reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hih Nianiu świetne te mocherowe kolczyki hihi

Wy tu o suchych nockach wypisujecie

a martynia nadal siusia tam gdzie nie powinna
w dzień zakładam jej tylko na siku
potem zdejmuje sama bo bardzo jej przeszkadza pielucha
lubi chodzić w majteczkach
i wie że albo majtki albo pielucha

tylko nadal nie skutkują metody przekonania do nocniczka
ale wyluzowałam i nie naciskam
siada w majtkach na golaska nie może
przynajmniej tak sądzi:sorry2:

reklama
Elficzku przykro mi ze Weroniczka teraz tak szaleje z "majteczkami" - bylas pionierem wdrazania a tu chwilowo taki klops. Licze ze Weronika sie ustabilizuje niebawem - zycze Wam tego.
No i napisze ze podziwiam jak zmagasz sie obecnie z wlasnymi problemami, Weronika - trzymam za Ciebie mocno kciuki - bo naprawde zaslugujesz na slonce w zyciu.
Aniu bardzo Ci dziekuje za te miłe słowa :elvis::elvis::elvis:

elfik ja też się napalam na tą ośmiornicę
dziewczyny bardzo chwaliły :-)

dostałam nawet ulotkę z zabawkami że jest jakaś promocja za 49 zł:-)
Nom ja płaciłam 49,99 i kupiłam ostatnią :szok: , chciałam jeszcze dodatkowa porcje ciastoliny ale nie było wszystko juz sprzedali.
Tam jest cala masa tych zestawow play doh - jakies krokodyle, fryzjerzy, ale osmiornica to wypas :tak:

Nom ja płaciłam 49,99 i kupiłam ostatnią :szok: , chciałam jeszcze dodatkowa porcje ciastoliny ale nie było wszystko juz sprzedali.
Tam jest cala masa tych zestawow play doh - jakies krokodyle, fryzjerzy, ale osmiornica to wypas :tak:

no ja się nie załapałam na ośmiornicę,ale kupiłam klauna,też niczego sobie,tylko,że to taki prezent od mojej babci........od nas Otylka dostanie konia na biegunach.........i obym go nie musiała wynosić:baffled::-p;-):tak::-)

Elfik sprawdź kochana,czy Ci ktoś lalki woodoo nie zrobił z tymi gaciurkami,bo cosik za dużo ostatnio Cię spotyka........Buziaki w bolące miejsca,a na czółko,jak nic korektor:sorry2::elvis::elvis::elvis:

a jeśli chodzi o sikanie Nisi,to sprawdź kochana,czy aby mała pęchęrza sobie nie załatwiła,czytałam na którymś antybiotyku,że po nim można łatwo na zapalenie pęcherza zachorować........życze oby to nie było to............albo mała przeżywa powrót tatusia:confused:

I te tez ładne
268893582

Niania obie obcje razem i wypas na całego,do tego jeszcze by trzeba było dzieciaki,gdzieś sprzedać i nic,tylko mniaaaaam...........ale się rozmarzyłam.........miooooodzioooo

Iwon leję w gacie,jak moje dziecię(lekko czosnkowo),proszę o więcej :rolleyes::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::sorry2:

Olivia album fajowy........strona zapisana:tak:

Otylia z mięs je generalnie wszystko(kurczaki,indyki,wieprzowinę,wołowine,ryby),tylko nie zawsze jej tak samo smakują,te same potrawy,czyli raz coś je z dokładką,a innym razem memła i wypluwa........zauważyłam,że ryba najmniej jej smakuje,ale je;-)

jak czegoś za bardzo nie chce,to je pięknie,gdy ma naprzeciwko Damiana..........jakby ktos potzrebował,to mogę go wyporzyczyć,wysłałabym gdzieś to moje pyskate 12-letnie "maleństwo",a do ferii tak jeszcze daleko:sorry2::-p

reklama
baby,czy po tabsach anty,moga rosnąc cycuchy,tak mnie jakoś bolą i są bardziej pełne,a okres mam regularnie.....:confused::shocked2::dry::baffled:

ja chcę swoją miskę C:eek::unsure::oo:

Do góry