reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
niestety nie znam;-) ale różnych firm Ci u nas pod dostatkiem;-):tak:
Z Warszawy do Gdańska to jakieś 4 godziny w 1 stronę, teraz nie ma już przebudów więc jedzie się przyjemnie.

no to może będzie lepiej niż myślę, 4 x 2 = 8 + 1 na dojazd z Jaktorowa do Pruszkowa (w obie strony) to by było tylko 9 h w samochodzie ;-)

Cześć Babeczki!
Ja dzisiaj od rana jestem super mega beznadziejna. Słabo mi i takie tam. :no:
A tu pracować trza. :baffled:

aha, po kawę mogę skoczyć do McDonaldsa, uwielbiam ich arabice :tak::tak::tak:
I ja, i ja :-) Naprawdę wolę tę kawę niż niejedną w porządnej knajpie :-)

"

1. Ja zrobiłam wczoraj zakupy w Empiku i mam 3 nowe książki:laugh2:
Uwielbiam tooooooo:-)

2. NiaNia- dzięki za namiary na Kerastase, na pewno skorzystam:tak:, tym bardziej, że koszt ampułki u fryca to 60 zł a ampułka kosztuje na allegro mniej niż 20 zł:szok::szok::szok: zdziercy:baffled:

1. Jakie książki kupiłas???? Pochwal się.
2. Ja też skorzystam z tych ampułek. Za tydzień idę do fryzjera i miałam sobie strzelić kurację, ale chyba jednak kupię na allegro jak jest tak tanio :-)

Hello :)

no u mnie jest słońce - aż żal mi było wracać ze spacerku :-)

spodnie, bluzkę, szal, torebkę- kopertówkę:-p, wisiorek, buty i body spinające sadło pod spód:sorry: wszystko czarne, nudaaaa:happy:

Jaka nuda, Klaudia by powiedziała, że z ubrań kolorowych kupiła czarne spodnie, czarną bluzke itd ;-) Trzeba myśleć pozytywnie :rofl2:

Ja też skorzystam z tych ampułek. Za tydzień idę do fryzjera i miałam sobie strzelić kurację, ale chyba jednak kupię na allegro jak jest tak tanio :-)

hm.. to ja chyba też...

wiecie, rzeczywiscie czasem z kosmetykami jest tak, że czy tani czy drogi - efekt tak samo beznadziejny. Dlatego ja testuję wszystko. I generalnie do mycia i oczyszczania stosuję tańsze wersje - np. ziaja i w ogóle polskie tu się sprawdzają. Ale jeśli chodzi o kremy, to ja z polskimi kosmetykami jestem na bakier. Wg mnie one beznadziejnie się wchłaniają. A z tych które mnie zadowalają to już cena rośnie. Przy czym na razie stosuję głównie nawilżające. Za chwilę trzeba będzie zrobić kampanię przeciwzmarszczkową i wtedy to pewnie zaczną się ceny :eek:

Olivia- ale nam robisz smaka i na imprezy do białego rana, i na drinki. Pamiętaj, że tu oprócz aktywnych zawodowo mam są jeszcze kury domowe uwiązane za jedną nogę na grzędzie.:rofl2::-p
takie kury, co to sie beda niedlugo po filharmoniach obijac!:-p a potem po bankiecikach. zobaczymy, o ktorej E-mama do domku zawita, no zobaczymy;-):-p

spodnie, bluzkę, szal, torebkę- kopertówkę:-p, wisiorek, buty i body spinające sadło pod spód:sorry: wszystko czarne, nudaaaa:happy:
niech ze pani szanowna poluzuje troche lancuch od grzedy i pojdzie zrobi jakies fotki tych zakupow, please!
czarne wszystko? i tak nic, a nic w innym kolorze? a moze by jednak cos np swiecacego do tego? np wielka broszke z cyrkoniami?:sorry: no chyba ze Edytko caly czarny stroj ma byc tlem dla...pierscionka z wielgachnym brylantem, branzoletki wysadzanej rubinami oraz naszyjnika i kolczykow rownie wystawnych;-)

rezultat mojego pieczenia
1.biszkopt- zadziwiajaco dobrze wyszedl
2. piernik wyglada cudnie i pachnie cudnie tyle ze jest chyba lekko zakalcowaty(jak dla mnie bomba bo uwielbiam zakalce. a nie mowilam mojej matce zeby nie wkladac rodzynek? nie lubie upieczonych w ciescie i jak ja tego zakalca bede teraz jadla?:baffled:)
3. sneakers jest w trakcie ale jak na moje oko to wyglada podejrzanie ten przepis. niby ma to byc ciasto kruche a na moje oko to ma tyle do ciasta kruchego co ja do niskiej murzynki:baffled: zostawilam mamie niech sobie walczy

wlasnie dorwalam gazetke tesco w ktorej maja oferte specjalna na laptopa Siemens fujitsu. probuje sie do nich dodzwonic, wypytac o dane techniczne i .....koles mnie rozlacza ciagle!:angry::angry::angry:

:-D:-D:-D:-D:-DEdytka, zapisalam to twoje zdjecie slonca co by je lepiej obejrzec i bardzo podoba mi sie jego tytul!:-D:-D:-D

u mnie slonce wyglada dokladnie tak samo. :-(

a ten pacan z tesco ciagle nie odbiera!:angry::angry::angry::angry::angry: zaraz zadzwonie do informacji niech sie laska przejdzie i go opierdzieli:angry:

Wracając do kosmetyków, to dla mnie priorytetem w wyborze kremu czy balsamu jest zapach. Ja krem jest bezzapachowy, to nie mam żadnej przyjemności z jego używania, chociaż by wszystkie zmarchy redukował :-)

Cześć Babeczki!
Ja dzisiaj od rana jestem super mega beznadziejna. Słabo mi i takie tam. :no:
A tu pracować trza. :baffled:

I ja, i ja :-) Naprawdę wolę tę kawę niż niejedną w porządnej knajpie :-)

1. Jakie książki kupiłas???? Pochwal się.
2. Ja też skorzystam z tych ampułek. Za tydzień idę do fryzjera i miałam sobie strzelić kurację, ale chyba jednak kupię na allegro jak jest tak tanio :-)

Klaudiuś, słabo mówisz? :shocked2::huh::surprised::surprised: Czyżby czyżby?:-p

Książki to: "Kontaktowi czyli szklarze bez kitu" Miecugowa i Sianeckiego (zaczęłam wczoraj czytać- na razie jest super:tak:), "Polka" Gretkowskiej i trzecia książka to taka lekka śniadaniówka "Niania w Nowym Jorku"- podobno utrzymana w klimacie Dziennika Bridget Jones i Diabeł ubiera się u Prady. Jak dla mnie bomba:rofl2:

Jaka nuda, Klaudia by powiedziała, że z ubrań kolorowych kupiła czarne spodnie, czarną bluzke itd ;-) Trzeba myśleć pozytywnie :rofl2:

hehehe:-D:-D:-D

Kurcze mój łoś ma dziś imieniny a ja mu rano nie złożyłam życzeń a pamiętam o tym od miesiąca:szok: Gapa ze mnie:baffled: Może przynajmniej dziś uda mi się smaczny obiad? bo ostatnio coś brakuje mi talentu:crazy:

reklama
Kurde, właśnie sobie zmierzyłam gorączkę, bo mi tak jakoś dziwnie, i zimno, głowa pobolewa i mam... 38 stopni :szok: I do tego latam co chwilę do kibelka. Kurna, mam nadzieję, że to nie jakis wirus i nie zarażę Maciejki. Na szczęście dzisiaj jest u babci.

Do góry