reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

E-mamo, nie wmawiaja nam tu ze dlaej kleisz albumy. wybaczymy nieobecnosc jak nam za miesiac radosna nowine napiszesz;-)

mam wrazenie ze ktos mi umknal...:confused::sorry2:

Oliviaa a umknął Ci ktoś............nasza kochana Elenka,ale bidulka ma bardzo dużo pracy:-p:sorry2:

E-mamo właśnie,co tam u Ciebie kochana.........odezwij się:tak:

reklama
he he to nie do końca tak
na kawe pojechał to fakt ale przy okazji zostawi tam samochód i jak bedzie jechał do domu na swieta to najpierw poleci do brata samolotem po auto a potem juz z Niemiec ma łatwiejsza droge do domu. Brat kupi tez opony zimowe do naszego samochodu bo w Hiszpanii takie opony to abstrakcja( tam nigdy nie uzywają) i kosztuje to tam majątek, w Niemczech sa tańsze. Jest wiec to kawa w interesach :cool2::cool2::cool2: joł

Elfik pretekst wypicia kawy,jak najbardziej do przyjęcia,najważniejsze,że to nie Ty kochana zostałaś obarczona kupnem opon zimowych,bo u nas staje się tradycją,że to właśnie ja je kupuję(oczywiście cała w nerwach,by były ok.),a później czekam,jak na wyrok:no::no::no:

wcześniej kupiłam kleber,teraz michelin.........najważniejsze,że łosiowi odpowidają:-p:sorry:

Witaj Tofinku:-).........fajne Elfy,napisz czasem,co tam u Was słychać:tak::tak::tak:

dobra kobitki czas zrobić coś w domku......spaaadam:-p:cool2:

M od 12 czeka w nowym biurze na gości z TP, którzy mieli podłączać te telefony. Mieli być dzisiaj między 12 a 14. O 13 zadzwonił na 9393 i powiedzieli mu, że mają wpisane, że ekipa przyjdzie 8-go. Akurat :dry:, już ja widzę jak przyjdą w sobotę :dry:. Powiedział, że czeka do 14 i jedzie zrobić awanturę, postraszyć sądem albo kogoś pobić ;-);-);-)

A tak poważnie to jest po prostu tragedia. Całe szczęście, że mamy dostęp do służbowych kont w domu i komórki bo inaczej to firma by stanęła. Ja nie wiem co oni sobie myślą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A za nowe biuro trzeba przecież płacić, mimo że nie mamy możliwości go użytkować.......

Elfik pretekst wypicia kawy,jak najbardziej do przyjęcia,najważniejsze,że to nie Ty kochana zostałaś obarczona kupnem opon zimowych,bo u nas staje się tradycją,że to właśnie ja je kupuję(oczywiście cała w nerwach,by były ok.),a później czekam,jak na wyrok:no::no::no:

wcześniej kupiłam kleber,teraz michelin.........najważniejsze,że łosiowi odpowidają:-p:sorry:
He he ja mogłabym je nawet kupic ale przetransportowanie ich do Hiszpanii zeby mógł G na nich tutaj przyjechac to by sie nam za bardzo nie opłacało :sorry2:

Hej:-)
właśnie skończyłam myć okna (hanti;-)) całe 3 sztuki, w tym 2 balkonowe
jutro druga tura:tak:
Iwon gratulacje medialnego synka, pochwal się fotką

reklama
No dobra macie, ale strasznie niewyraźna, bo zrobiłam zdjęcie gazecie aparatem z tel. ;-) Znak rozpoznawczy- plaster na czole :-D

Załączniki

• Ar1.jpg
    Ar1.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 55
Do góry