Siema Ale nakikałyście
Jestem za ładne imię
teraz ja się popłakałam ze smiechu
Pić pić Wypiłaś
Ratunku
Mój ma to samo teraz
ihihi mój tez czasem woła Ania albo do losia "Michał wstawaj " - w sobotę rano
Pewnie, że bedzie Bedziemy wklajać zdjęcia naszych wnuków , wymieniać się przepisami na ciasta i zamieszczać zdjęcia naszych obwisłych brzuchów
O rany trzymajcie się !
:-):-):-)
Wyobraź sobie, ze też chciałam nazwać drugiego synka , tak jak Mateusz ma na drugię czyli Maksymilian, ale potem jakos stwierdziłam, ze chyba śmiesznie będzie
Jestem za ładne imię
hihihihi popłakałam się, ze śmiechu :-):-):-)
heloo
wreszcie pogoda się poprawiła, to lubię :-)
od 2 dni moja córcia ma narzeczonego (osiem lat różnicy), a ja mam w domu wszystkie okoliczne kwiaty, częśc "pożyczona" z ogródków działkowych,
jestem wykończona tymi randkami, aż sie boję pomyślec co to będzie za kilka lat hehe
teraz ja się popłakałam ze smiechu
Yyy jakiś taki miks tych czterech: :dull::sick:
;-)
Kurcze, ale mi się chce piwa Ale piwo to też kalorie, a ja obiecałam sobie: zero jedzenia po 18-tej :dull:
Wypić?
Pić pić Wypiłaś
Aaa, jeszcze na tej wizycie u pediatry zaczęłam jej się żalić, że młody teraz taki maminsynek się zrobił, bo ma bunt dwulatka i ciągle za moją spódnicą chodzi, że do łazienki wyjść nie mogę itp. I że wiem, że to taki teraz przelotny etap jest. A ona mi na to, że to normalne (uff.. ) i trwa od drugiego do szóstego roku życia dziecka Prawie się osunęłam po ścianie, jak to usłyszałam :dull:
Ratunku
Kochana nie bunt, jako bunt trwa cztery lata, a stan przyssania do spódnicy matki
W moim przypadku to jest masakra, bo Kornel jak mnie nie widzi przez kilkanaście minut w domu zaczyna się krzywić i wołać mamaaaaa, mamaaaa...:dull: I kilka razy w ciągu dnia przykleja się do mojej nogi i wymusza, żebym go brała na ręce..maminsynek się zrobił i tyle :dull:
Mój ma to samo teraz
np Dawid tego najczęściej nie robi, ale ostatnio w miejscach publicznych nie woła na mnie "mama", ale "ania" wali prosto z grubej rury - po imieniu rozumiem gdy będzie starszy, a ja bedę nowoczesna matka i pozwole sobie mówić po imieniu, chociaz mnie to odmłodzi, ale teraz....
ihihi mój tez czasem woła Ania albo do losia "Michał wstawaj " - w sobotę rano
:-)
hehehe mam nadzieję, ze to dopiero za kilkanaście lat sie przyda heheh jak by co pochwalę sie wtedy
heheh ciekawe czy będzie jeszcze bb???????????:-)
Pewnie, że bedzie Bedziemy wklajać zdjęcia naszych wnuków , wymieniać się przepisami na ciasta i zamieszczać zdjęcia naszych obwisłych brzuchów
Oj wcale niewymawia ę, jeszcze bym napisala, że używa już świadomie ja i ty oraz mówi np: "usiądz mamo tak famo jak ja siedzę", ale Niania zaraz napisze, że jestem nieobiektywna;-):-) i że się chwalę...
Hej
u nas chorób ciąg dalszy:-(
Oliwier wyzdrowiał udało się bez antybiotyku
a teraz Wiki ma prawie zapalenie płuc, dziwne to trochę, bo objawia się tylko kaszlem, zero temperatury, kataru i czegokolwiek
O rany trzymajcie się !