiecki (281177978) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a babka ma do tego jeszcze taki dodatek
NIVEAforMenQ10 POD OCZY Przeciwzmarszczkowy Orygin (281185974) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ale to już chyba przesada,jeszcze by mi mąż wyglądał młodziej ode mnie;-)