reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:-D:-D:-D:-D
"dzien dobry, przepraszam bardzo bo ja wlasnie jade do szpital no bo ja rodze i chcialam sie zapytac czy moze jest anastezjolog na dyzuze?? bo jak nie to ja pojade do innego szpitala. to co jest? pani powie szybko bo maz nie wie gdzie ma skrecic.":-D:-D:-D
sorrki Niania ale jak przeczytalam to sobie tak wyobrazilam ta scene i polalam sie ze smiechu!:-D:-D:-D
znając Nianie to wszystkiego sie można spodziewac, pamiętam ostatni poród tej Pani :tak::-D:-D:-D

u nas to masakra z tym cc
wypuszczaja dopiero PO 5 dobie nie wliczając dnia cc czyli na 6 dzien od zabiegu - m a s a k r a brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Lila, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Milosci, radosci na co dzien, kochajacego meza, slicznei rozwijajacej sie Milenki, szybkiego, bezbolesnego porodu i niech nowy dom okaze sie super lokum.

a ja chyba jedyna ...ale nie PO :-p

Ja tutaj chyba nie zaglosuje, choc bardzo bym chciala, ale jak bym miala mozliwosc to, tez nie na PO, tak, ze nei jestes sama Aniu ;-)

Ciesze sie dziewczyny, ze spodobala sie Wam stronka z kolorami :-)
Ciekawe jest to, ze dla kobietek inne a facetow inne kolorki nie?

Mooma, powodzenia na studiach, napisz jakie to koniecznie, no i coreczke masz sliczna takie ma orientalne rysy:tak:

Witam wszystkie lasie i małpy czerwonodupne i o innych kolorach tęczy :-p

Jagódka w rzeczy samej przecudna. Zauważyłyście, jakie ma piękne usta? :-p I mówiłam już o tym Niani, że mała wydaje mi się taka 'maciusiowa'. Choć z biegiem czasu stanie się pewnie podobna do mamusi :cool2:

Zrobiłam pierwszy raz muffinki (Niania :-D) . Generalnie wg przepisu elen, choć bardzo mocno go zmodyfikowałam, a to ze względu na brak niekórych produktów. Ale muszę przyznać, ze wyszło mniamniusie :-p

Witam wieczorkowo, moje dziecko wreszcie śpi , mąż jeszcze nie wrócił z pracy..............załamka tyle musi pracować........., no cóż, ale pewnie nie on jeden.........
Gazelko Jagódka przesłodka, taki śliczny rozkoszniaczek!!!

No dobra i napisze Wam co to za studia....... , chyba coraz bardziej się nimi stresuje.......
Pedagogika niepełnosprawnych intelektualnie i terapia pedagogiczna........... Mam nadzieję, że dam radę ..................... ufff...............
Dzięki za miłe słowa. Martuska
A Gabryśka...... chyba nie ma orientalnych rysów , tak tylko na tym zdjęciu wyszła... i była wtedy bardzo opalona na gębuli, bo właśnie wróciłyśmy z pielgrzymki.........., w którymś momencie wkleję jeszcze kilka jej fotek i same się przekonacie..........a zresztą nie będę wklejała w moim podpisie jest album picassa głównie ze zdjęciami Gabryśki

I jeszcze serdeczne życzenia dla Lili!!! Wiele miłości i i szczęścia oraz szczęśliwego, bez komplikacji zbliżającego się wielkimi krokami porodu!!!

Witam wszystkie lasie i małpy czerwonodupne i o innych kolorach tęczy :-p

Jagódka w rzeczy samej przecudna. Zauważyłyście, jakie ma piękne usta? :-p I mówiłam już o tym Niani, że mała wydaje mi się taka 'maciusiowa'. Choć z biegiem czasu stanie się pewnie podobna do mamusi :cool2:

Zrobiłam pierwszy raz muffinki (Niania :-D) . Generalnie wg przepisu elen, choć bardzo mocno go zmodyfikowałam, a to ze względu na brak niekórych produktów. Ale muszę przyznać, ze wyszło mniamniusie :-p
hehe matka ja akurat ostatnio sie zastanawiałam czy upiekłas juz muffiny :tak:
sama oszalałam na punkcie tych Klaudiowych z jabłkiem :tak: o rany jakie one sa dobre :szok:

reklama
Do góry