reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziekuje za cieplo przyjetego zabka Piotrusia. Dodam jeszcze ze w wyniku nieprzespanej ostatniej nocy przebija nam sie zabek numer 2 - oby ta noc byla lepsza:cool2:
Gazelka ciesze sie ze zdjecia przypadly Ci do gustu - ja przyznam sie zerknelam tylko do Waszej galeryjki :zawstydzona/y:- w zwiazku z powyzszym nie wypowiem sie do podobienstw - jak postudjuje zdjecia dokladniej to napisze kto do kogo podobny.

Rozmawialam z brunetka - obecnie pomaga jej mama, ale juz niedlugo i brunetka sie organizuje. Mati troszke zazdrosny, ale mu napewno niebawem przejdzie (przerabiam to na biezaca;-)). Ogolnie jest ok - jak da rade to zagladnie i zrelacjonuje jak sie jej wjedzie.

A my zdjecia wywolujemy na biezaco :szok::happy2:- jestesmy ostrymi selekcjonerami i wywylujemy naprawde nieliczne zdjecia - te wedlug nas najlepsze i np. Piotr do dzis ma wywolane z 40 zdjec.
Takze zaliczam sie do nielicznego grona "odrobionych" w zakresie papierowych fotek:rofl2:

Elficzku przykro mi ze Weroniczka teraz tak szaleje z "majteczkami" - bylas pionierem wdrazania a tu chwilowo taki klops. Licze ze Weronika sie ustabilizuje niebawem - zycze Wam tego.
No i napisze ze podziwiam jak zmagasz sie obecnie z wlasnymi problemami, Weronika - trzymam za Ciebie mocno kciuki - bo naprawde zaslugujesz na slonce w zyciu.

Niania - zakupy ostre- zazdroszcze:-p - kurde nie mam teraz kasy na zadne szalenstwa:baffled: .

Mamy ostre odliczanie, bo funduszy przy tej budowie to nam juz dawno zabraklo:no::no::no:

Licznik podciagniety to lece do lozeczka - gdzie te czasy ze dziewczyny klikaly wieczorowa pora:confused:
Dziekuje za ta trzy letnia znajomosc (ja dopiero w grudniu zaczelam podczytywac - wiec swietowac bede za miesiac;-))
papatki babeczki

Rowniez w naszej diecie wszystkie miesa, ryby. Jas jest wsio zerny:-)

u nas to samo, Kuba je wszystko co mu dam, zawsze po skończeniu obiadu mówi ze chce jeszcze obiadku. Wiec cały czas by jadł............ma to po matce :-p:-p

jesli chodzi o odpieluchiwanie to Kuba wczesniej spał bez pieluszki niz chodził bez niej z dzien, do tej pory zdarzyło mu sie moze 2 razy jak zesikał sie w nocy.
ogolnie jest bardzo dobrze, nuc wiecej nie napisze bo same wiecie co :dry::dry::dry:

zdjecia: mam ich naprawde baaardzo duzo, sa posegregowane na miesiace i lata Kuby, nie wywołałam jeszcze ani jednego, no moze 2 dla dziadkow na prezenty gwiazdkowe w tamtym roku. Narazie o tym nie mysle, ostatnio tylko zgrałam je na płyty DVD, zeby wrazie W ocalały...........:cool2::cool2::cool2:

dla miłośnkow Swinki Pepy polecam Twoje Dziecko z tego miesiaca, jest tam płytka z 8 odcinkami bajki, sa ulubione Kuby o latawcu i o zebowej wrozce, wiec polecam, niecale 9 zł :cool2::cool2:

reklama
dla miłośnkow Swinki Pepy polecam Twoje Dziecko z tego miesiaca, jest tam płytka z 8 odcinkami bajki, sa ulubione Kuby o latawcu i o zebowej wrozce, wiec polecam, niecale 9 zł :cool2::cool2:
Płytke posiadamy juz bardzo dawno :tak:

Obecnie Peppa oddała pierwsze miejsce Jejojibowi :tak::-p
Wrocilam z zakupów
Wiecie ile kasy wydałam :-p:-p fiu fiu :sorry2:
Ale mam prawie wszystko tzn prezenty swiatecznie
Dla Weroniki osmiornice to prezent numer jeden i juz teraz wiem,ze bede sie z nia tym bawic :tak: bo to cudo :tak::-):-)
Mam tez czapke dla siebie a o reszcie nie napisze bo podczytuja tutaj jakies niemieckie szpiegi :-p;-)czasami :-p:-p:sorry2:

Do góry