reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

miałam się jeszcze zapyatać,czym myjecie maluchom głowy,chodzi mi o nazwy szamponów,bo u nas wciąż Bubchen,ale Otylcia ma takie liche włoski,że ciągle jej się kołtunki robią i się zastanawiałam,czy są dla takich szkrabów szampony ułatwiające rozczesywanie:confused::confused::confused:

reklama
STO lat za TRZY latka BYCIA RAZEM!!!

ja niestety nie należę do grona jubilatów:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::sad:dlaczego nikt mi nie perzysłał wtedy esemeska,że tu jest tak zaje....cie:sorry2::-p

musze Wam przy okazji napisać,że DZIĘKI WAM JESTEM LEPSZĄ MAMĄ I PEŁNIEJ PRZEŻYWAM TO MACIERZYŃSTWO.........DZIĘKI KOCHANE:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

jeśli chodzi o spanie w pielusze,to my niestety nadal ją musimy zakładać..........a ostatnio nawet mam wrażenie,że jest rano cięższa:szok::baffled::shocked2:,ale to chyba taki nasz rytuał,po wyjeździe tatusia,bo i wybudzenia nocne z płaczem:CHCĘ DO TATUSIA,zaliczamy:-:)-:)-(

Hellooooo My Dear :-):-):-)

Anybody home??:-p

No narazie dupa :baffled: Ale jak mówiłam - jak do grudnia nie załapiemy, to normalnie chyba trza będzie zacząć liczyć, mierzyć i takie tam. Spoko - plan jest, żeby w 2008 urodzić, więc do marca mamy czas :-) Szkoda tylko, bo tak chciałam urodzić na wiosnę. :-(

O rany, ale jaja :szok::szok::szok: Wiecie co? Z tej okazji wyznanie: Strasznie was lubię!!!

No mnie się udało z ta wiosną, bo ja wlasnie chciałam na wiosnę :-p Ale było liczenie i mierzenie, wiec pewnie dlateg.
Jakby co służę pomocą jak robic dziewczynkę :-D:-D:-D:-p

My Ciebie tez bardzo lubimy :-):-):-) Ale ten czas leci. Na serio jestescie mi bardzo bliskie :elvis:

Niania - zakupy ostre- zazdroszcze:-p - kurde nie mam teraz kasy na zadne szalenstwa:baffled: .

Mamy ostre odliczanie, bo funduszy przy tej budowie to nam juz dawno zabraklo:no::no::no:

Aniu my zaczynamy 3 grudnia. Myslę, ze to moje ostatnie podrygi :-p:shocked2:

elfik ja też się napalam na tą ośmiornicę
dziewczyny bardzo chwaliły :-)

dostałam nawet ulotkę z zabawkami że jest jakaś promocja za 49 zł:-)

Kurde moze i ja to kupię :sorry2: A to takie coś wielkie z ciastoliną?
Dajta linka jakiegoś:sorry2::blink:

Niania obie obcje razem i wypas na całego,do tego jeszcze by trzeba było dzieciaki,gdzieś sprzedać i nic,tylko mniaaaaam...........ale się rozmarzyłam.........miooooodzioooo

Taaaaa koniecznie;-)

miałam się jeszcze zapyatać,czym myjecie maluchom głowy,chodzi mi o nazwy szamponów,bo u nas wciąż Bubchen,ale Otylcia ma takie liche włoski,że ciągle jej się kołtunki robią i się zastanawiałam,czy są dla takich szkrabów szampony ułatwiające rozczesywanie:confused::confused::confused:

Ja myję Johnsonem :tak::tak::tak: Albo kolorowymi szaponami z US, które przesyła tesciowa :tak:

Cos Wam napiszę :-) Pomyślicie, ze jestem nienormalna.

Cieszę się że to bedzie drugi syn :-p Słowo. Ogromnie się cieszę i nie ma we mnie cienia smutku, żalu , sama jezscze nie wiem czego... Kocham go nad zycie i cieszę się że to własnie bedzie Marcelek :-):-):-)

Cos Wam napiszę :-) Pomyślicie, ze jestem nienormalna.

Cieszę się że to bedzie drugi syn :-p Słowo. Ogromnie się cieszę i nie ma we mnie cienia smutku, żalu , sama jezscze nie wiem czego... Kocham go nad zycie i cieszę się że to własnie bedzie Marcelek :-):-):-)

no nareszcie :-):-):-):-):-) :-) bardzo dobra wiadomość z samego rana, super :tak:
a wiecie, ze w dzisiejszej Kawie czy Herbacie było dziś o Stalowej Woli ???:sorry2::sorry2::sorry2: chyba narobili mi ochoty na zwiedzenie Wystawy COP :tak::tak::tak::tak:
jakie szczęście, ze to już piątek :-) Julia Peppę już ma - dzieki Elfiku :tak: i Emamo :tak::tak:a od kilku dni również świątecznego Elma (w grudniowym Dziecku, w ogóle całe polecam, bo im sie udało, no i jest coś pocieszajacego dla mnie na święta :blink::-(), dostała od cioci Eli :-p
mam pytanie dla mam bardziej sprzętowo zaawansowanych niż ja: czy jest jakaś możliwość odtwarzania na dvd płyt VCD, chociaż w opisie sprzętu pisze, że ich nie odtwarza? moze jakis program trzeba wgrać albo cuś :-:)-( zakręciłam, no nie? ale jestem bez kawy i trochę zła na Julię, bo mi nawet buziaka rano nie chciała dać :-:)-:)-(

Elfiku - uważaj na siebie i uczciwie odliczaj dni :-) cieszę sie, że chociaż ty zrobiłaś już świateczne zapasy prezentowe :tak: mnie to dopiero czeka ale przynajmniej zmniejszyła sie ilość koniecznych prezentów :-D:-D:-D na jutro mam silne postanowienie wybrać sie do Cubusa (jakieś obniźki o 40% nawet :szok:) i załatwić większość sprawunków, szczególnie musze sobie w końcu kupić jakąś czapę na łeb, bo niemiłosiernie boli :zawstydzona/y:

ale sie rozgadałam, fiu fiu! to dlatego, ze teraz tylko do Julki gadam :-D:-D:-D:-D nara, idu po kawu do McD'sa :-p:-p:-p

Dzień dobry królewny :-)

Hanti, my myjemy małemu włoski szamponem Nivea dla dzieci, polecam :tak:

Nianiu :rofl2::rolleyes::ninja2::cool2::cool2::cool2: A mówiłam, że fajowo mieć dwóch urwisów? :-):-):-)

Elen udanych zakupów :-) Ja kupiłam sobie fajną czapę na jesień, ale nie noszę, chociaż łosiek mnie ściga :zawstydzona/y: Nie lubię niszczyć sobie fryzurki ;-) Pewnie założę dopiero zimową w ostatnim momencie, jak przyjdą przymrozki :-p

no nareszcie :-):-):-):-):-) :-) bardzo dobra wiadomość z samego rana, super :tak:
a wiecie, ze w dzisiejszej Kawie czy Herbacie było dziś o Stalowej Woli ???:sorry2::sorry2::sorry2: chyba narobili mi ochoty na zwiedzenie Wystawy COP :tak::tak::tak::tak:

byłam, polecam............no i zapraszam heheh :-):-):-)

czesc dziewczyneczki :-):-)

pyszna kawa, słonce za okne a ja jakas taka blee :baffled::baffled::baffled:
powoli sie dobdzam :sorry2::sorry2:

elf nabrałam ochoty na ta osmiornice, popatrze u Nas w sklepach, jak ebdzie tansza a jesli nie najtansza na allegro znalazłam tę OŚMIORNICA CIASTOLINA PLAY-DOH REKLAMA TV !!! (272613870) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Elen udanych zakupów :-) Ja kupiłam sobie fajną czapę na jesień, ale nie noszę, chociaż łosiek mnie ściga :zawstydzona/y: Nie lubię niszczyć sobie fryzurki ;-) Pewnie założę dopiero zimową w ostatnim momencie, jak przyjdą przymrozki :-p

ja tez poszukuje czapy :-):-)
ale u nasz przymrozki juz znaczne wiec przydałoby sie zakupic jak najszybciej :cool2:

Do góry