reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a co do kawy, to ja wczoraj pierwszy raz pilam kawe z KFC wczoraj. popelnilam to o 5 popoludniu i do drugiej spac nie moglam! a potem to juz polecialo do 5rano:-p
zdziwilo mnie to bo ja spokojnie zwykle pije sobie jakies esspresso o tej porze potem nie ma problemu. nie wiem co do tej kawy wrzucili:nerd:

reklama
"
to sie ciesz kochana, ze on nie musi byc juziowy :-) bo u nas od piątku obowiązkowo wszytsko RÓŻOWE i nie wiem kiedy zażąda malowania w pokoju (obecnie jest żółto) i wymiany całej garderoby :sorry:

kurcze, sekrestarka zakupiła super koszmarnie niesmaczna kawę i chyba ide na odwyk:sorry: bleeee :-)

Emamo - garderoba skompletowana?
Joasiu - z nogami już lepiej?
Nenius - jak gardło???
Aniu G - witaj, witaj :-):-):-)

u nas różowy to "rówule":szok::sorry::sorry:

Taaaaaaaa kupiłam wczoraj wszystko co trzeba, dzięki za wskazówki babki:laugh2::tak::tak:

W ogóle to czesć laski z zamglonego masakrycznie Trójmiasta:confused2:
Nie wiem gdzie to słonce niby ma być, może pod tą gęstą mgłą gdzieś tam hen daleko?

Aniu.G
- podziwiam za tak szybki powrót do pracy! Trzymam kciuki za szybkie dokończenie remontu w domu i za udana przeprowadzkę! No i dużo zdrówka dla chłopaków :elvis:

Olivia
- ale nam robisz smaka i na imprezy do białego rana, i na drinki. Pamiętaj, że tu oprócz aktywnych zawodowo mam są jeszcze kury domowe uwiązane za jedną nogę na grzędzie.:rofl2::-p

Joasiu te ubiegłoroczne pierniczki to jakieś były hmmm pływające? Pamiętasz? Najpierw były twarde jak kamień a później zrobiły się takie rzadkie jak galareta? Albo tylko mi takie wyszły? A swoją drogą to 2 lata pod rząd razem piekłyśmy:tak:. Trzeba w tym roku podtrzymać tradycję:zawstydzona/y:;-);-):tak::tak::tak::tak: KONIECZNIE!
Zdrówka dla Taty!!!!!!

Ja zrobiłam wczoraj zakupy w Empiku i mam 3 nowe książki:laugh2:
Uwielbiam tooooooo:-)

NiaNia- dzięki za namiary na Kerastase, na pewno skorzystam:tak:, tym bardziej, że koszt ampułki u fryca to 60 zł a ampułka kosztuje na allegro mniej niż 20 zł:szok::szok::szok: zdziercy:baffled:

co jeszcze ??:sorry::rolleyes2:

dzieki za propozycje Joasia ale moja mama juz przygotowala liste a ja mam to piec:eek:. biszkopt juz za mna, piernik zaczyna juz pekac na wierzchu i zapach rozprzestrzeniac po domu. teraz ten Sneakers czeka grzecznie na wyrobienie:baffled:
podoba mi sie jak ktos wymysla jakies nowe rzeczy na imprezy a nie do okola bigos, schabowy, szarlotka. taki jogurcik np swietny pomysl!!! ale moja mama to z takich co improwizowac nie potrafi niestety i chba sie boi troszke fantazji w to gotowanie wlozyc. trzyma sie tej starej metody zawsze. a ja bym zamiast schabowego dala krokiety, albo jakas zapiekanke albo szaszlyki z cudami roznymi dziwnymi albo...

Joasia pozdrow tate i duzo zdrowia dla niego!!:tak:

oj, my tzn. ja i Sławek tez lubimy wszelkie nowości. A moja mama tylko tradycyjnie lubi - z ciast to najlepiej szarlotka i sernik, ale takie koniecznie bez żadnych "udziwnień"

"

u nas różowy to "rówule":szok::sorry::sorry:

NiaNia- dzięki za namiary na Kerastase, na pewno skorzystam:tak:, tym bardziej, że koszt ampułki u fryca to 60 zł a ampułka kosztuje na allegro mniej niż 20 zł:szok::szok::szok: zdziercy:baffled:

co jeszcze ??:sorry::rolleyes2:

Szczam z "rówule" :-D:-D:-D:-D:-D

Taaa z Kersatase taka akcja :tak::tak::tak:

Jak to co pisz co kupiłaś :-p I zdjęcia i zdjęcia :-p:-p:-p

Słońce w Gdańsku wygląda tak:baffled::crazy::baffled::crazy:

Załączniki

• slonce.JPG
    slonce.JPG
    31,7 KB · Wyświetleń: 27
w Pruszkowie podobnie :tak:

A właśnie, ja jutro jadę do Gdańska obejrzeć zakład produkujący świetliki - moze coś Ci mówi firma Mercor? Mój szef ma tam spotkanie, a ja tak na dokładkę. Czeka mnie pewnie z 10 moze 11 godzin w samochodzie...

niestety nie znam;-) ale różnych firm Ci u nas pod dostatkiem;-):tak:
Z Warszawy do Gdańska to jakieś 4 godziny w 1 stronę, teraz nie ma już przebudów więc jedzie się przyjemnie.

reklama
Do góry