reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ku ku :cool::cool2:
nie chce nic mówić ale tak po cichutku powiem szeptem tak tylko że chyba wracam do żywych !!!!!!!!!!!!!!!! :D
mam neta u siebie i jeśli siły mi na to pozwolą i czas (bo dopiero uporałyśmy się z allegro) będę zaglądała częściej :) ................chyba że antenka od netu nawali

ale się cieszę :D

reklama
Elfik widzę,ze pomysł na mikołajkowy prezent dla naszych pociech był taki sam:-D;-):tak::happy2::-p

u nas to był strzał w 10:blink:

jutro mój łosiek przyjeżdza niestety,tylko na weekend.......ale jest i plus tego,bez problemów wybiorę całą serię leków,a największy minus.........będe musiała z Otylką na plecach zrobić całe świąteczne zakupy:-:)-:)-( i jedzonko upichcić i ciasta upiec:wściekła/y:

a tak co jeszcze ?
znowu jesteśmy chorzy (albo w zasadzie cały czas bo chorujemy od września)
tymi antybiotyk wybrał i lipa znowu kaszle strasznie mnie dusi od kaszlu gardło boli blee mam już tego dosyć !!! kiedy się to skończy ? :/

ok może będę wpadała częściej i cośniecoś poczytam na bieżąco co u was kochane, bo o nadrabianiu nie mówię ani o cofaniu się choć o kilka dni bo na to nie mam szans.....

buziaczki i pozdrowionka :D:D:D:D

wczoraj Wam nie napisałam ,jakie to moje kochane dziecię ma pomysły...........robiłam herbatę w kuchni dla Otylci,a ona otworzyła sobie okno i wyszła przez nie,siadła na parapecie i krzyczy do mnie Mamusiu oglądam siamochody

gały mi wyszły o tak:szok::szok::szok:,dobrze,że parapet jest nad balkonem i jedną ręka Otylia trzymała się klamki od mniejszego okna.........wiecie co ręce mi czasem opadają na pomysły mojej pocieszki

a i zjadła 1/3 czekolady Damiana,bo ja matka nie wpadłam na to,że Otylka po położeniu spać wylezie z łóżeczka i wyciągnie sobie słodycze schowane pod moją kołdrą,a czekające tam na głęboki sen dzieci,by trafiły do ich mikołajowych skarpet,a ja myśląc,że Otylka śpi weszłam do sypialni,a tam moje maleństwo micha uśmiechnięta:-Di cała w czekoladzie.........łosiek sikał,jak mu to opowiadałam

To ja też a ku ku;-):-)Dziś po raz pierwszy sama z dwójeczką na placu boju.
Mati z katarem:-(, Kuba też ciut kicha:-(, a mnie boli gardło:-(.
Jak narazie sytaucja opanowana:tak:, nawet ma czas aby tu na sekundkę zajrzec.:tak:
Trzymac kciuki:tak:.

reklama
Dzień dobry - tzn tylko tam mowie bo dzien jest paskudny :crazy:

No dobra macie, ale strasznie niewyraźna, bo zrobiłam zdjęcie gazecie aparatem z tel. ;-) Znak rozpoznawczy- plaster na czole :-D
Super !!!!
Usmiech rzeczywiście jak zawodowy model :tak::-D:-D:-D
Elfik widzę,ze pomysł na mikołajkowy prezent dla naszych pociech był taki sam:-D;-):tak::happy2::-p

u nas to był strzał w 10:blink:
Nom u nas też prezent trafiony :tak:
Weronika dostała jeszcze poduszke biedronke do siedzenia i ksiązeczke taka z odstającymi elementami, i troche bielizny;-)

Do góry