reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Moj Jas obecnie nie przechodzi etapu przytulania, pieszczenia i mamisynkowania - moze przez to ze ma mnie juz dosc:confused:;-):-) Zobaczymy jak bedzie jak wroce do pracy:confused:

Mam pytanko (moze glupie) - jak karmie to tez moge oddac krew?

aniu ja uwazam ze chyba tak, wkoncu pokarm nie tworzy sie z krwi tylko z Twojego posiłku, tylko zeby krew była "lepsza jakosciowo" tez potrzeba pokarmu....
Moze Piotrusiowi to nie zaszkodzi jesli bedzie miał przez to troche ubozsze jedzonko....

aaa jesli chcesz byc pewno to zadzwon tu:
REGIONALNE CENTRUM KRWIODAWSTWA I KRWIOLECZNICTWA W KRAKOWIE
ul. Rzeźnicza 11 31-540 Kraków
Tel 012 261 88 03 012 261 88 04 012 261 88 05
e-mail: dzial.dawcow@rckik.krakow.pl
Czynne :pn-pt : 7:30-16:30

napewno odpowiedza na Twoje pytanie.

Lilka Wszystkiego Najlepszego!
jak juz dostalas torciki i kwiatki to ja dorzuce prezencik:-)
161il9.jpg

a moze taki powinnam, tak adekwatniej do sytuacji rodzinnej:-D
prezentjq5.jpg

Ale upewniłam się po raz kolejny że trza iść na wybory i głosować na PO.
Zaraz Elfik napisze, że się znowu rozpolitykowałam;-):-p:-p:-p
ja sawickiej nie widzialam bo bylam na zajeciach do 8.30 ale na wybory ide i glosuje na PO. a dostala juz ktoras takiego smsa?
"zalozenie butow 30sek. spacer do lokalu wyborczego 600sekund, oddanie glosu 120sekund, ujrzenie niezadowolonej miny kaczora po wyborach BEZCENNE! podaj dalej":-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry