reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hellóóóółłłłłłłłł :cool2:

Iwonko
Z okazju urodzin
Zdrowia -życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazic słowami,co serce w ciszy co dzień powtarza.
Szczęścia-życzę Ci również
takiego,jak Ty sama pragniesz,
bo dobrze gdy będzie przy Tobie,
a Ty -czym ono jest-odgadniesz.
Miłości-życzę Ci szczerze bo ona filarem jest życia.
śpiew ptaków kochaj i ludzi,
a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.
Stu lat-w miłości i zdrowiu,
niech towarzyszy Ci szczęście
Twój bagaż życiowy-mądrość-
przykładem dla innych niech będzie.
Spełnienia marzeń najskrytszych
niech bedą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często

niech spełnią się też Twoje własne!
Radości-też życzę Ci wiele
by Twoją twarz uśmiech zdobił,
a jeśli się czasem zasmucisz
to tylko na krótką chwilę.
Wytrwałości-życzę Ci także,
w realizacji pragnień i celów.
Cierpliwą bądz i odważną!

22cc99466c1321b4cw6.jpg

reklama
Kredziu jesli jeszcze czasami do nas zagladasz
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

919mu3.jpg

Część:-)
wpadam tylko zyczyc miłego dnia, bo u nas piękna pogoda, a że mam dzień na sprzątanie to myję okna, piore firanki itd..ogólnie wielkie sprzątanie:cool2:

ja mam patrolówkę na zimę:-)

miłego dzionka kochane!!!

Elfik jak zawsze z ręką na pulsie :-) podpinam sie pod życzenia, jeśli mogę :zawstydzona/y:

FlowersPinkPower.jpg

domyślam sie, ze Twoje GG nadal nie działa?? szkoda :-(​

baby,czy po tabsach anty,moga rosnąc cycuchy,tak mnie jakoś bolą i są bardziej pełne,a okres mam regularnie.....:confused::shocked2::dry::baffled:

ja chcę swoją miskę C:eek::unsure::oo:
nie zanotowalam tego zjawiska. w moim wypadku w zasadzie sie nic nie zmienilo jesli chodzi o cialo miedzy okresem przyjmowania tabletek, a przed.

jeśli chodzi o spanie w pielusze,to my niestety nadal ją musimy zakładać..........a ostatnio nawet mam wrażenie,że jest rano cięższa:szok::baffled::shocked2:,ale to chyba taki nasz rytuał,po wyjeździe tatusia,bo i wybudzenia nocne z płaczem:CHCĘ DO TATUSIA,zaliczamy:-:)-:)-(
bidulek. a teraz tatus kiedy przybedzie?

No mnie się udało z ta wiosną, bo ja wlasnie chciałam na wiosnę :-p Ale było liczenie i mierzenie, wiec pewnie dlateg.
Jakby co służę pomocą jak robic dziewczynkę :-D:-D:-D:-p
ja sie chyba zglosze w odpowiednim czasie bo bardzo bym chciala miec synka:-D;-)

Cos Wam napiszę :-) Pomyślicie, ze jestem nienormalna.

Cieszę się że to bedzie drugi syn :-p Słowo. Ogromnie się cieszę i nie ma we mnie cienia smutku, żalu , sama jezscze nie wiem czego... Kocham go nad zycie i cieszę się że to własnie bedzie Marcelek :-):-):-)
cute ot co!:-)

mam pytanie dla mam bardziej sprzętowo zaawansowanych niż ja: czy jest jakaś możliwość odtwarzania na dvd płyt VCD, chociaż w opisie sprzętu pisze, że ich nie odtwarza? moze jakis program trzeba wgrać albo cuś :-:)-( zakręciłam, no nie? ale jestem bez kawy i trochę zła na Julię, bo mi nawet buziaka rano nie chciała dać :-:)-:)-(
na moje oko nie:no:

Elen udanych zakupów :-) Ja kupiłam sobie fajną czapę na jesień, ale nie noszę, chociaż łosiek mnie ściga :zawstydzona/y: Nie lubię niszczyć sobie fryzurki ;-) Pewnie założę dopiero zimową w ostatnim momencie, jak przyjdą przymrozki :-p
:-p ja tez nie! nie zebym znowu sobie ukladala jakos specjalnie ta fryzurke;-)

Witam:-)u nas nadal słonecznie:-D

dziasiaj miałam nockę,jak mama noworodka,co chwilkę przepudzenia z płaczem,a i wędrówki po mieszkanku,w ostatniej chwili złapałm Otylkę,jak chciała Damiana budzić:szok:

reklama
Niania dołoby radę To ciacho zamówić do domu..........aleee mi się chceeeeeeeee TOOOORTAAAA:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja proszę o TAKIEE ciacho 23.02:sorry2:

Do góry