UFFFFFFF nadrobiłam, troche tego było
Znalazłam kolor moich marzeń
Same zobaczcie
oj podoba mi się, bardzo
A ja ni z gruchy ni z pietruchy pochwale sie ze mam juz 21 zabka na koncie;-)
Piotrusiowi wybil sie wlasnie pierwszy zabek - dolna prawa jedyneczka - jestem dumna - znow:-);-)
gratulacje :-)
zdróweczka
a tu zdjęcia:
Gucia i paczka
śliczna malutka
dobrze, że Dawidek zdrowy - a Ty kuruj się i nie dawaj depresji!!! ;-)
Ciekawe jak tam
Nieniuś w Gdańsku?;-)
W sumie to nawet nie byłam w Gdańsku
, okazało sie, że ta firma ma siedzibę koło Pruszcza Gdańskiego. Najechalismy się
, 5h w jedną stronę z Pruszkowa + mój dojazd do Pruszkowa czyli jednak 11h
, w domu byłam koło 21:30. Kiepsko sie jechało bo była straszna mgła no i jeszcze Maciek dostał mandat
. Ale przynajmniej dobry obiad zjadłam :-) - klient nas zaprosił :-)
pipka ;-)
Nenius co Ty tam porabiasz w tym Gdańsku???
Ano towarzyszę szefowi na spotkaniu z klientem + oglądam produkcję swietlików dachowych + jem pyszniasty obiad w eleganckiej restauracji :-)
Bardzo jest mi miło, że o mnie myślałyście
Wiecie co, do dzisiaj nie zrobiliśmy papierowych odbitek zdjęć Julci.
Przeraża mnie suma jaką trzeba będzie wydać jak się w końcu za to zabierzemy
Mam wybrane najfajniejsze zdjęcia do któregoś tam momentu ale chyba ten moment był jesienią ubiegłego roku
Co zrobić z tym fantem? i co z albumami? no masakra, aż się spociłam jak sobie o tym teraz pomyślałam
oj, z tym to ja też jestem w lesie....
Ostatnio podjęłam akcję "odkurczakowywania" nas :-) Ciagle tylko te piersi, udka itp. (może dlatego ja ciągle mówię "kurcze"?!?!?) Kupiłam ostatnio cielęcinkę (z myślą o Maćku głównie) i taka była dobra, że kujce pół porcji mu zjadłam
No właśnie, a jakie mięsa wasze dzieci jadają??
I jeszcze jedno pytanie: ile dzieciaków śpi już w nocy bez pampercha??
Maksiu i
Weroniczka napewno. Ktoś jeszcze? Ja coś nie mogę się za to wziąć, bo Maciek ciągle się budzi z mokrą pieluchą.
mięsa rózne ale niechetnie
śpi z pieluchą, juz ostatnio była wciąż sucha i myslałam, ze niedługo zrezygnujemy ale dziasiaj Daria miała jakieś złe sny i pielucha niestety mokra :-(
kujce to teraz was wszystkie wiadomościami z mojej linii frontu rozłoże na łopatki
- po pierwsze Nisia od jakiegoś tygodnia sika i robi kupy tylko i wyłacznie w majtki no przesadzam siku czasami jej sie uda zawołac
Spi z pieluchą , ktora uwaga- rano jest zupełnie sucha a moje dziecko zaraz jak wstanie maszeruje na nocnik samo
potem juz leje w gacie
W kwietniu bedzie rok jak lata bez pieluchy i co? Dupa
- po drugie mam ręke usztywnioną w nadgarstki bo...... jestem za gruba
wywalilam sie w niedziele, reką podparlam i sobie ją uszczerbiłam
prawą
-po trzecie mój róg przybiera kolor fioletu
-po czwarte Weronika polozyla sie z misiem na kanape zeby " go uspac mamusiu" i padła :-):-):-) jes jes jes
- po piąte zapomnialam obiad ugotowac
oj bidaku, kuruj rączkę i głowę
A wiecie, ze listopad to nasz miesiac
Za własnie stuknęły nam 3 lata :-):-):-)
Pierwszy post napisany był 3 listopada przez jakiś anonim.
A z naszej gwardii jako pierwsza napisała Mania 15 listopada :-):-):-)
STO LAT STO LAT NIECH ZYJĄ ZYJA NAM
no to wszystkiego dobrego dla Starej Gwardii :-)
No narazie dupa
Ale jak mówiłam - jak do grudnia nie załapiemy, to normalnie chyba trza będzie zacząć liczyć, mierzyć i takie tam. Spoko - plan jest, żeby w 2008 urodzić, więc do marca mamy czas :-) Szkoda tylko, bo tak chciałam urodzić na wiosnę. :-(
hmm, u nas to było własnie na odwrót - póki mierzyłam to nic z tego nie wychodziło, a jka tylko przestałam to od razu zaszłam w ciążę
Darcia chora to znaczy ma tylko katarek ale taki bardzo duży i ja mam doła, nienawidzę jak ona choruje :-(
zdróweczka dla Darci!!! Ps. Fajnie, ze sie pojawilaś :-)
ostatnio szamponem z Rossmanna ale za nic nie mogę sobie przypomniec nazwy
- kołtunki też się Darii robią
Cos Wam napiszę :-) Pomyślicie, ze jestem nienormalna.
Cieszę się że to bedzie drugi syn
Słowo. Ogromnie się cieszę i nie ma we mnie cienia smutku, żalu , sama jezscze nie wiem czego... Kocham go nad zycie i cieszę się że to własnie bedzie Marcelek :-):-):-)
po prostu super
Elenko ie bardzo jestem w temacie ale
. Przydadzą się?
Iwonko, Kredziu - wszystkiego naj, naj - wybaczcie nie mam czasu wkleić czegos specjalnego, mam dzisiaj straszne urwanie głowy w robocie - już jestem i tak tutaj 1,5h za długo
a moj Karol sie rozlozyl
wlasnie dzwonil ze sie zwolnil z pracy,co mu wczoraj nakazalam,bo goraczka 39 st.,dreszcze,zimno mu,ledwo mowi,wszystko go boli...cholerka jeszcze grypy nam brakuje
to ja uciekam ogarnac chatke dopoki Hania spi
do pozniej
Zdróweczka dla Karola - oby nie zaraził dziewczynek
wybaczcie, więcej nie doczytałam. Chciaz i tak jest za długo