reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jeszcze co sie tyczy plci dziecka - ciekawe jest to ze jak kobiecie zalezy na konkretnej plci to jest to raczej dziewczynka, a u faceta chyba odwrotnie (w sumie znam takich co tylko dziewczynki by chcieli - juz sama nie wiem:sorry2::cool2::-))

reklama
Az się wzruszyłam ... Gazelka trzymaj się dzielnie!! Takjak mówiłysmy - DAM RADĘ, DAM RADĘ :-p:-p:-p:-) podstawa to organizacja :tak::tak::tak:

Jeszcze:
Nianiu gratuluję drugiej fasolki i trzymam kciukasy za zaakceptowanie pewnych faktów;-)to tylko żart -tak naprawdę to wiesz sama, że pokochasz tą malą istotkę taką milością jak Maxa
a będziesz rodzila tam gdzie Gazelka?

Tofinku dzieki kochana :-) Mamy z Gazelka tego samego lekarza, ale ja chyba bede rodzić gdzie inedziej. Myslę, ze na Inflanckiej, tam gdzie pracuje nasz kochany Pan Doktor :tak:

Ale po moim porodzie numer 1 ciśnie mi się odpowiedź " urodzę tam gdzie bedą podawali znieczulenie zewnętzroponowe :sorry2::-p:cool2:"

Tofinek napisz co u Ciebie ?

My się odsmoczkowalyśmy-przez pierwsze dni bylam wściekla na siebie że w ogóle dawalam Tosi kiedykolwiek smoka. teraz jest już w miarę ok tylko zasypiamy z kolei przy zapalonej lampce. i Tosia przeslala mówić że idzie spać tylko odpoczywać bo mówi, że ona przecież bez smoka nie zaśnie. A "dydolka":-D oddalyśmy mamusi malych myszek z piwnicy:cool:
Tosia wygląda teraz tak:

Załączniki

• DSCN4448.JPG
    DSCN4448.JPG
    184 KB · Wyświetleń: 30
Cos wam powiem w temacie płci. MOja instruktorka od ćwiczeń - sama jest w ciązy. Ma juz chłopca i teraz tez chciała drugiego chłopca :szok::szok::szok:czujecie akcję?
Uzywała nawet testów owulacyjnych i jest co ? DZIEWCZYNKA :blink:

Zszokowałam się wczoraj kiedy to usłyszałam, bo wydawało mi się, ze zrobienie chłopca jest banalnie proste:nerd: a tu dupa :sorry2:

A moja instruktora to ta Kasia (kojarzycie?)

ksempolska.jpg

reklama
Do góry