reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

takie kury, co to sie beda niedlugo po filharmoniach obijac!:-p a potem po bankiecikach. zobaczymy, o ktorej E-mama do domku zawita, no zobaczymy;-):-p

niech ze pani szanowna poluzuje troche lancuch od grzedy i pojdzie zrobi jakies fotki tych zakupow, please!
czarne wszystko? i tak nic, a nic w innym kolorze? a moze by jednak cos np swiecacego do tego? np wielka broszke z cyrkoniami?:sorry: no chyba ze Edytko caly czarny stroj ma byc tlem dla...pierscionka z wielgachnym brylantem, branzoletki wysadzanej rubinami oraz naszyjnika i kolczykow rownie wystawnych;-)

rezultat mojego pieczenia
1.biszkopt- zadziwiajaco dobrze wyszedl
2. piernik wyglada cudnie i pachnie cudnie tyle ze jest chyba lekko zakalcowaty(jak dla mnie bomba bo uwielbiam zakalce. a nie mowilam mojej matce zeby nie wkladac rodzynek? nie lubie upieczonych w ciescie i jak ja tego zakalca bede teraz jadla?:baffled:)
3. sneakers jest w trakcie ale jak na moje oko to wyglada podejrzanie ten przepis. niby ma to byc ciasto kruche a na moje oko to ma tyle do ciasta kruchego co ja do niskiej murzynki:baffled: zostawilam mamie niech sobie walczy

wlasnie dorwalam gazetke tesco w ktorej maja oferte specjalna na laptopa Siemens fujitsu. probuje sie do nich dodzwonic, wypytac o dane techniczne i .....koles mnie rozlacza ciagle!:angry::angry::angry:

Olivka ta gala to moje pierwsze "poważne" wyjście z domu od czasów hmmm ?? tak daleko moja pamięć nie sięga:baffled: No bo przecież zwykłego wyjścia do kina nie ma co porównywać, prawda? zobaczymy jak będzie. Póki co teściowa zgodziła się zostać z Julią do 21 więc nie wiem co z tym bankietem:crazy:
Acha pamiętam:tak::tak:, byłam na super imprezie 1,5 roku temu, to była moja 30stka hehe:rofl2: ale to nie była sztywna uroczystość tylko balanga w meksykańskiej knajpie nad morzem:laugh2: (prawda Alka;-):-p?)

A co do ubrań to szal jest przetykany srebrną nitką, torebka się świci i buty lekko też:happy:

reklama
Kurcze mój łoś ma dziś imieniny a ja mu rano nie złożyłam życzeń a pamiętam o tym od miesiąca:szok: Gapa ze mnie:baffled: Może przynajmniej dziś uda mi się smaczny obiad? bo ostatnio coś brakuje mi talentu:crazy:

to najlepszego dla mężulka!!!

Kurde, właśnie sobie zmierzyłam gorączkę, bo mi tak jakoś dziwnie, i zimno, głowa pobolewa i mam... 38 stopni :szok: I do tego latam co chwilę do kibelka. Kurna, mam nadzieję, że to nie jakis wirus i nie zarażę Maciejki. Na szczęście dzisiaj jest u babci.

ojoj, to może do łóżeczka, co? Niestety, pogoda do bani i wirusiska sie panoszą. Zdróweczka!!!

A gdzie jest Anusia?

Kurcze mój łoś ma dziś imieniny a ja mu rano nie złożyłam życzeń a pamiętam o tym od miesiąca:szok: Gapa ze mnie:baffled: Może przynajmniej dziś uda mi się smaczny obiad? bo ostatnio coś brakuje mi talentu:crazy:

ta ta, ja tak powinnam pisać :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
a Konradowi prosze i ode mnie złozyc życzenia :tak:

Książki to: "Kontaktowi czyli szklarze bez kitu" Miecugowa i Sianeckiego (zaczęłam wczoraj czytać- na razie jest super:tak:), "Polka" Gretkowskiej i trzecia książka to taka lekka śniadaniówka "Niania w Nowym Jorku"- podobno utrzymana w klimacie Dziennika Bridget Jones i Diabeł ubiera się u Prady. Jak dla mnie bomba:rofl2:
Kurde mój klimat.

Musze kupić tą ksiązkę Miecugowa i Sianeckiego :tak:
Druga czytałam - zajebista :tak:
Niania - tym bardziej w moim klimacie choc nei czytałam;-)

Kurde, właśnie sobie zmierzyłam gorączkę, bo mi tak jakoś dziwnie, i zimno, głowa pobolewa i mam... 38 stopni :szok: I do tego latam co chwilę do kibelka. Kurna, mam nadzieję, że to nie jakis wirus i nie zarażę Maciejki. Na szczęście dzisiaj jest u babci.

Sikanie i podwyzszona gorączką, i do tego jezscze zawroty głowy...no no kochana czyżby?:-p:-p:-p

A co do ubrań to szal jest przetykany srebrną nitką, torebka się świci i buty lekko też:happy:

:-D:-D:-D:-D uwielbiam, mój klimat:-p

A gdzie jest Anusia?

Anusia listy nie podpisałaś u nenius :-D Gdzie jestes :laugh2::-p

Mam kurtkę z Zary :-)Jest pierwsza klasa:tak::tak::tak:
I na bank mnie nie wypiździ:sorry::-p
I faktycznie mam XL. Trochę mnie to wpienia ze to XL ale nie bedzie :-)
271032987

Mam kurtkę z Zary :-)Jest pierwsza klasa:tak::tak::tak:
I na bank mnie nie wypiździ:sorry::-p
I faktycznie mam XL. Trochę mnie to wpienia ze to XL ale nie bedzie :-)
271032987

no pikna jest :-D:-D oglądałam podobną w sobotę ale niestety ja musze poczekać na wyprzedaże :baffled:

w sumie sama mogę jedną urządzić, mam sporo męskich ubrań do opchnięcia :sorry::sorry::happy::nerd::rofl2:

reklama
A ja ni z gruchy ni z pietruchy pochwale sie ze mam juz 21 zabka na koncie;-)
Piotrusiowi wybil sie wlasnie pierwszy zabek - dolna prawa jedyneczka - jestem dumna - znow:-);-)

Elen - humorek dopisuje (mniej lub bardziej)- oby tak dalej;-):-)

Do góry