reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A wiecie, ze wczoraj czułam jak Marcelek sie ruszał. Normalnie wypchnął chyba pupkę albo plecy i zrobiła się taka gula.

Kurcze fajnie to było :-p Juz zapomniałam jak to jest :-)

Aniu.g dzieki za ten snieg :tak::-)

reklama
jak mi jeszcze ktos wyjasni dlaczego umieszczajac avatar ciagle mi wyswetlalo ze sie nie powiodlo i ja probowalam milion razy a tu moja mordka grzecznie juz na swoim miejscu?:-)

za to ninjaki z podpisu daly noge:-(

wlasnie sobie szukam roboty w atenach przez internet:ninja2::rolleyes2:

Cześć!

Zaglądam tak na chwilkę, zameldować że już jesteśmy w domku. Ja zupełnie na choddzie, no... troszkę kręci mi się w głowie ;-) Dwa maluchy super. A Jagódką jestem zachwycona. Przez pierwszy dzien czulam się dziwnie, ale im dłużej Ją mam, tym bardziej łamie moje serce. Wklejam zdjęcie w pierwszej doby:

J01.jpg

Babeczki, jeszcze raz dziekuję za wszelkie kciukasy i gratulacje. Nawet nie mam czasu nadrobic, tyle spraw na mnie czeka. Ale na pewno postaram się w najbliższych dniach zajrzeć. Papa!

Cześć!

Zaglądam tak na chwilkę, zameldować że już jesteśmy w domku. Ja zupełnie na choddzie, no... troszkę kręci mi się w głowie ;-) Dwa maluchy super. A Jagódką jestem zachwycona. Przez pierwszy dzien czulam się dziwnie, ale im dłużej Ją mam, tym bardziej łamie moje serce. Wklejam zdjęcie w pierwszej doby:

J01.jpg

Babeczki, jeszcze raz dziekuję za wszelkie kciukasy i gratulacje. Nawet nie mam czasu nadrobic, tyle spraw na mnie czeka. Ale na pewno postaram się w najbliższych dniach zajrzeć. Papa!
jaka ona jest sliczna!!!! rzeczywiscie na pierwszy rzut oka wyglada jak macius. te same oczka i nosek ale jednak jakies rysy sa zmienione. sliczna!
trzymaj sie Gazelka i wszystkiego najlepszego.:-):tak:
jak bedziesz miala chwilke naskrob jak Macius przyjal siostrzyczke?

Jeszcze:
Nianiu gratuluję drugiej fasolki i trzymam kciukasy za zaakceptowanie pewnych faktów;-)to tylko żart -tak naprawdę to wiesz sama, że pokochasz tą malą istotkę taką milością jak Maxa
a będziesz rodzila tam gdzie Gazelka?

reklama
Do góry