reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cos Wam napiszę :-) Pomyślicie, ze jestem nienormalna.

Cieszę się że to bedzie drugi syn :-p Słowo. Ogromnie się cieszę i nie ma we mnie cienia smutku, żalu , sama jezscze nie wiem czego... Kocham go nad zycie i cieszę się że to własnie bedzie Marcelek :-):-):-)

ale piękne słowa Nianiu łezka mi się w oku kręci:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Elfik :elvis::elvis::elvis::elvis: jestem w szoku, że pamiętałaś :tak:

Niania, jesteś niesamowita, cała Ty :-D:-D:-D Będziesz druga Henia na bank, masz to w genach :ninja2::huh::wink:

I dla Was kochane serdeczne dzięki :-):-):-)

Iwonko w DNIU TWYCH URODZIN
Spełnienia marzeń,
braku przykrych zdarzeń,
zdrówka, miłości,
wszelkiej pomyślności,
zadowolenia z męża i i teściowej,
dalszego rozwoju kariery zawodowej,
przyjaciół prawdziwych,
poranków szczęśliwych,
szalonych wakacji
i romantycznych kolacji.

okazjeroza3rr6.jpg

***Życzy Ci hanti z dzieciakami***

elf nabrałam ochoty na ta osmiornice, popatrze u Nas w sklepach, jak ebdzie tansza a jesli nie najtansza na allegro znalazłam tę OŚMIORNICA CIASTOLINA PLAY-DOH REKLAMA TV !!! (272613870) - Aukcje internetowe Allegro

Joasiu ,jeśłi masz w pobliżu carrefour to właśnie tam jest za tak rewelacyjną cenę(49,95zł),więc biegnij i kup Kubusiowi tam ośmiorniczke,lub coś innego z tej serii:tak::-)

ja tez poszukuje czapy :-):-)
ale u nasz przymrozki juz znaczne wiec przydałoby sie zakupic jak najszybciej :cool2:

mam fajną czapkę z zeszłego sezonu,ale w tym roku kozaczki kupiłam sobie brązowe,więc mi się na nic nie zda...........też sie rozglądam:tak::cool2:

czesc dziewczyny :-)

Cos Wam napiszę :-) Pomyślicie, ze jestem nienormalna.

Cieszę się że to bedzie drugi syn :-p Słowo. Ogromnie się cieszę i nie ma we mnie cienia smutku, żalu , sama jezscze nie wiem czego... Kocham go nad zycie i cieszę się że to własnie bedzie Marcelek :-):-):-)

Nianiu super,bardzo sie ciesze z tego co napisalas :-)

rozeczerwo_d.jpg

IWONKO, KREDZIU WSZYSTKIEGO NAJ..Z OKAZJI URODZIN !!

jesli moge to sie podepne pod zyczenia ;-)

Iwonko,Kredziu wszystkiego NAJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto lat sto lat...:-p:-p:-p

HappyBirthdayMan3.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jestes the best :-D:-D:-D:-D

mam pytanie do naszego eksperta od gwiazd betlejemskich:-)
Edytko wczoraj Karol mi kupil ten kwiat i nie za bardzo wiem jak sie z nim obchodzic by przezyl do Gwiazdki :cool2:
ja zawsze gwiazde kupowalam przed Wigilią,i po Sylwku jakos juz szla do smieci

narazie zrobilam tak ze przelozylam do doniczki,do ktorej na spod nasypalam kamyczkow by kwiat od dolu oddychal
no i teraz pytania:
-jak czesto sie podlewa?
-podlewa sie od gory czy dolu?

z gory dziekuje za pomoc :-)

a moj Karol sie rozlozyl
wlasnie dzwonil ze sie zwolnil z pracy,co mu wczoraj nakazalam,bo goraczka 39 st.,dreszcze,zimno mu,ledwo mowi,wszystko go boli...cholerka jeszcze grypy nam brakuje :baffled:

to ja uciekam ogarnac chatke dopoki Hania spi
do pozniej

reklama
Do góry